Přebolí to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.13 23:40
@zuzouš píše:
Tak až zas příště naslibuje, vezmi malou, vezmi prašule a vyraž na nákupy a udělejte si radost. Na uhánění chlapa se vykašli, jednou dom stejně dorazí a když mu řekneš, jak sis den parádně užila, třeba to v něm něco vzbudí- hele dneska jsem si vzala ty nový kozačky/sukni/kalhoty/prádlo a vyrazila jsem ven..Mi neřikej, že se příště nebude pídit, kde jsi a co děláš :)
@K-Black by mě fáákt zajímalo, čím píšeš. Jéé, máš hejblací cecíky, že mě to nenapadlo :mrgreen:

Hele, tohle jsem vyčetla na netu a praktikuju to poslední týden. Sedne si k PC a všimne si náš když přijdeme třeba v pět tak až kolem osmé když malá usne. Koupila jsem si nový hadry, boty.. podprdu.. chodím doma v tangách.. absolutně nic!

• Citovat
  • Upravit
jdukolem
@Anonymní píše:
Vím, jak se chová když se napije.. Je mu jedno s kym co..jak vypadá. Spolu jsme nespali co jsme doma z dovči, skoro měsíc to bude :(
Bud nema naladu, nebo je unavenej nebo je tu malá, stále něco.. :(

no dobře připusťme možnost že se napitej s někým vyspí.. myslíš že je dobrý se rozcházet přes smsku kor když na mobil nereaguje?

• Citovat
  • Upravit
712

Prosim vsechny touto cestou abyste se prestali ty holce posmivat muze to bejt nezvladatelnej strah z kteryho se nemuze dostat sama. jestli si nekdo potrebuje dokatat jak je dobrej bezte do jiny rubriky, kdo zvas mi chce pomoc aby to prospelo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.9.13 23:42
@Anonymní píše:
Vím, jak se chová když se napije.. Je mu jedno s kym co..jak vypadá. Spolu jsme nespali co jsme doma z dovči, skoro měsíc to bude :(
Bud nema naladu, nebo je unavenej nebo je tu malá, stále něco.. :(

tak proč ho neopiješ, když je to tak jistý, že napitej bude souložit? :lol: Je pravda, že posílat chlapa na akci s plným pytlem je trochu zneklidňující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 23:42
@plzakova21 píše:
Prosim vsechny touto cestou abyste se prestali ty holce posmivat muze to bejt nezvladatelnej strah z kteryho se nemuze dostat sama. jestli si nekdo potrebuje dokatat jak je dobrej bezte do jiny rubriky, kdo zvas mi chce pomoc aby to prospelo?

Děkuju!! :kytka:
Jen mi to prostě vše do sebe nějak zapadá.. a s tou závislostí…možná máš v něčem trochu pravdu. Finančně jsem samostatná, ale psychicky…

• Citovat
  • Upravit
K-Black
7.9.13 23:43

@ivulinaM nj, vánoce jsou tu cobydup, to než se uštrikuje tak to trvá. Teď on je začátečník, takže mu to nejde tak rychle :nevim: a to má třeba v plánu ještě kulicha 8o no má toho dost, chudák :(

• Citovat
  • Upravit
14
7.9.13 23:44
@plzakova21 píše:

to je tak fajn, že nejsi admin a nemáš absolutně žádnou moc, jak uvést svoji žádost v praxi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 23:45

r

@Táta Pavel píše:
Dovolím si jednu laickou diagnózu - jedná se o separační úzkost - jak zakladatelka píše, bojí se, že po rozchodu bude pořád sledovat přítele na fb, apod., takže ona je na něm nezdravě psychicky závislá a jakákoliv separace a ztráta kontroly, byť jen zdánlivé, ji přivádí k šílenství. Myslím, že dost nevěrníků se svou ženou hovořili i v situaci, kdy měli fyzicky zasunuto jinde, svou ženu uchlácholili a pokračovali v akci. Takže jakékoliv stíhání je milá zakladatelko zcela na prd. A naprosto chápu, že ten tvůj ti slíbí, že zavolá, aby mohl v klidu odejít a pak se na to vykašle - z jeho strany cesta nejmenšího odporu. Svým skučením a stíháním si vysloužíš maximálně to, že ti opravdu zahne, protože to pro nej bude mít stejný efekt, jako kdyby byl věrný.

ano presne se dopracujes k tomu ze stane ceho se bojis soustred se okamzite na neco jiny jak sem psala zakon vesmiru je NA CO SE SOUSTREDIS TO ROSTE a tobe roste zurivost a vztek vimen to hmed napis mi v cem je dobrej chci po tobe tri veci zacni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
7.9.13 23:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
7.9.13 23:46

r

Omlouvam se vlozilo se to k tatovi pavlovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
7.9.13 23:47
@plzakova21 píše:
ano presne se dopracujes k tomu ze stane ceho se bojis soustred se okamzite na neco jiny jak sem psala zakon vesmiru je NA CO SE SOUSTREDIS TO ROSTE a tobe roste zurivost a vztek vimen to hmed napis mi v cem je dobrej chci po tobe tri veci zacni

ty jsi fakt psycholog, ona ho poslala před chvílí do zadele per sms a bude ti tu vyjmenovávat jeho dobrý vlastnosti, kor když si v příspěvcích o něm tady a v té předchozí diskuzi poměrně dost odporuje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.13 23:47

V čem je dobrej?

1. Absolutně mě přitahuje, úplně ve všem, líbí se mi.
2. K malé se chová pěkně, pokud není unavený z práce, což chápu.
3. Ráda s ním trávím čas, když jsme po výletech, je to fajn.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.13 23:48

Víc mě nenapadá..

• Citovat
  • Upravit
712
7.9.13 23:49
@laddyss píše:
to je tak fajn, že nejsi admin a nemáš absolutně žádnou moc, jak uvést svoji žádost v praxi :P

tak se tu klidne bav na nestesti druhyho jestli ti to pomaha byt lepsi tak tu bud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
7.9.13 23:50
@Anonymní píše:
Hele, tohle jsem vyčetla na netu a praktikuju to poslední týden. Sedne si k PC a všimne si náš když přijdeme třeba v pět tak až kolem osmé když malá usne. Koupila jsem si nový hadry, boty.. podprdu.. chodím doma v tangách.. absolutně nic!

podle mě to hrotíš, je to jak když se zamiluje mladá holčina, to je taky ode zdi ke zdi. láska veliká, nenávist veliká, rozchod, láska.

Nechci tě urazit, tak to prosím neber ve zlém, ale podle mě jsi citový upír. Fakt to není myšleno ve zlém. Dej mu trochu volnosti a sobě taky to především, to že budeš tajtrdlíkovat v tangách, a snášet mu modrý z nebe ti ho doma neudrží ;) a pokud nemáš figuru 100% tak ani ty tanga nenos ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky