Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@blackmarse píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no, tak já to mám zas v prdeli…fakt už…mi „sraníčko“ o těch 15 min. zbrzdil a včil zarazil!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@MaminkaMartinka píše:
závidím, to já to dneska málem pustila při té nejchoulostivější chvílimanža měl ráno chuť a odjel o 20 min později
no, to je nehorší, u nás meteorisus není žádné tabu, ale jsou momenty, kdy člověk tak nějak nechce kazit tu situaci ![]()
Čuuus,
ani mi nemluv…mám to sraní zaražené
![]()
Ten můj tu zas leží jak kravský ocas, za 15 min. má jít do práce, já už tu zas chytám nervy…
… bych už potřebovala jít na ten zááááchoooood
![]()
@blackmarse píše:
@Komteska80Čuuus,
ani mi nemluv…mám to sraní zaražené![]()
![]()
Ten můj tu zas leží jak kravský ocas, za 15 min. má jít do práce, já už tu zas chytám nervy…… bych už potřebovala jít na ten zááááchoooood
![]()
![]()
![]()
jo holka, to já důvěrně znám
…tak snad se ti to po jeho odchodu zase odrazí
…budu na tebe myslet ![]()
@Komteska80 píše:…tak jenom abys věděla…tak ještě fuuurt nic
jo holka, to já důvěrně znám…tak snad se ti to po jeho odchodu zase odrazí
…budu na tebe myslet
@blackmarse silně mi mě připomínáš
… Jsem fakt myslela, že jenom já jsem takovej magor
…ale koukám, že mám konkurenci ![]()
@Komteska80 píše:…si piš!!!
@blackmarse silně mi mě připomínáš… Jsem fakt myslela, že jenom já jsem takovej magor
…ale koukám, že mám konkurenci
@Komteska80 píše:..jéje, to už mám vyzkoušené…mimo jiné i sušené švestky, jablka večer, ráno si dám na snídani ovoce, zapiju vodou, dám si kafe s „trubičkou s rakovinou“
@blackmarse zkus šaratici
@blackmarse já teda mám blok díky tomu, že vim, že ten můj na to čeká
…už mě za ty roky chce aspoň jednou slyšet, nebo dokonce cejtit
…a chce se koukat, když čůrám
…no nezabila by jsi ho ![]()
@Komteska80 píše:
@blackmarse já teda mám blok díky tomu, že vim, že ten můj na to čeká…už mě za ty roky chce aspoň jednou slyšet, nebo dokonce cejtit
…a chce se koukat, když čůrám
…no nezabila by jsi ho
Jooo, tak to mám doma taky „úchylu“
Ví, že na ten hajzl jdu, ale furt na mě volá a ptá se, kde jsem a jestli už za chvilu přijdu?!
No, fakt psycho…jak se mám v klidu vykakat, když mám v patách neustále narušitele!!!
![]()
@blackmarse asi tak nějak
…ale já s tím mám problém fakt akorát u něj…když jsem třeba u babičky na návštěvě, tak klíďo píďo jdu, i kdyby tam byla celá family ![]()