Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě se pokaždé líbila moje mladší ségra když byla ještě malý smrad, si někdo uprd a ona zpozorovala smrad, tož začala čichat a říká že někdo si prdl a nosem jela po stopě až skočila u kohosi zadku a zjistila kudy cesta vede
a nebo když si prdla tak dycky měla zacpaný noc a jazyk vytahovala vena á se ji ptám co dělá a ona že nechce aby ji ten smrad vešel do pusy ![]()
@1simona1 píše:
Mě se pokaždé líbila moje mladší ségra když byla ještě malý smrad, si někdo uprd a ona zpozorovala smrad, tož začala čichat a říká že někdo si prdl a nosem jela po stopě až skočila u kohosi zadku a zjistila kudy cesta vede![]()
a nebo když si prdla tak dycky měla zacpaný noc a jazyk vytahovala vena á se ji ptám co dělá a ona že nechce aby ji ten smrad vešel do pusy
takhle jsem očuchávala i já, když jsem byla malá
…jenže né u lidí, ale vždy mě zajímalo, který z našich psů to vypustil ![]()
Honzík synek moc často nepšouká…a když se mu to podaří tak je to hlasitý prd, ale smrad nikde..
Nejhorší je si prdnout do vody ve vaně..to je takový rumpolec…
![]()
@Sandra752 píše:
Priznavam seserem a serem
a je nam jedno jak to smrdi
@1simona1 píše:
Mě se pokaždé líbila moje mladší ségra když byla ještě malý smrad, si někdo uprd a ona zpozorovala smrad, tož začala čichat a říká že někdo si prdl a nosem jela po stopě až skočila u kohosi zadku a zjistila kudy cesta vede![]()
Tohle dělala i kamarádka. A nedala pokoj, dokud nepřišla na to kdo to byl ![]()
My se vždycky trumfujem kdo prdne víc
ale mám švagrovou co je vdaná 8 let a říkala, že je to nechutné a nikdy by si před svým manželem nerochla. Prý vždycky letí na záchod. To my s mojím kolikrát aj zvedáme nohy at to lepší prdí ![]()
@Pavučinka píše:
Honzík synek moc často nepšouká…a když se mu to podaří tak je to hlasitý prd, ale smrad nikde..![]()
Nejhorší je si prdnout do vody ve vaně..to je takový rumpolec…
![]()
![]()
ono stačí pod sprchou…to jsou pak " vejšky " ![]()
@Pavučinka píše:
Já jsem ještě neslyšela prdět psa…![]()
právě, že prdí potichu, takže se muselo jít po čichu, aby se poznalo ze kterýho to odválo ![]()
@-Sára píše:
My se vždycky trumfujem kdo prdne vícale mám švagrovou co je vdaná 8 let a říkala, že je to nechutné a nikdy by si před svým manželem nerochla. Prý vždycky letí na záchod. To my s mojím kolikrát aj zvedáme nohy at to lepší prdí
To jsme přesně my
![]()
@1simona1 to mi připomnělo mojí dceru - když jí bylo asi tak 4,5 tak najednou prohlásila „mně vylezl smraďavej vzduch ze smraďavý dírky“ - takhle hláška u nás od té doby vcelku frčí ![]()
@Pavučinka psí prdy jsou neskutečně smradlavý
![]()
@-Sára píše:
My se vždycky trumfujem kdo prdne vícale mám švagrovou co je vdaná 8 let a říkala, že je to nechutné a nikdy by si před svým manželem nerochla. Prý vždycky letí na záchod. To my s mojím kolikrát aj zvedáme nohy at to lepší prdí
To jsme přesně my
![]()