Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A teď jsem si vzpomněla…můj ex to prdění možná bral jako nějaký projev lásky, protože několikrát udělal humusárnu v podobě toho, že si potají napšoukal do dlaně a psk mi to vypustil z tý dlaně přímo pod nos
![]()
My prdíme jeden přes druhýho. Někdy ještě závodíme kdo si prdne víc. ![]()
@Komteska80 píše:
A teď jsem si vzpomněla…můj ex to prdění možná bral jako nějaký projev lásky, protože několikrát udělal humusárnu v podobě toho, že si potají napšoukal do dlaně a psk mi to vypustil z tý dlaně přímo pod nos![]()
![]()
ty vole
![]()
NEZADRŽUJETE PRDY, JDE TO PAK NAHORU PO PÁTEŘI A VZNIKAJÍ Z TOHO NA H*VNO NÁPADY!!!
@K.Black he he, tady asi došlo k mýlce
že ty myslíš plivnutí? Já myslela píváka to jest pivní krkanec!
I když souhlasím, takovej plivák bývá taky často k poblití ![]()
@fifinkaa píše:
My prdíme jeden přes druhýho. Někdy ještě závodíme kdo si prdne víc.
@gabriela82 píše:
@K.Black he he, tady asi došlo k mýlceže ty myslíš plivnutí? Já myslela píváka to jest pivní krkanec!
I když souhlasím, takovej plivák bývá taky často k poblití
pardon já myslela chrchel ![]()
@fifinkaa píše:
@Komteska80jooo i vlétě dobré. prostě za každého období.
asi na sobě zapracuju, zahodím ostych a začnu se konečně bavit ![]()
Otázka jak se pak často prdí. Muj doma se usral hned druhý den naší známostí a sere dá se říct furt. Pro mě je to už často nechutný a dost se k vuli tomu hádáme. Prý jsem divná. Navíc sere i hrozné rány při spánku a bojím se, že tohle bude i duvod našeho rozchodu. Já když měla nebo mám tlaky, polknu espumisan a je mi líp. On je prý pořád nafouklej a ven to musí. Espumisan, nebo změnu jídelníčku nechce. (to furt vajíčka, chleba s výpečky a cibulí, a další podporovače prdu. Já před ním pul roku neprdla, pak jsem ho už občas teda vypustila. Ale muj exmanžel si přede mnou za 6 let nikdy neprdl.. Tenhle snad co krok, to strašná rána..
@ohýnek píše:
NEZADRŽUJETE PRDY, JDE TO PAK NAHORU PO PÁTEŘI A VZNIKAJÍ Z TOHO NA H*VNO NÁPADY!!!
dobrá poučka
ta by měla vyset na úvodní stránce emimina
![]()
@K.Black ano ano my to doma nazýváme „kekel“ teď jsme měli všichni zánět průdušek, takže jsme si toho užili až až ![]()
Jak tady někdo zmiňoval tu babičku…taky mám story
… Jako malá jsem u ní trávila každý víkend. Děda prděl pořád a že to byly rány a zabijáci pukavci, ale babi jsem nikdy neslyšela. No a jednou takhle ráno, vyšla z ložnice… Jen v dlouhé noční košilce ale jinak bez spoďárků. Procházela kuchyní okolo stolu, kde jsem stála a šla otevřít okno.Pak jsem slyšela jen " prrrrrrrrd" a babča odkráčela. Ale že tam po ní zůstala řídká hromádka, která z ní vylítla vůbec netušila
…a já taky ne…do chvíle, než jsem do ní bosou nohou šlápla ![]()
@Pavučinka píše:
Tak tohle téma je bomba…![]()
![]()
chybí tu ještě takový smajlík, který se válí smíchy..
![]()
![]()
![]()
Je to zvláštní, ale já bych řekla, že ty ženské větry jsou hustší..jsou to takové jedopuchy…
![]()
![]()
Vím to podle sebe…to kolikrát málem udusí i mě…jako když se otevře poklop u kanálu..
![]()
Stalo se, že mi to taky uteklo…manžel ten má na puchy nos..tak jsem mu řekla, že dnes venku čistí kanalizaci…
![]()
![]()
Jinak manžel je velký prďoch, ale kupodivu tak nesmrdí jako já…
![]()
Jedopuchy
![]()
duhovej, na chodníku na sluníčku se třpytící