Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Komteska80 píše:
A teď jsem si vzpomněla…můj ex to prdění možná bral jako nějaký projev lásky, protože několikrát udělal humusárnu v podobě toho, že si potají napšoukal do dlaně a psk mi to vypustil z tý dlaně přímo pod nos![]()
![]()
Můj si násilí skutečně nedělá a já když musím, tak holt musím no
Že bych s v tom ale vyžívala, jako někteří pánové, to rozhodně ne. Ale všichni včetně dcery se vždy omluvíme
Lepší než, aby člověka bolelo bříško že ![]()
Upřímně, vždy jsem ty fáze vztahu „děláme že neprdíme“ neměla ráda. Člověk z toho byl hrozně nervózní, aby náhodou něco někdy neuklouzlo, že bude trapas a akorát z toho bylo bolení a opocený zátylek ![]()
@Komteska80 píše:
Jak tady někdo zmiňoval tu babičku…taky mám story… Jako malá jsem u ní trávila každý víkend. Děda prděl pořád a že to byly rány a zabijáci pukavci, ale babi jsem nikdy neslyšela. No a jednou takhle ráno, vyšla z ložnice… Jen v dlouhé noční košilce ale jinak bez spoďárků. Procházela kuchyní okolo stolu, kde jsem stála a šla otevřít okno.Pak jsem slyšela jen " prrrrrrrrd" a babča odkráčela. Ale že tam po ní zůstala řídká hromádka, která z ní vylítla vůbec netušila
…a já taky ne…do chvíle, než jsem do ní bosou nohou šlápla
Ježiši kriste tak to je moc
![]()
@andreiika a kdyby jen opocený zátilek
u mě snad i vyskákaný a naběhlý žíly po celým těle ![]()
@Komteska80 Tak to je hustý…
Já bych mu hned šla naprdět do polštáře aby se mu lépe usínalo..
Není nad Jedopuchový plyn…
@gabriela82 píše:
@K.Black ano ano my to doma nazýváme „kekel“ teď jsme měli všichni zánět průdušek, takže jsme si toho užili až až
jo taky si zrovna užíváme, prcek to má i s občasným
já si plíce vycrchlávám od rána ![]()
@Komteska80 jj, jak se na to člověk soustředí, prostě večer na prd ![]()
Já si tak vzpoměla že posledně jsme s mojím jeli autem a on šel cosi vyřídit a já ho čekala autem a v klidu si tam poprdkávala, a on pak došel a ptá se mně co tam je za smrad a já že jsme si prdkala a on honem dveře do korán a zabával chlapa kterého tam potkal a bral ho dom no, tož aspoň si pokouřili než se vyvětral no ![]()
My doma prdíme pořád, mě to přijde přirozený, stydím se před všema, ale před ním vůbec ![]()
@Pavučinka píše:
@Komteska80 Tak to je hustý…Já bych mu hned šla naprdět do polštáře aby se mu lépe usínalo..
![]()
![]()
Není nad Jedopuchový plyn…
no možná by to bral taky jako kompliment a tůze by mu to polichotilo ![]()
@andreiika píše:
@Komteska80 jj, jak se na to člověk soustředí, prostě večer na prd
@1simona1 píše:
Já si tak vzpoměla že posledně jsme s mojím jeli autem a on šel cosi vyřídit a já ho čekala autem a v klidu si tam poprdkávala, a on pak došel a ptá se mně co tam je za smrad a já že jsme si prdkala a on honem dveře do korán a zabával chlapa kterého tam potkal a bral ho dom no, tož aspoň si pokouřili než se vyvětral no
takže jim tvoje prdíky vlastně přišly k užitku ![]()
My to teda doma nějak neřešíme, prdíme před sebou normálně…snad jen, když cítím, že to fakt bude nějaká „jedárna“ tak si skočím na záchod (když mi takhle tlačí břicho, tak jdu beztak i na velkou, tak proč si prdnout v obýváku a pak stejně letět na mísu)…
ale třeba v práci sem si vždy dávala velkýho bacha a chodila několikrát denně na toaletu jen kvůli prdění ![]()