Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KackaDoup píše:člověče, nevim, jak kde, ale u nás se tohle fakt nedělá.. za ty roky nepamatuju, že by jeden z nás ušel
Ono vam to nikdy neudje samo? ze chodite na ten zachod? jak dokonale
Říká se, že je „lepší jeden prd než deset doktorů“, což si myslím, že je pravda, takže s manželem je před sebou nedržíme, když je to „větší“, tak se jeden druhému omluvíme. A vztah nám to nijak nenarušuje ![]()
Samozřejmě víme, co se sluší a patří, takže před návštěvami nebo na veřejnosti se chováme slušně ![]()
@Prcek88 píše:
@AdelkaMala Stravu má dobrou,,mojí"Pohybu má taky dostatek, tak to tím nebude.
Tak on mi pokaždý řekne předem, že to vypustí.
Takže je to gentleman
@Mama11 píše: Říká se, že je „lepší jeden prd než deset doktorů“, což si myslím, že je pravda, takže s manželem je před sebou nedržíme, když je to „větší“, tak se jeden druhému omluvíme. A vztah nám to nijak nenarušuje
Samozřejmě víme, co se sluší a patří, takže před návštěvami nebo na veřejnosti se chováme slušně
MOje řeč, když je to větší tak většinou odejdeme do jiného pokoje a někde venku to si dáváme pozor.
@KackaDoup píše:
@martina.se respekt
mám naštěstí rozumného chlapa
i ex byl v tomto směru v pohodě
jako jasné, chápu, že to ujede, ale zase to nesmí být moc
v tomto směru u nás bojuje chlapova dcera - protože upouštění nesnese ani můj chlap a holka se strašně diví, proč by někam měla chodit
![]()
Tak ja teda nevim, my jsme spolu s chlapem deset let a neprdli jsme si před sebou nikdy
ani jsme to nikdy nerozebirali, bylo to pro nas uplne prirozene. když musíme, zrejme se oba vzdalime nebo tak. mam nejakou uctu a respekt vuci partnerovi, o slusnosti nemluve. ani jako tehotna jsem neucházela. zato tu ted mame 5mes prcka a ten to dohani za nas za oba ![]()
@Prcek88 píše:
Já se spíš zeptám jak často před váma chlap prdí. ![]()
Ten muj tak často, až si říkám, zda není nějakej nemocnej či co.
Prdí neustále, po všem, prostě skoro furt..
Občas si říkám to samé…prdí pořád a když zrovna neprdí tak sejří
![]()
Tak my jsme spolu 8 let a já před ním neprdím, jen párkrát mi to v těhotenství ulítlo…On přede mnou normálně a ještě u toho vede rádobyvtivpné řeči typu:„Co říkáš?“ a poslední dobou to svádí i na malou
ale je fakt, že když je to větší, tak jde na wc
@Funnynka píše:
@Prcek88 píše:
Já se spíš zeptám jak často před váma chlap prdí.
Ten muj tak často, až si říkám, zda není nějakej nemocnej či co.
Prdí neustále, po všem, prostě skoro furt..Občas si říkám to samé…prdí pořád a když zrovna neprdí tak sejří![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ten muj taky porad prdi.Ach jo. Leze mi to na nervy. Jenze takove prase je az co mame ditko.Driv se snazil krotit. ![]()
Tak mi jsme před sebou s manželem ze začátku neprděli, ale postupem času to začalo a prdíme před sebou snad víc a víc. Nejhorší ale je, když má dojít na romantiku.. V tu chvíli, když si prdne, tak už to romantický není vůbec..
Ale zase prdět se musí no.. Takže s tím asi nic nenaděláme… ![]()
@weyky To znám taky.. Ten můj to zase svádí na křečky a nebo říká: „to byla ta postel“
Bych ho vždycky bacila… ![]()
@Prcek88 píše:
Já se spíš zeptám jak často před váma chlap prdí.
denne
a svadi to na dite / psa ![]()
Tohle je ale pěkná konverzace
![]()
U nás vždycky prděl spíš chlap, někdy mi to lezlo na nervy… Pač on s tim má fakt problémy a když vám ještě zavře v noci okno a začne prdět…pfffffffff…
Ale teď co jsem těhotná, tak před ním prdím taky
To je holt příroda. Ale my se tomu zasmějeme, svedeme to na psa nebo na hady a jedeme dál
![]()