Proč jsou učitelky neoblíbené?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
115812
2.6.18 16:46
@CHLAP.cz píše:
Když by dávala 4 a 5 mě, tak by byla špatná, protože jsem si takové známky nezasloužil.Pokud na to žák nebo student nemá, je to pak jiné. Někdy ale učitel probere látku moc rychle (matematika např.) a 70% žáků ve třídě dostane z písemky 4 nebo 5. To je pak chyba učitelky. Takovou úču jsme měli na ZŠ. 8)

tak to je blbé, já měla štěstí, já se nikdy doma nemusela učit, až na VŠ před zkouškama, ale to už bylo stejně v dospělosti, to nepočítám, protože jsem studovala dálkově, takže odpadly přednášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115812
2.6.18 16:48

@JIVaJaH já teda nečetla celou diskuzi, jen teď posledních pár stran a myslím, že pokud by někdo ve škole učitelem šikanovaný, tak se to prostě promítne i do dospělosti, tím, že nemá tu pozitivní zkušenost, je to pro něj těžko uvěřitelné, že to lze i jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
2.6.18 16:53
@aiwwa píše:
@JIVaJaH já teda nečetla celou diskuzi, jen teď posledních pár stran a myslím, že pokud by někdo ve škole učitelem šikanovaný, tak se to prostě promítne i do dospělosti, tím, že nemá tu pozitivní zkušenost, je to pro něj těžko uvěřitelné, že to lze i jinak.

Ano. Vím to, od toho se odvíjí jeho přesvědčení, že je vše černé, přestože píše, že se umí podívat na situaci reálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115812
2.6.18 16:54
@JIVaJaH píše:
Ano. Vím to, od toho se odvíjí jeho přesvědčení, že je vše černé, přestože píše, že se umí podívat na situaci reálně.

jojo, taky myslím, že situaci vidí dost zkresleně…to je jak bavit se s obětí dopravní nehody o bezpečnosti provozu, taky už to bude vidět s ohledem na tu svojí nehodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
2.6.18 16:56
@aiwwa píše:
jojo, taky myslím, že situaci vidí dost zkresleně…to je jak bavit se s obětí dopravní nehody o bezpečnosti provozu, taky už to bude vidět s ohledem na tu svojí nehodu…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
2.6.18 16:58
@aiwwa píše:
Tak jasně, že všichni nejsou dobří, ale já teda nedám na učitele a učitelky dopustit, několik jich znám a jsou to moji přátelé
@CHLAP.cz asi máš holt z dětství špatnou zkušenost a jak je vidět, poznamenalo tě to významně, to je mi líto.

Ano a přiznám to, taky mě to mrzí. Snažím se hledat ty dobré učitelky. Tady jsem ve špatné diskusi a je čas odejít.

Opravdu jsem našel vynikající učitelky a učitele, ale také mě některé velmi zklamaly.

Prožil jsem si peklo. Ze ZŠ se nedalo odejít. Vím, proč naší rodině škodili. Nebyl jsem sám, kdo to odskákal.

Je mě smutno, že dnes školství nevypadá lépe.

Po SZ bych napsal, ale tady číhají supi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1694
2.6.18 17:01
@JIVaJaH píše:
Podsouváš tu hlavně Ty. Hned musíš být kontra…napíši, že jsem metodička prevence, Ty, že znáš jednu, alkoholičku…že se to ale na Tebe vše nalepilo. Jinak Rakousko-Uhersko jsem zmínila poprvé. A převzala jsem to, samozřejmě jako Ty…jako příměr. Za slovíčka chytáš taky Ty. Jsi prostě v opozici, ať se děje, co se děje. Každého chceš smést. To nevadí, že jsi napsal… Jinak se na školství dokážu podívat spravedlivě: chyba je někdy na straně žáka a jeho rodičů a jindy je špatný učitel. Tvá špatná zkušenost je hodně hluboko a jen tak ji nesmyješ…a vlastně o to ani nestojíš, viď?

Hele - uzavřeme to. Věřím, že Jsi ta správná, krásná, usměvavá a spravedlivá učitelka.

TAKOVOU JSEM SI VŽDY PŘÁL.

Měj se krásně, ať se Ti daří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
2.6.18 17:01

@CHLAP.cz máš děti? Školy nabízí hodiny s rodiči. Mohl by ses přesvědčit na vlastní oči. Takhle jenom fabuluješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
2.6.18 17:02
@CHLAP.cz píše:
Ano a přiznám to, taky mě to mrzí. Snažím se hledat ty dobré učitelky. Tady jsem ve špatné diskusi a je čas odejít.

Opravdu jsem našel vynikající učitelky a učitele, ale také mě některé velmi zklamaly.

Prožil jsem si peklo. Ze ZŠ se nedalo odejít. Vím, proč naší rodině škodili. Nebyl jsem sám, kdo to odskákal.

Je mě smutno, že dnes školství nevypadá lépe.

Po SZ bych napsal, ale tady číhají supi.

A jéje, politická oběť? Mimo jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
2.6.18 17:05
@CHLAP.cz píše:
Hele - uzavřeme to. Věřím, že Jsi ta správná, krásná, usměvavá a spravedlivá učitelka.

TAKOVOU JSEM SI VŽDY PŘÁL.

Měj se krásně, ať se Ti daří. :kytka:

Věřím, že aspoň ta spravedlivá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
2.6.18 18:28

Šmankote, my měli za totáče ředitelku, komunistku a poslankyni čnr. Ta řídila nejen školu, ale celé město. Lidsky byla hovado. Ale fakt by mě nenapadlo, že někdo žije v představách, že se nich nezměnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
2.6.18 21:09
@CHLAP.cz píše:
Já vím - moc dlouhé. Se omlouvám. :oops:
Už se to nebude nikdy opakovat - paní profesorko. (tohle musí říkat studenti na jedné škole) :mrgreen:Snad si to někdo přečte celé, jako já. :think:

Hele, prostě pokud je to dáno na gymnáziích zvykově, já za to nemůžu. Podle mě to spadá do neoprávněného používání titulu. :nevim: Proč mě tak oslovuješ, netuším. Mám z tebe pocit, že jsi prostě nabubřelý náfuka, co sežral všechnu moudrost na internetu a chce pourážet maximum lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
2.6.18 21:25
@Tinuvien píše:
Hele, prostě pokud je to dáno na gymnáziích zvykově, já za to nemůžu. Podle mě to spadá do neoprávněného používání titulu. :nevim: Proč mě tak oslovuješ, netuším. Mám z tebe pocit, že jsi prostě nabubřelý náfuka, co sežral všechnu moudrost na internetu a chce pourážet maximum lidí.

Mám stejný pocit. Plus bych k tomu přidala totální neschopnost pochopit svoji vlastní malost.

Vždyť i ten nick mluví za vše… Vlastní (neoprávněně) vysoké sebehodnocení. Koneckonců - takových lidí jsem za svůj život poznala dost - a vždy bylo nejlepší se od nich držet co nejdál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
3.6.18 08:05
@Tinuvien píše:
Hele, prostě pokud je to dáno na gymnáziích zvykově, já za to nemůžu. Podle mě to spadá do neoprávněného používání titulu. :nevim: Proč mě tak oslovuješ, netuším. Mám z tebe pocit, že jsi prostě nabubřelý náfuka, co sežral všechnu moudrost na internetu a chce pourážet maximum lidí.

Vidím to stejně. Jenom odkazy a urážky.

• Citovat
  • Upravit
4.6.18 15:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky