Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
727
12.12.14 08:48

No, já si pšoukla před chlapem jedinkrát, a sice cestou do auta z oddělení novorozenců, prostě jsem po porodu neměla ty věci ještě úplně fit… a dle reakce jsem pochopila, že to bylo FAKT PŘES ČÁRU… no, je to vůl, holt by měl rodit sám,… ne, před partnerem neprdím. Jako před ním nedělám bobky na hromádku… určitý věci fakt patří do soukromí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.12.14 08:54

Jéžíš co to tu zas řešíte :lol: Já šla jednou jako 18tiletá kočka za jedním vojákem do té jejich návštěvní místnosti, kde jsem byla já jediná holka a také mi to ujelo, když jsem se pro něco shýbala. Poprask a smích nastal okamžitě. Manžel přede mnou prdí normálně :mrgreen: :mrgreen: :lol: Já si od těch kasáren dávám pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.12.14 08:57

@Marcam
praskla ti kůže? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.12.14 08:59

@Kelsey No vojáci když zjistili jako, že jsem to byla já…no ted už sranda. :mrgreen: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
12.12.14 09:03

Já jsem zdravotní sestra, prdět je lidské. Lepší jeden prd než 100 doktorů…svatá pravda :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
26.12.14 19:28
@Amber92 píše:
Ahoj holky, teda chlámu se tady jako blázen, suprová diskuze :D Co se týče mě, tak před svým přítelem nahlas neprdím, jsme spolu přes 2 roky, ale vždycky pouštím ticháčky, ty mě ale pak stejně prásknou tím svým smradem :D Poprvé to bylo v autě na parkovišti u benzínky, když jsme něco koumali na tabletu, potichu jsem to pustila a o pár okamžiků později i ucítila :D rychle jsem otevřela okýnko, aby se to vyvětralo, ale přítel po chvíli:,,Ty sis prdla (smích)?" a já jen výtlem a,,jooo" :D a on,,Bože to je smrad, lásko ty snad hniješ" :D výtlem :D začal otevírat dveře a větrat a nešetřil poznámkama :D např,, Co mi se@eš v autě?" :D chlámal se jak pitomej :D pak se mi to ještě stalo večer, když jsme leželi pod peřinou, já si tam pěkně topila, ale nějak se to dostalo ven…a jenom,,Bože to je zas smrad" :D:D já ho prostě miluju :D zato on když prdí, tak to je záhul :D vždycky odejde a myslí si asi, že ho neslyším :D nejlepší to je na balkoně, to jsou rány jako z děla, ani nechci myslet na to, co si myslí sousedi :D:D ale jednou se mu stalo (asi po roce vztahu) že si prdnul ve vířivce :D a nechtěl abych to zjistila, tak po mě začal cákat vodu a hnát mě ven, ale stejně se ke mně ten puch dostal :D no co..jsme lidi…:D
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
Bondatrova
31.12.14 22:38
@Funnynka píše:
muj manžel si v obchodaku uprdne i nahlas :-D nehne u toho ani brvou a jde dal. Kdysi jsem měla tendenci začat kašlat abych to jako zamaskovala, ale když mi pak manžel řekl, že to pak akorát vypadá, že jsem si uprdla já… takže radši zrychlím krok a nebo zajdu do jiné uličky :-D
:poblion: :poblion: :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.1.15 19:07

No já před ním neprdím, když jo, tak když jsem sama, s ním nikdy. Ale můj kluk si jednou uflákl když jsem si obouvala boty, prohodil něco jako: „hmm, to se mi povedlo“ a celou dobu se sml :dance: no a teď když si flákne znova tak si taky neodpustí nejakou trpanou poznámku

• Citovat
  • Upravit
12.1.15 19:41

A já by jsem se na to už nejradši vyprdla velebnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
12.1.15 21:59
:mrgreen:

Příspěvek upraven 26.09.15 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.15 16:09

Tak yi to doma nějak neřešíme, normálně před sebou prdíme, když cítím, že to bude fakt nějaká jedárna, tak jdu na toaletu, beztak stejně půjdu na velkou, tak na co si prdnout třeba v ložnici a pak letět stejně na mísu. Anonym-je to přece jen citlivé téma.

• Citovat
  • Upravit
4984
7.2.15 16:37

To je docela tema o ho.ne :D my pred sebou prdime. Nedokazu si predstavit ze bych se do konce zivota odsouvala pri kazdem prdu na toaletu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
7.2.15 16:49

S partnerem jsme oba uprděný fest a doma se v tom nijak neomezujeme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
7.2.15 17:04

Dívali jste se včera na Sex ve městě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
7.2.15 17:21
@Ondrášovka.N píše:
To je docela tema o ho.ne :D my pred sebou prdime. Nedokazu si predstavit ze bych se do konce zivota odsouvala pri kazdem prdu na toaletu :D

Mame to stejně :lol: to, ze před sebou prdime značí to, ze se před sebou nestydime a milujeme se se vším všudy :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí