Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
A nebo dalsi moznost - pises, ze dei zatim nechce… co si treba jednou za cas prinest domu z nakupu neco na miminko? Jednou to muzou byt detsky miniboticky, pak treba nejaka mluvici hracka, kterou si budes poustet…
Dalsi zpusob me napada delat, ze si hrozne moc na penize… ty jo ted vidim, kolik je zpusobu, jak se zhnusit chlapovi, to je neuveritelny
ta psycholozka je uzasna, ze ti dokazala takhle dobre i na dalku poradit. A velkej dik patri i tvymu tatkovi, je to muz cinu. To, co delal tvoji mamce necham stranou, to resit nechci, ale sve dceri pomoct umi tam, kde je zrovna potreba!
@Aot Také jsem ráda, že jsi se ozvala. Sleduji Tě, jen jsem byla na víkend pryč.
S tou kočičkou je to děsivé.
Ale víc jsem se bála o Tebe. Psycholožka je bezvadná, protože když si to teď uvědomím, u mne takové prozření partnera velmi pomohlo. Opravdu jsem asi přestala být slečna dokonalá, občas jsem něco vylila ani ne schválně, občas si uprdla při sexu
(hrozně jsem se styděla, ale prostě to nešlo, měla jsem takové prdící období, zřejmě i tou kulturistickou stravou plnou bílkovin). No a pak už to jelo. Začala mi vadit izolace, takže jsem brblala, chtěla jsem si jít sednout se sestrou a i jsem šla a pak se na mě díval asi týden jako na děvku a skoro mě nechtěl ani vidět. Jeho přehnané nároky na čistotu jsem asi také mařila. Po mé koupeli šel a leštil vanu, nesměla jsem sáhnout na zeď, hned tam viděl fleky, letěl do sklepa pro barvu a přemalovával to snad hodinu
Jednou jsem zkusmo sáhla mimo vypínač, jestli to prostě pozná, opravdu to poznal, nastal výslech, jak jsem tam mohla sáhnout, co jsem to udělala. Prostě jsem se mu časem asi zhnusila, já byla normální, to on byl blázen. A i já jsem prozřela, začal mi lézt na nervy a velmi rychle šla láska do kytek. Poslední kapkou bylo, když jsem opravdu onemocněla, opravdu jsem měla horečku a bylo mi zle a on si chtěl užít sobotu (chudák měl víkend volný a pak musel do hnusné práce, že, a já mu to takhle zkazím). Tak se mě zeptal, jestli náhodou radši nechci jet domů. Místo toho, aby mě nechal ležet ve své posteli a uvařil mi čaj! Domů jsem jela a to hned a už jsem se nikdy neukázala. V noci a ještě pár dní jsem měla čtyřicítky horečky a bylo mi fakt bídně. Ale to mi asi nikdy neuvěřil. A bylo mi to už fuk. Ani mi nevolal a já mu taky ne. Za týden jsem mu zavolala, že končíme a že si pak někdy přijedu pro pár věcí. Až se mi bude chtít.
Dnes jsem strašně šťastná, že mám svého nového muže, s ním dvě děti, hlavně, že jsem nezůstala s Michalem. Asi to byl fakt psychopat. Ve volných chvílích se velmi rád díval na dokumenty o Hitlerovi a souhlasil s ním! On byl fakt skrytej nacista!!! A ještě se mě snažil ovlivnit a uvěřit, že Hitler byl fakt dobrej člověk. Já byla tak zblblá, že jsem mu skoro uvěřila. Taky se teď stydím, jak jsem se mohla nechat takhle zblbnout, myslím si o sobě, že jsem docela silná osobnost. Po téhle zkušenosti jsem už silná určitě. Velmi dobře jsem si pak vybírala svého muže.
Snad se nezlobíš, že se tady tak vypisuji, píšu to sem proto, aby jsi věděla, že v tom nejsi sama.
Bude líp! Věřím Ti. Jsi skvělá!!! Zase se ozvu ![]()
Anonymní V.
To jsem moc ráda, že sis promluvila s psycholožkou, dala ti dobrý rady ![]()
Budu držet palce, určitě to zvládneš ![]()
Super Aot, jen tak dál.
Jen já bych bala trochu opatrná s přechodem na čuněcí období. Mohlo by to být dost nápadné se ze dne na den začít chovat úplně jinak. Postupně. A s těma věcma na miminko to je taky moc dobrý nápad. Myslím na tebe v jednom kuse, ale po posledním příspěvku se přestávám bát. Odmilování přijde časem samo, jen zkus vždycky, když se ozve srdce zapojit hned i mozek. ![]()
@Aot tak to dopadlo nakonec relativne dobre. Ale jde videt, ze je poradne nervozni, kdyz nejdou veci podle jeho scenare. Odmilovat se zrejme nejde, mozna si jen vic a vic uvedomovat, jak je jeho chovani nenormalni, odpudive.
Mmch. Kde tu celou dobu byl?
A s tim nebyt dokonalou neni problem- zkus parkratnesplachnout, neustlat, neuklizej nadobi, chod v teplacich mesic, neosprchuj se z prace, rihni si po jidle ![]()
Jinak me moc ta jeho prilisna cistota a smysl pro poradek, neprekvapila. Tito lide jsou takovi. Ten muj ex nadaval, i kdyz mela dcera na zemi rozdelany kostky, s kterymi si hrala. Rekl mi, ze jsem tak trochu prase, kdyz neuklizim. ![]()
Aot, jsem ráda, že jsi se odhodlala řešit situaci s pomocí psycholožky, rozhodně Ti to pomůže mít nad celou situací aspoň trochu nadhled.
Teď jsem teprv přelouskala celou neděli, kdy jsem nemohla na net a furt na Tebe myslela.
Přeji Ti hodně sil ![]()
Ahoj všem, sleduji tuto diskuzi od začátku. Co na to říct…sna jen to, že držím Aot palce aby to dopadoi dobře a aby také jednou psala sem, jako např. poslední anonymní a nad vši tim, co se jí teď děje, se už jen smála. Buď silná Aot.
Aot, přečetla jsem si větší část této diskuze a jsem moc ráda, že jsi v pořádku a také že situaci konzultuješ s psycholožkou. Jen bych chtěla přispět svým názorem…napadlo mne, že by nebylo na škodu s Marcem víc o svých pocitech mluvit a snažit se ho zapojit do řešení. Např. měla přijet tvoje maminka se sestrou…koupil letenky…byl by to krásný výlet, ale mají přijet mamka se sestrou, moc se na ně těším, co navrhuješ? Pak mu to připomenout stylem…chtěla bych je vzít někam na výlet…poradíš mi? Pojedeš s námi? Pro něj je důkazem lásky žárlivost, pro tebe to může být právě ta touha mít spolu mimi. Ale to bych asi říkala, jen v případě, že to chceš, mohl by na to přistoupit. Taky mě napadlo: Nerozumím tvému chování, žárlivost pro mne = nedůvěra, opravdu mi nedůvěřuješ? Nebo je to jinak? Přeju hodně štestí a správnou volbu.
@Aot píše:
Holky, moc se omlouvam, ze jsem vas stresovala, driv jsem nemohla prijit. Jsem v poradku. Ja jsem rano nakonec uz nemohla usnout, prevalovala jsem se a premyslela jsem........
@Aot doufám, že se ti s tou odbornou pomocí podaří odejít a přitom zůstat v Kanadě
Držím ti palce ![]()
No škoda, že tě u toho divadélka nemůžeme sledovat ![]()
Určitě bych mu dělala žárlivé scény, chtěla častěji sex jak on a kdyby už nemohl, tak se chovat jak on, chodit za ním do práce, sledovat ho na oběd-že si to bez něho nemohla vydržet, říct mu, že bys chtěla mimčo, když půjde běhat apod, dělat scény jako on…
Jak v tom filmu,,jak se ztratit chlapa v 10 dnech´´
Držím palce ![]()
Trochu jsem se o Aot bála, jak unese ty jeho reakce. Ale když vás tady čtu, myslím, že se ještě nakonec všichni pobavíme
.
Anonymní V. - díky za ten krásný, úsměvný nadhled. K tomu jsem sama spontánně ještě nedospěla, i když ho hledám
Stále jsem ještě uvízlá v analýzách, proč jsem si to nechala líbit, proč jsem se do toho dostala apod.
O psychopatech - někdy je v knížkách označují jako toxické muže - jsem se dočetla, že si neumí dělat legraci sami ze sebe. I u nás to tak fungovalo. Brala jsem v souvislosti s ním všechno smrtelně vážně. A jednou jsem se něčemu v souvislosti s ním zasmála. Nemyslela jsem to zle, prostě mi ta situace, že zase na mě řve jak šílenec, protože jsem se „provinila“, přišla komická, protože já se ve skutečnosti strašně snažila a byla jsem v pohotovosti, aby nic nezadrhlo v plynulosti uspokojování jeho potřeb, aby byl spokojený. A to bylo velké moje provinění, že jsem se zasmála. Já už se pak nikdy nesmála, ale ve mně se něco přecvaklo. A pak ta přecvaknutí šla jedno za druhým. A pak jsem ho začala vidět jinak. A pak přestal být středem mého světa. A pak on rozjel agresi: Pomstím se ti, zničím tě!!! Legrace to nebyla
Ale jsem z toho venku. Holky já jsem z toho venku
Ani nevíte, kdo útlak od psychopata nezažil, jaké je to úžasné BÝT Z TOHO VENKU. Úplně se mi z toho zase chce brečet, ale teď už radostí.
Aot, moc ti přeji a všem, VŠEM ŽENÁM, které se pořád neodhodlaly útlaku se zbavit, vnitřně se mu vzepřít, aby jste to brzy dokázaly. Abyste se svobodně smály jako já
![]()
Příspěvek upraven 10.06.13 v 14:50
@poučená píše:
Trochu jsem se o Aot bála, jak unese ty jeho reakce. Ale když vás tady čtu, myslím, že se ještě nakonec všichni pobavíme.
Anonymní V. - díky za ten krásný, úsměvný nadhled. K tomu jsem sama spontánně ještě nedospěla, i když ho hledám
![]()
Stále jsem ještě uvízlá v analýzách, proč jsem si to nechala líbit, proč jsem se do toho dostala apod.
O psychopatech - někdy je v knížkách označují jako toxické muže - jsem se dočetla, že si neumí dělat legraci sami ze sebe. I u nás to tak fungovalo. Brala jsem v souvislosti s ním všechno smrtelně vážně. A jednou jsem se něčemu v souvislosti s ním zasmála. Nemyslela jsem to zle, prostě mi ta situace, že zase na mě řve jak šílenec, protože jsem se „provinila“, přišla komická, protože já se ve skutečnosti strašně snažila a byla jsem v pohotovosti, aby nic nezadrhlo v plynulosti jeho potřeb, aby byl spokojený. A to bylo velké moje provinění, že jsem se zasmála. Já už se pak nikdy nesmála, ale ve mně se něco přecvaklo. A pak ta přecvaknutí šla jedno za druhým. A pak jsem ho začala vidět jinak. A pak přestal být středem mého světa. A pak on rozjel agresi: Pomstím se ti, zničím tě!!! Legraco to nebyla
Aot, moc ti přeji a všem, VŠEM ŽENÁM, které se pořád neodhodlaly útlaku se zbavit, vnitřně se mu vzepřít, aby jste to brzy dokázaly. Abyste se svobodně smály jako já![]()
![]()
Ale jsem z toho venku. Holky já jsem z toho venku
![]()
![]()
Ani nevíte, kdo útlak od psychopata nezažil, jaké je to úžasné BÝT Z TOHO VENKU. Úplně se mi z toho zase chce brečet, ale teď už radostí.
![]()
![]()
Moc ti to vítězství přeju
, nemám absolutně šajn o tom, jaké to je, ale jen o tom čtu, mám husí kůži. Jsi silná osobnost, že jsi byla schopna bojovat a vyhrát. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat