Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak muj chlap mi na prvnim rande rekl, ze jsem jeho osudova laska a ze to povazuje za vazny vztah a na druhym rande uz si prede mnou prdnul, protoze ve vaznym vztahu a pred osudovou zenou nebude mit tajnosti a bude se mnou sdilet vsechny strasti a radosti zivota ![]()
@K.Black píše:
A já bych tady teď zrušila všechny anonymní příspěvkymimo těch co jsem napsala já
![]()
Jenže prdění je asi víc citlivý a intimní téma, než hlen ![]()
Kdysi jsem četla nějaký odborný článek, že tohleto uvolňování plynů je vlastně významem absolutní důvěry partnerů ve vztahu.
Asi na tom něco je, nedokázala jsem se nikdy uvolnit, až s mým nynějším partnerem.
Takže ano, smrdíme si navzájem do peřin ![]()
@berry4 píše:
Kdysi jsem četla nějaký odborný článek, že tohleto uvolňování plynů je vlastně významem absolutní důvěry partnerů ve vztahu.
Asi na tom něco je, nedokázala jsem se nikdy uvolnit, až s mým nynějším partnerem.
Takže ano, smrdíme si navzájem do peřin
nad tím budu muset popřemejšlet ![]()
@Komteska80 píše:
Jenže prdění je asi víc citlivý a intimní téma, než hlen
o tom by se dalo diskutovat
![]()
Člověk by asi i doma měl zachovat nějaké dekorum, protože pak se mu snadno stane, že i mimo domov najede stejný model chování, mám doma takového chlapa, tak vím o čem mluvím. Jinak asi nejhorší bylo, když sjem ěmla vlastní kancelář a neohlášeně dorazil šéf - to jsem mu vždy vybíhala v ústrety do dveří a snažila se ho odtáhnout někam - třeba do zasedačky
![]()
@Ter85 píše:
Tak muj chlap mi na prvnim rande rekl, ze jsem jeho osudova laska a ze to povazuje za vazny vztah a na druhym rande uz si prede mnou prdnul, protoze ve vaznym vztahu a pred osudovou zenou nebude mit tajnosti a bude se mnou sdilet vsechny strasti a radosti zivota
Já teda i nerada krkám, nevím no
a představa že vypustím a půl rodiny lape po vzduchu, protože někdy je to fakt humus, si kolikrát říkám, že jsem musela tajně sežrat ho.vno ![]()
@K.Black píše:
Já teda i nerada krkám, nevím noa představa že vypustím a půl rodiny lape po vzduchu, protože někdy je to fakt humus, si kolikrát říkám, že jsem musela tajně sežrat ho.vno
tak tohle mě totálně rozsekalo
![]()
@K.Black píše:
Já teda i nerada krkám, nevím noa představa že vypustím a půl rodiny lape po vzduchu, protože někdy je to fakt humus, si kolikrát říkám, že jsem musela tajně sežrat ho.vno
ty prostě nezklameš…
…se nemůžu moc chlachtat, nebo z toho vypustím taky ![]()
Tak jsem nekde slysela, ze az kdyz pred sebou partneri prdi, tak je to vazny vztah. Tak to asi nikdy vazny vztah mit nebudu. My to pred sebou nedelame a nechystam se na to ![]()
Ja zrovna rikala, ze se ten muj se mnou dal dohromady proto, aby mohl prdet, protoze jsme spolu travili hodne casu v jedny mistnosti. On to neresi a mne se stalo neco mnohem horsiho, kdyz jsem byla nemocna a neposlouchalo me jiste svalstvo ![]()
Jak říkával můj ex…" Kdo prdí, zdraví si tvrdí a proto prďme a zdraví si tvrďme ![]()
@Komteska80 píše:
Jak říkával můj ex…" Kdo prdí, zdraví si tvrdí a proto prďme a zdraví si tvrďme
A taky je to svinsky ale zdravo
![]()