Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
toto téma je hodně intimní a je tady dost anonymů, nikdo ani já nikoho neurážíme, jen prostě tohle je hodně intimní téma, ale je tady pár rejpalek, do tohoto tématu již nehodlám přispívat
Nepřispívej. Děkujeme
![]()
Asi taky jsi jedna z těch, co doma soutěží
![]()
@Kočislava Tady uz to chytlo dalsi necekany rozmer-zvedani nohy jako u cokliku. Jenze ten pes je u toho, na rozdil od lidi, roztomilej
.Chybi nam jen znackovani u postele.
@Chocoloco píše:
@Kočislava Tady uz to chytlo dalsi necekany rozmer-zvedani nohy jako u cokliku. Jenze ten pes je u toho, na rozdil od lidi, roztomilej.Chybi nam jen znackovani u postele.
Jen počkej, on se nějaký hrdina anonymně přizná
![]()
Já jsem jenom ráda, že se ty uprděný smradi najdou navzájem. Představa, že na mě zbyde lichej uprděnej a já to zjistím teprv až mi doma zvedne nohu… bych nestačila čumět a větrat.
@Agnesita píše:
Já jsem jenom ráda, že se ty uprděný smradi najdou navzájem. Představa, že na mě zbyde lichej uprděnej a já to zjistím teprv až mi doma zvedne nohu… bych nestačila čumět a větrat.
Jsi divná. Je to lidský a není to vždycky. Ty nerada pohodu domova??
![]()
![]()
@Agnesita píše:
Pak se poškrábe na koulích, krkne a řekne: „Mámo, pojď na to“…
Která by odolala ![]()
@Agnesita píše:
Holt misto domaciho zvykani nam dorazilo domaci psoukani, ze.. ![]()
@Kočislava Myslim si, ze jistou anonymku, ktere sestra sla po cuchu az primo k ritnimu otvoru, tu jen stezi prekona nejake zvednuti tlapky.
@ana11 píše:
Která by odolala
Nemám slov…
![]()
@ana11 píše:
Která by odolala
Predtim oklepne ozdobu do wc, co by se zdrzoval mytim, vzdyt je to jen rozmazlenost burzoustu, ze jo ![]()
@ana11 píše:
Která by odolala
To mi připomnělo jednu diskuzi, kde přispěvatelka psala, že si ožralej milej po návratu ze šantánu zavěsil na ztopořenou chloubu triko, pravil „nemáš chuť?“ a prdnul si. Jenže to bylo fakt vtipný a sedlo to celkově k tématu. Tyhle pšoukající pejsci mi nijak pohodu domova neevokují
navíc jsou to trollíci.
Jsem slecna a slecny by se nemely chovat jak dobytci…to stejny teda vyžaduju od partnera
@lolla.jones píše:
Jsem slecna a slecny by se nemely chovat jak dobytci…to stejny teda vyžaduju od partnera
A partner je taky slecna?
Nejvetsi for na tom je, ze zensky lzou.
Perspektivni prachatej partner co vypada jako wolverine si prdne a baba se bude rumencovat a chichotat a zvatlat o tom, ze je to roztomily.
Prdne si obycejnej chlap nebo manzel po dvaceti letech manzelstvi a je to dobytek co nema vychovani.
Nazor zeny, pripadne objektvni pravda se meni podle okamzite nalady nebo ovulace, pripadne podle obojiho.