Prdění před partnerem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
24.6.19 22:46
@Lenka_Hal píše:
Jsme spolu s partnerem 20let a trvam na tom, ze vedet o vsem fakt nemusi. Stejne tak doma nechodim treba jen ve spodnim pradle nebo s natackama na hlave. Nechci se prilis „vzdalit“ od toho puvodnimu obrazu, tomu jak me vidi a videl pred tema 20lety :think:
A fekalni humor taky neocenim.

naprostý souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.19 22:50
@Jessie_james píše:
Ne, ale je to tam slyšet. Ale na zahradě se plaší sojky..

to není tvá žena, máš tam Trautenberka :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.6.19 22:52
@Anonymní píše: Člověk vyjde z baráku a nosí svou masku. Já jsem doma naprosto přirozená, apson tam.. Jsme lidi, ne stroje.. partnera nemám, ale doma jsme vsichni přirození a nehrajeme si na to, že nejsme z masa a kostí… A pokud to nějakému mému budoucímu bude vadit tak mu dám hned papá protože kvůli nějakému chlapovi nebudu trpět v křečích… Kdyz jsem byla malá, měla jsem zařazené prdy a to byla bolest..

proč bys trpěla v křečích? WC snad doma máš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
24.6.19 22:52
@pe-terka píše:
to není tvá žena, máš tam Trautenberka :jazyk: ;)

A já kdo mi to žere moje milované jahody..

• Citovat
  • Upravit
25179
24.6.19 23:09
@Jessie_james píše:
A já kdo mi to žere moje milované jahody..

to je Anče, Kuba a hajnej, Trautenberg dělá maskovací zvukovou kulisu, aby odvedl pozornost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
24.6.19 23:18
@pe-terka píše:
to je Anče, Kuba a hajnej, Trautenberg dělá maskovací zvukovou kulisu, aby odvedl pozornost 8)

Zítra budou k obědu fazole, tak uvidíme.. 8o

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
25.6.19 06:36
@Jessie_james píše:
Zítra budou k obědu fazole, tak uvidíme.. 8o

To bude smrádek…

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
25.6.19 08:03
@dedrichov píše:
Co to znamená? :)
U nás se prdi v duetu. Děti jsou rády, když se někdo přidá :lol:

No presne tak to myslim, ze je to naprosto normalni a u nas se taky prdi v duetech :mrgreen: jako jak tu nekdo psal, ze nechodi pred manzelem ve spodnim pradle, ze pred nim neprdi, ze pred nim nechodi v natackach, tak to mi prijde fakt extrem, ptze ja bych si pak i doma pripadala jako vetrelec :roll:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
25.6.19 08:05
@Tazvesnice píše:
No presne tak to myslim, ze je to naprosto normalni a u nas se taky prdi v duetech :mrgreen: jako jak tu nekdo psal, ze nechodi pred manzelem ve spodnim pradle, ze pred nim neprdi, ze pred nim nechodi v natackach, tak to mi prijde fakt extrem, ptze ja bych si pak i doma pripadala jako vetrelec :roll:

Chodit v natáčkách a ve spodním prádle mi přijde O. K., ale cílené usí. rání před partnerem je humus, zvlášť čichat ten smrad.

• Citovat
  • Upravit
Tazvesnice
25.6.19 08:08
@Klopotkova píše:
Chodit v natáčkách a ve spodním prádle mi přijde O. K., ale cílené usí. rání před partnerem je humus, zvlášť čichat ten smrad.

Kazdy to ma jinak ;) je to prirozene a jak tu nekdo psal, tak ja se nehodlsm svijet v krecich jen proto, ze to nekomu z emimina prijde jako humus :mrgreen: nastesti jsme s manzelem povahove stejni, takze se shodneme skoro ve vsem :palec:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
25.6.19 08:10
@Tazvesnice píše:
Kazdy to ma jinak ;) je to prirozene a jak tu nekdo psal, tak ja se nehodlsm svijet v krecich jen proto, ze to nekomu z emimina prijde jako humus :mrgreen: nastesti jsme s manzelem povahove stejni, takze se shodneme skoro ve vsem :palec:

Je to na vás, jak to máte nastavené a pouze vaše věc.

• Citovat
  • Upravit
21918
25.6.19 08:18
@Tazvesnice píše:
Kazdy to ma jinak ;) je to prirozene a jak tu nekdo psal, tak ja se nehodlsm svijet v krecich jen proto, ze to nekomu z emimina prijde jako humus :mrgreen: nastesti jsme s manzelem povahove stejni, takze se shodneme skoro ve vsem :palec:

Jaký svíjení v křečích? Proboha to si jako myslíte, ze partneři, kteří před sebou neprdi a pak se tím nebaví, se svijeji v křečích?? Ono je to dosti jednoduché, stačí poodejit do jiné místnosti nebo na wc.
Dešná prca fakt ze jo, když si někdo prdne, to se pak celá rodina za břicho popada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.6.19 08:20
@Lenka_Hal píše:
Jsme spolu s partnerem 20let a trvam na tom, ze vedet o vsem fakt nemusi. Stejne tak doma nechodim treba jen ve spodnim pradle nebo s natackama na hlave. Nechci se prilis „vzdalit“ od toho puvodnimu obrazu, tomu jak me vidi a videl pred tema 20lety :think:
A fekalni humor taky neocenim.

Proc ne ve spodnim pradle? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107634
25.6.19 09:16
@Ernais píše:
Proc ne ve spodnim pradle? 8o

To si muzou dovolit jen dvacetileté modelky

• načítám...
  • Citovat