Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30707
17.4.13 23:56

:cert:…tož, probožky, kde ste všecky!!! 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 08:16
@blackmarse píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:no, tak já to mám zas v prdeli…fakt už…mi „sraníčko“ o těch 15 min. zbrzdil a včil zarazil!!! :cert: :cert: :cert: :cert: :cert: :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…to se mi taky stává :)… jakmile je to akutní a nemůžu, tak to pak nejde už vůbec :D…holky, my jsme fakt paka, že nám neni rovno :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
18.4.13 11:08
@MaminkaMartinka píše:
závidím, to já to dneska málem pustila při té nejchoulostivější chvíli :oops: manža měl ráno chuť a odjel o 20 min později :oops:

no, to je nehorší, u nás meteorisus není žádné tabu, ale jsou momenty, kdy člověk tak nějak nechce kazit tu situaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 20:13

No holky…vy už neprdíte :P?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.4.13 20:15

@Komteska80

Čuuus,
ani mi nemluv…mám to sraní zaražené :cert: :cert: :cert:
Ten můj tu zas leží jak kravský ocas, za 15 min. má jít do práce, já už tu zas chytám nervy… :zed:… bych už potřebovala jít na ten zááááchoooood :roll: 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
18.4.13 20:16

Prdime pred sebou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 21:34
@blackmarse píše:
@Komteska80Čuuus,
ani mi nemluv…mám to sraní zaražené :cert: :cert: :cert:
Ten můj tu zas leží jak kravský ocas, za 15 min. má jít do práce, já už tu zas chytám nervy… :zed:… bych už potřebovala jít na ten zááááchoooood :roll: 8o 8o 8o

jo holka, to já důvěrně znám :)…tak snad se ti to po jeho odchodu zase odrazí :)…budu na tebe myslet :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.4.13 21:36
@Komteska80 píše:
jo holka, to já důvěrně znám :)…tak snad se ti to po jeho odchodu zase odrazí :)…budu na tebe myslet :jazyk:
…tak jenom abys věděla…tak ještě fuuurt nic :roll: :cert:
Mě fakt picne… :zed:
No, tak přinejhorším to třeba stihnu zítra během dopoledne, než se vzbudí… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 21:41

@blackmarse silně mi mě připomínáš :)… Jsem fakt myslela, že jenom já jsem takovej magor :mrgreen:…ale koukám, že mám konkurenci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 21:42

@blackmarse zkus šaratici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.4.13 21:45
@Komteska80 píše:
@blackmarse silně mi mě připomínáš :)… Jsem fakt myslela, že jenom já jsem takovej magor :mrgreen:…ale koukám, že mám konkurenci :D
…si piš!!! :pankac: Mám prostě psychické bloky nebo co!!! :roll:
Už jenom při představě, že by, nedejbože, někdo mohl slyšet tu „střelbu“ z hajzlu :oops:…ten trapas!!! :zed:
No, ale do Tesca na hajzl nechodím…tady, než bych do nějakého nákupního centra doběhla, tak to ten „kabel“ možu rovnou položit před barák… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.4.13 21:47
@Komteska80 píše:
@blackmarse zkus šaratici :)
..jéje, to už mám vyzkoušené…mimo jiné i sušené švestky, jablka večer, ráno si dám na snídani ovoce, zapiju vodou, dám si kafe s „trubičkou s rakovinou“ :mrgreen: a nic!!! To je Ti hrůůůza :roll: :roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 21:52

@blackmarse já teda mám blok díky tomu, že vim, že ten můj na to čeká :)…už mě za ty roky chce aspoň jednou slyšet, nebo dokonce cejtit :mrgreen:…a chce se koukat, když čůrám :cert:…no nezabila by jsi ho :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30707
18.4.13 21:56
@Komteska80 píše:
@blackmarse já teda mám blok díky tomu, že vim, že ten můj na to čeká :)…už mě za ty roky chce aspoň jednou slyšet, nebo dokonce cejtit :mrgreen:…a chce se koukat, když čůrám :cert:…no nezabila by jsi ho :?:

Jooo, tak to mám doma taky „úchylu“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ví, že na ten hajzl jdu, ale furt na mě volá a ptá se, kde jsem a jestli už za chvilu přijdu?! :roll: No, fakt psycho…jak se mám v klidu vykakat, když mám v patách neustále narušitele!!! :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
18.4.13 22:00

@blackmarse asi tak nějak :)…ale já s tím mám problém fakt akorát u něj…když jsem třeba u babičky na návštěvě, tak klíďo píďo jdu, i kdyby tam byla celá family :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí