Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28272
11.10.14 20:25
@Anonymní píše:
toto téma je hodně intimní a je tady dost anonymů, nikdo ani já nikoho neurážíme, jen prostě tohle je hodně intimní téma, ale je tady pár rejpalek, do tohoto tématu již nehodlám přispívat :mavam:

Nepřispívej. Děkujeme :mavam: :mavam: :mavam:
Asi taky jsi jedna z těch, co doma soutěží :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.10.14 20:31

@Kočislava Tady uz to chytlo dalsi necekany rozmer-zvedani nohy jako u cokliku. Jenze ten pes je u toho, na rozdil od lidi, roztomilej ;).Chybi nam jen znackovani u postele.

• Citovat
  • Upravit
9452
11.10.14 20:33

Tato diskuze nema chybu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
11.10.14 20:39
@Chocoloco píše:
@Kočislava Tady uz to chytlo dalsi necekany rozmer-zvedani nohy jako u cokliku. Jenze ten pes je u toho, na rozdil od lidi, roztomilej ;).Chybi nam jen znackovani u postele.

Jen počkej, on se nějaký hrdina anonymně přizná :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
11.10.14 20:41

Já jsem jenom ráda, že se ty uprděný smradi najdou navzájem. Představa, že na mě zbyde lichej uprděnej a já to zjistím teprv až mi doma zvedne nohu… bych nestačila čumět a větrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
11.10.14 20:43
@Agnesita píše:
Já jsem jenom ráda, že se ty uprděný smradi najdou navzájem. Představa, že na mě zbyde lichej uprděnej a já to zjistím teprv až mi doma zvedne nohu… bych nestačila čumět a větrat.

Jsi divná. Je to lidský a není to vždycky. Ty nerada pohodu domova?? 8o :roll: :roll: :roll:
:mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
11.10.14 20:46
@Agnesita píše:

Pak se poškrábe na koulích, krkne a řekne: „Mámo, pojď na to“…
Která by odolala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.10.14 20:46
@Agnesita píše:

Holt misto domaciho zvykani nam dorazilo domaci psoukani, ze.. :mrgreen:
@Kočislava Myslim si, ze jistou anonymku, ktere sestra sla po cuchu az primo k ritnimu otvoru, tu jen stezi prekona nejake zvednuti tlapky.

• Citovat
  • Upravit
28272
11.10.14 20:48
@ana11 píše:
Která by odolala :mrgreen:

Nemám slov… :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Chocoloco
11.10.14 20:48
@ana11 píše:

Predtim oklepne ozdobu do wc, co by se zdrzoval mytim, vzdyt je to jen rozmazlenost burzoustu, ze jo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2562
11.10.14 20:49
@ana11 píše:

To mi připomnělo jednu diskuzi, kde přispěvatelka psala, že si ožralej milej po návratu ze šantánu zavěsil na ztopořenou chloubu triko, pravil „nemáš chuť?“ a prdnul si. Jenže to bylo fakt vtipný a sedlo to celkově k tématu. Tyhle pšoukající pejsci mi nijak pohodu domova neevokují :lol: navíc jsou to trollíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
14.10.14 17:09

Jsem slecna a slecny by se nemely chovat jak dobytci…to stejny teda vyžaduju od partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
15.10.14 02:32
@lolla.jones píše:
Jsem slecna a slecny by se nemely chovat jak dobytci…to stejny teda vyžaduju od partnera

A partner je taky slecna?

• Citovat
  • Upravit
Virginian
15.10.14 02:52

Nejvetsi for na tom je, ze zensky lzou.

Perspektivni prachatej partner co vypada jako wolverine si prdne a baba se bude rumencovat a chichotat a zvatlat o tom, ze je to roztomily.

Prdne si obycejnej chlap nebo manzel po dvaceti letech manzelstvi a je to dobytek co nema vychovani.

Nazor zeny, pripadne objektvni pravda se meni podle okamzite nalady nebo ovulace, pripadne podle obojiho.

• Citovat
  • Upravit
8149
15.10.14 03:23
@Virginian píše:
A partner je taky slecna?
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...