Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka_Hal píše:
Jsme spolu s partnerem 20let a trvam na tom, ze vedet o vsem fakt nemusi. Stejne tak doma nechodim treba jen ve spodnim pradle nebo s natackama na hlave. Nechci se prilis „vzdalit“ od toho puvodnimu obrazu, tomu jak me vidi a videl pred tema 20lety
A fekalni humor taky neocenim.
naprostý souhlas.
@Jessie_james píše:
Ne, ale je to tam slyšet. Ale na zahradě se plaší sojky..
to není tvá žena, máš tam Trautenberka
![]()
@Anonymní píše: Člověk vyjde z baráku a nosí svou masku. Já jsem doma naprosto přirozená, apson tam.. Jsme lidi, ne stroje.. partnera nemám, ale doma jsme vsichni přirození a nehrajeme si na to, že nejsme z masa a kostí… A pokud to nějakému mému budoucímu bude vadit tak mu dám hned papá protože kvůli nějakému chlapovi nebudu trpět v křečích… Kdyz jsem byla malá, měla jsem zařazené prdy a to byla bolest..
proč bys trpěla v křečích? WC snad doma máš, ne?
@pe-terka píše:
to není tvá žena, máš tam Trautenberka![]()
A já kdo mi to žere moje milované jahody..
@Jessie_james píše:
A já kdo mi to žere moje milované jahody..
to je Anče, Kuba a hajnej, Trautenberg dělá maskovací zvukovou kulisu, aby odvedl pozornost ![]()
@pe-terka píše:
to je Anče, Kuba a hajnej, Trautenberg dělá maskovací zvukovou kulisu, aby odvedl pozornost
Zítra budou k obědu fazole, tak uvidíme.. ![]()
@Jessie_james píše:
Zítra budou k obědu fazole, tak uvidíme..
To bude smrádek…
@dedrichov píše:
Co to znamená?
U nás se prdi v duetu. Děti jsou rády, když se někdo přidá
No presne tak to myslim, ze je to naprosto normalni a u nas se taky prdi v duetech
jako jak tu nekdo psal, ze nechodi pred manzelem ve spodnim pradle, ze pred nim neprdi, ze pred nim nechodi v natackach, tak to mi prijde fakt extrem, ptze ja bych si pak i doma pripadala jako vetrelec ![]()
@Tazvesnice píše:
No presne tak to myslim, ze je to naprosto normalni a u nas se taky prdi v duetechjako jak tu nekdo psal, ze nechodi pred manzelem ve spodnim pradle, ze pred nim neprdi, ze pred nim nechodi v natackach, tak to mi prijde fakt extrem, ptze ja bych si pak i doma pripadala jako vetrelec
Chodit v natáčkách a ve spodním prádle mi přijde O. K., ale cílené usí. rání před partnerem je humus, zvlášť čichat ten smrad.
@Klopotkova píše:
Chodit v natáčkách a ve spodním prádle mi přijde O. K., ale cílené usí. rání před partnerem je humus, zvlášť čichat ten smrad.
Kazdy to ma jinak
je to prirozene a jak tu nekdo psal, tak ja se nehodlsm svijet v krecich jen proto, ze to nekomu z emimina prijde jako humus
nastesti jsme s manzelem povahove stejni, takze se shodneme skoro ve vsem ![]()
@Tazvesnice píše:
Kazdy to ma jinakje to prirozene a jak tu nekdo psal, tak ja se nehodlsm svijet v krecich jen proto, ze to nekomu z emimina prijde jako humus
nastesti jsme s manzelem povahove stejni, takze se shodneme skoro ve vsem
Je to na vás, jak to máte nastavené a pouze vaše věc.
@Tazvesnice píše:
Kazdy to ma jinakje to prirozene a jak tu nekdo psal, tak ja se nehodlsm svijet v krecich jen proto, ze to nekomu z emimina prijde jako humus
nastesti jsme s manzelem povahove stejni, takze se shodneme skoro ve vsem
Jaký svíjení v křečích? Proboha to si jako myslíte, ze partneři, kteří před sebou neprdi a pak se tím nebaví, se svijeji v křečích?? Ono je to dosti jednoduché, stačí poodejit do jiné místnosti nebo na wc.
Dešná prca fakt ze jo, když si někdo prdne, to se pak celá rodina za břicho popada.
@Lenka_Hal píše:
Jsme spolu s partnerem 20let a trvam na tom, ze vedet o vsem fakt nemusi. Stejne tak doma nechodim treba jen ve spodnim pradle nebo s natackama na hlave. Nechci se prilis „vzdalit“ od toho puvodnimu obrazu, tomu jak me vidi a videl pred tema 20lety
A fekalni humor taky neocenim.
Proc ne ve spodnim pradle? ![]()
@Ernais píše:
Proc ne ve spodnim pradle?
To si muzou dovolit jen dvacetileté modelky
@Ernais píše:
Proc ne ve spodnim pradle?
Co kdyby zahlédl celulitidu? ![]()