Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
15.4.13 17:41

Tak muj chlap mi na prvnim rande rekl, ze jsem jeho osudova laska a ze to povazuje za vazny vztah a na druhym rande uz si prede mnou prdnul, protoze ve vaznym vztahu a pred osudovou zenou nebude mit tajnosti a bude se mnou sdilet vsechny strasti a radosti zivota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 17:42
@K.Black píše:
A já bych tady teď zrušila všechny anonymní příspěvky :mrgreen: mimo těch co jsem napsala já ;) :mrgreen:

Jenže prdění je asi víc citlivý a intimní téma, než hlen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Komteska80 píše: :mrgreen:…možná bych toho mýho taky trumfla :D
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

Kdysi jsem četla nějaký odborný článek, že tohleto uvolňování plynů je vlastně významem absolutní důvěry partnerů ve vztahu.
Asi na tom něco je, nedokázala jsem se nikdy uvolnit, až s mým nynějším partnerem.
Takže ano, smrdíme si navzájem do peřin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 17:44
@berry4 píše:
Kdysi jsem četla nějaký odborný článek, že tohleto uvolňování plynů je vlastně významem absolutní důvěry partnerů ve vztahu.
Asi na tom něco je, nedokázala jsem se nikdy uvolnit, až s mým nynějším partnerem.
Takže ano, smrdíme si navzájem do peřin ;)

nad tím budu muset popřemejšlet :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 17:44
@Komteska80 píše:
Jenže prdění je asi víc citlivý a intimní téma, než hlen :mrgreen:

o tom by se dalo diskutovat :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 17:45

úplně jiná anonymní prdlavka

Člověk by asi i doma měl zachovat nějaké dekorum, protože pak se mu snadno stane, že i mimo domov najede stejný model chování, mám doma takového chlapa, tak vím o čem mluvím. Jinak asi nejhorší bylo, když sjem ěmla vlastní kancelář a neohlášeně dorazil šéf - to jsem mu vždy vybíhala v ústrety do dveří a snažila se ho odtáhnout někam - třeba do zasedačky :mrgreen: :oops:

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 17:45
@Ter85 píše:
Tak muj chlap mi na prvnim rande rekl, ze jsem jeho osudova laska a ze to povazuje za vazny vztah a na druhym rande uz si prede mnou prdnul, protoze ve vaznym vztahu a pred osudovou zenou nebude mit tajnosti a bude se mnou sdilet vsechny strasti a radosti zivota :mrgreen:
:D tak to je hezky romantický :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 17:46

Já teda i nerada krkám, nevím no :think: a představa že vypustím a půl rodiny lape po vzduchu, protože někdy je to fakt humus, si kolikrát říkám, že jsem musela tajně sežrat ho.vno :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24603
15.4.13 17:48
@K.Black píše:
Já teda i nerada krkám, nevím no :think: a představa že vypustím a půl rodiny lape po vzduchu, protože někdy je to fakt humus, si kolikrát říkám, že jsem musela tajně sežrat ho.vno :mrgreen:

tak tohle mě totálně rozsekalo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 17:49
@K.Black píše:
Já teda i nerada krkám, nevím no :think: a představa že vypustím a půl rodiny lape po vzduchu, protože někdy je to fakt humus, si kolikrát říkám, že jsem musela tajně sežrat ho.vno :mrgreen:

ty prostě nezklameš… :mrgreen:…se nemůžu moc chlachtat, nebo z toho vypustím taky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
15.4.13 17:51

Tak jsem nekde slysela, ze az kdyz pred sebou partneri prdi, tak je to vazny vztah. Tak to asi nikdy vazny vztah mit nebudu. My to pred sebou nedelame a nechystam se na to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
15.4.13 17:55

Ja zrovna rikala, ze se ten muj se mnou dal dohromady proto, aby mohl prdet, protoze jsme spolu travili hodne casu v jedny mistnosti. On to neresi a mne se stalo neco mnohem horsiho, kdyz jsem byla nemocna a neposlouchalo me jiste svalstvo :-D

• Citovat
  • Upravit
9970

Jak říkával můj ex…" Kdo prdí, zdraví si tvrdí a proto prďme a zdraví si tvrďme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
@Komteska80 píše:
Jak říkával můj ex…" Kdo prdí, zdraví si tvrdí a proto prďme a zdraví si tvrďme :D

A taky je to svinsky ale zdravo :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria