Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Panečku
porodila jsem mu dva syny tak i když nejsem modelka v tom 10 patře jak ve skleníku se klidně nahá projdu
Spíš mě zaráží jak se před svými nejbližšími přetvařujete.. jako byste vstali hned namalované učesané
To mi připomíná ty videa, jak se na nich youtuberky malují a rázem je z nich někdo úplně jiný.. Oceňuju spíš upřímnost než přetvářku.. Však pokud si us-re a řekne potom "pardon nebo promiň mamko, tak mě to nijak nepohoršuje ( a že je to dost často, když si dá chlap jedno dvě piva
) Malí synové také ocení spíš, když se naučí za prdnutím omluvit než utíkat do vedlejšího pokoje.. To už je jako kojení taky ho provozují ženy, když má dítě hlad
tohle zas provozují všichni lidé aby jim neprasklo střevo
Nevidím na tom nic špatného
Pořád se ale bavím o provozování těchto věcí doma ne na veřejnosti. Tam samozřejmě takovou upřímnost moc necením
A chápu, že na to mají někteří jiný názor.. Ale žiju s mužem, abychom před sebou neměli tajnosti ale abychom žili spolu né vedle sebe.. ![]()
@zoidberg píše:
Co kdyby zahlédl celulitidu?
A sex provozuji potme nebo jak, aby nemel sok z celulitidy? ![]()
@Andrea.Tom píše:
Panečkuporodila jsem mu dva syny tak i když nejsem modelka v tom 10 patře jak ve skleníku se klidně nahá projdu
Spíš mě zaráží jak se před svými nejbližšími přetvařujete.. jako byste vstali hned namalované učesané
To mi připomíná ty videa, jak se na nich youtuberky malují a rázem je z nich někdo úplně jiný.. Oceňuju spíš upřímnost než přetvářku.. Však pokud si us-re a řekne potom "pardon nebo promiň mamko, tak mě to nijak nepohoršuje ( a že je to dost často, když si dá chlap jedno dvě piva
) Malí synové také ocení spíš, když se naučí za prdnutím omluvit než utíkat do vedlejšího pokoje.. To už je jako kojení taky ho provozují ženy, když má dítě hlad
Pořád se ale bavím o provozování těchto věcí doma ne na veřejnosti. Tam samozřejmě takovou upřímnost moc necením
A chápu, že na to mají někteří jiný názor.. Ale žiju s mužem, abychom před sebou neměli tajnosti ale abychom žili spolu né vedle sebe..
Pardon za prdnuti je celkem OK, ale tu mamku by musel tvrde odčinit
@Ernais píše:
A sex provozuji potme nebo jak, aby nemel sok z celulitidy?
V případě celu jediné potme nebo v prihodnem oděvu
@Venetia píše:
V případě celu jediné potme nebo v prihodnem oděvu
Takhle jsem nad tim nikdy nepremyslela
jake mnozstvi celulitidy se jeste poklada za unosne a odkdy zahalovat/zhasinat? Nevim jestli uz jsem sveho muze nepripravila o nejake iluze, ci ho nejak nepohorsila, kdyz se doma promenaduji jen tak.. ![]()
@Eemii píše:
Jaký svíjení v křečích? Proboha to si jako myslíte, ze partneři, kteří před sebou neprdi a pak se tím nebaví, se svijeji v křečích?? Ono je to dosti jednoduché, stačí poodejit do jiné místnosti nebo na wc.
Dešná prca fakt ze jo, když si někdo prdne, to se pak celá rodina za břicho popada.
Jezis ty budes semetrika ![]()
@Ernais píše:
A sex provozuji potme nebo jak, aby nemel sok z celulitidy?
Snad má noční košili s dírou v rozkroku, ne?
@zoidberg píše:
Snad má noční košili s dírou v rozkroku, ne?
Tak v tomhle vedru je kosile po kotniky fakt odvaz
holt jsem asi bezohledna, ale me ted do pyzama nikdo nedostane.
@Tazvesnice píše:
No presne tak to myslim, ze je to naprosto normalni a u nas se taky prdi v duetechjako jak tu nekdo psal, ze nechodi pred manzelem ve spodnim pradle, ze pred nim neprdi, ze pred nim nechodi v natackach, tak to mi prijde fakt extrem, ptze ja bych si pak i doma pripadala jako vetrelec
No fuj
snad nejaky zaklady slusnyho chovani mate…
i kdyz po tomhle nevim. Coz pak jste nejaci krovaci, co se neumi chovat?
a ucit to i ty deti
pak se nedivim tomu, ze nekteri se chovaji jako hulvati ![]()
@Ernais píše:
Proc ne ve spodnim pradle?
Protoze se mi nelibi predstava chlapa, co doma chodi v trenyrkach. Tak to nebudu delat taky. Vazim porad stejne, jako pred 20lety a celulititu fakt nemam. ![]()
@TopSecret Jakože vy si doma neprdnete? Proč by hned někdo, kdo doma prdí měl být hulvát?
@Kiminkkka píše:
@TopSecret Jakože vy si doma neprdnete? Proč by hned někdo, kdo doma prdí měl být hulvát?
Neprekrucuj, jo? Pokud dobre ctes, ona psala v duetech
to ti prijde normalni?
Doma nikdy prdy nezadržuju - ať už před partnerem nebo rodiči. Mám se snad nechat rozervat? Při těhotenství jsem několikrát zažila zácpu a nemožnost si uprdnout a už nikdy víc bych tu bolest zažít nechtěla, takže doma klidně prdět budu i kdyby nevím co.. a taky si doma chodím nahá nebo ve spodním prádle a dokonce nahá vlezu i do bazénu, když se mi chce! Nejbližší soused je od nás 400m daleko a i kdyby měl dalekohled tak mě to nerozhodí, protože doma si budu dělat co chci tak, abych se cítila pohodlně ![]()
@Andrea.Tom píše:
Panečkuporodila jsem mu dva syny tak i když nejsem modelka v tom 10 patře jak ve skleníku se klidně nahá projdu
A chápu, že na to mají někteří jiný názor.. Ale žiju s mužem, abychom před sebou neměli tajnosti ale abychom žili spolu né vedle sebe..
Nechapes. Namalovana treba nechodim vubec. Naha se pred nim vubec nestydim, ale proste na bezne fungovani pres den se precisnu, oblecu. Ja to „zrelaxovane dno“ sveho chovani mam proste jinde. Ani bych se dobre necitila. Kdyz je vedro, mam tenke kratasy, tilko a my tu stejne nemame uplne vedro nikdy. Ani si nikdy nevybavuju, ze by treba moje babi nebo mama chodily doma v podprde nebo pred sebou prdely.
Kojila jsem na pozadani klidne pred kymkoliv, komu to nevadilo, manzel byl u vsech tri porodu. No a natacky nenosim vubec, mam vlnite vlasy od prirody. No a tajnosti pred nim teda nemam zadne, vi o vsem, jen pred nim neprdim, nemluvim jak zumpa a nevystrku ju pulky v situacich, ve kterych je to divny ![]()
@TopSecret Tak nejspíš je myšleno, že když si někdo prdne a druhému se chce tak si taky uleví.. a pokud vím, šlo o malé dítě, takže pokud si k němu uleví rodič asi se začne smát a příjde mu to vtipné ne? To hned nevidím jako hulváctví ![]()