Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
15.4.13 18:05
@gabriela82 píše:
No mezi náma, pro mě je snad přijatelnější prd než takovej pořádnej pivák vytaženej až z paty :poblion: :mrgreen:

duhovej, na chodníku na sluníčku se třpytící :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9970
15.4.13 18:07

A teď jsem si vzpomněla…můj ex to prdění možná bral jako nějaký projev lásky, protože několikrát udělal humusárnu v podobě toho, že si potají napšoukal do dlaně a psk mi to vypustil z tý dlaně přímo pod nos :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
15.4.13 18:07

My prdíme jeden přes druhýho. Někdy ještě závodíme kdo si prdne víc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 18:08
@Komteska80 píše:
A teď jsem si vzpomněla…můj ex to prdění možná bral jako nějaký projev lásky, protože několikrát udělal humusárnu v podobě toho, že si potají napšoukal do dlaně a psk mi to vypustil z tý dlaně přímo pod nos :poblion: :poblion: :poblion:

8o ty vole :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
15.4.13 18:08

NEZADRŽUJETE PRDY, JDE TO PAK NAHORU PO PÁTEŘI A VZNIKAJÍ Z TOHO NA H*VNO NÁPADY!!!

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
15.4.13 18:09

@K.Black he he, tady asi došlo k mýlce :P že ty myslíš plivnutí? Já myslela píváka to jest pivní krkanec!
I když souhlasím, takovej plivák bývá taky často k poblití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 18:09
@fifinkaa píše:
My prdíme jeden přes druhýho. Někdy ještě závodíme kdo si prdne víc. :mrgreen:
:mrgreen: super zábava na dlouhý zimní večery :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
15.4.13 18:11

@Komteska80 :mrgreen: jooo i vlétě dobré. prostě za každého období. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.4.13 18:12
@gabriela82 píše:
@K.Black he he, tady asi došlo k mýlce :P že ty myslíš plivnutí? Já myslela píváka to jest pivní krkanec!
I když souhlasím, takovej plivák bývá taky často k poblití :mrgreen:

pardon já myslela chrchel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9970
@fifinkaa píše:
@Komteska80 :mrgreen: jooo i vlétě dobré. prostě za každého období. :lol:

asi na sobě zapracuju, zahodím ostych a začnu se konečně bavit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Otázka jak se pak často prdí. Muj doma se usral hned druhý den naší známostí a sere dá se říct furt. Pro mě je to už často nechutný a dost se k vuli tomu hádáme. Prý jsem divná. Navíc sere i hrozné rány při spánku a bojím se, že tohle bude i duvod našeho rozchodu. Já když měla nebo mám tlaky, polknu espumisan a je mi líp. On je prý pořád nafouklej a ven to musí. Espumisan, nebo změnu jídelníčku nechce. (to furt vajíčka, chleba s výpečky a cibulí, a další podporovače prdu. Já před ním pul roku neprdla, pak jsem ho už občas teda vypustila. Ale muj exmanžel si přede mnou za 6 let nikdy neprdl.. Tenhle snad co krok, to strašná rána..

• Citovat
  • Upravit
K.Black
15.4.13 18:13
@ohýnek píše:
NEZADRŽUJETE PRDY, JDE TO PAK NAHORU PO PÁTEŘI A VZNIKAJÍ Z TOHO NA H*VNO NÁPADY!!!

dobrá poučka :potlesk: :potlesk: ta by měla vyset na úvodní stránce emimina ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
15.4.13 18:14

@K.Black ano ano my to doma nazýváme „kekel“ teď jsme měli všichni zánět průdušek, takže jsme si toho užili až až :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9970
15.4.13 18:18

Jak tady někdo zmiňoval tu babičku…taky mám story :)… Jako malá jsem u ní trávila každý víkend. Děda prděl pořád a že to byly rány a zabijáci pukavci, ale babi jsem nikdy neslyšela. No a jednou takhle ráno, vyšla z ložnice… Jen v dlouhé noční košilce ale jinak bez spoďárků. Procházela kuchyní okolo stolu, kde jsem stála a šla otevřít okno.Pak jsem slyšela jen " prrrrrrrrd" a babča odkráčela. Ale že tam po ní zůstala řídká hromádka, která z ní vylítla vůbec netušila :D…a já taky ne…do chvíle, než jsem do ní bosou nohou šlápla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
15.4.13 18:19
@Pavučinka píše:
Tak tohle téma je bomba… :lol: :lol: :lol: chybí tu ještě takový smajlík, který se válí smíchy.. :lol: :lol: :lol: :lol: Je to zvláštní, ale já bych řekla, že ty ženské větry jsou hustší..jsou to takové jedopuchy… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Vím to podle sebe…to kolikrát málem udusí i mě…jako když se otevře poklop u kanálu.. :mrgreen: :mrgreen: Stalo se, že mi to taky uteklo…manžel ten má na puchy nos..tak jsem mu řekla, že dnes venku čistí kanalizaci… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak manžel je velký prďoch, ale kupodivu tak nesmrdí jako já… :lol: :lol:

Jedopuchy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí