Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já už se v nich nevyznám…
![]()
Včerejší hostitelka, řekla, že nemá ráda studené předkrmy a sama měla plněmá rajčata…dnešní hostitelka včera hodnotila 6 a sama si přála 28 bodů, což se ji vyplnilo..
No tak je to jasné. Babka bude pěkně urýpaná. Asi si myslí, že nikdo nemůže vsřit lépe, protože jsem všichni mladší.
já furt nechápu, že si někdo stěžuje na „moc sladkýýý“, „já to dělám jinak=nejlíp“ a pod.
tak přece NIKDO NIKDY se netrefí do mé chutě a proto přece lezu do soutěže, ať ochutnám něco nového… ![]()
mi je těch hostitelů tak líto, jak nechávají plné talíře ![]()
Já teda nevím ale za kečupovou omáčku bych vraždila
Jako když nic jiného doma není tak prosím ale nabízet to hostům
aneb jak zkazit dobré jídlo krok číslo jedna přidej kečup
Včerejší hostitelka mi byla nejvíce sympatická i včera a ta babka mi nijak extra nevadí. Je upřímná to jo, ale neřekla podle mě nic co by nebyla pravda (ty samé vady shledali i ostatní) navíc bodovala stejně jako včerejší hostitelka. Takže si nemyslím, že by nějak přílišně neprávem kritizovala.
Včerejší hostitelka řekla jen, že si myslela že Veronika vaří líp kdežto Eva řekla co konkrétně jí na tom nechutnalo - body daly obě stejné..
ja nepochopila tu housku v bramborovem knedliku, ale evidentne jim to jelo, k polivce se radeji nevyjadruji a kecupova omacka jakbysmet, to je takovej problem tam dat rajcatove pyre, cukr, ocet a koreni? hned by to chutnalo, vypadalo i znelo lepe nez kecup i kdyz podstata je mozna podobna ne-li stejna.
Jo a ještě mě dost udivilo, že nesnáší brambory a vaří bramborovou polívku a bramborový knedlík
Asi si do jídel, které nesnáší uvedla jídla, které se vaří nejčastěji (brambory, svíčková) aby za ně pak mohla ztrhávat body
Jinak ty myšlenkové pochody nechápu
![]()
Já zase holky nevím.. Sice byla bába drsná, ale zase kdž vám to tak někdo odkývá, jak je všechno dobré a pak hodnotí málo, že se to nedalo,t ak se to bere, že je pokrytec..
na druhou stranu, co je špatné říct, že vám to nechutná??? Když je to pravda, neřekla, to urýpaně.. Myslím si, že bude ten, že pochválí ale i řekne kritiku…
Uvidíme dál, třeba to bude nějaká ježibaba ![]()
Kallkapa píše:
Já teda nevím ale za kečupovou omáčku bych vraždila![]()
![]()
Jako když nic jiného doma není tak prosím ale nabízet to hostům
aneb jak zkazit dobré jídlo krok číslo jedna přidej kečup
![]()
Včerejší hostitelka mi byla nejvíce sympatická i včera a ta babka mi nijak extra nevadí. Je upřímná to jo, ale neřekla podle mě nic co by nebyla pravda (ty samé vady shledali i ostatní) navíc bodovala stejně jako včerejší hostitelka. Takže si nemyslím, že by nějak přílišně neprávem kritizovala.
Včerejší hostitelka řekla jen, že si myslela že Veronika vaří líp kdežto Eva řekla co konkrétně jí na tom nechutnalo - body daly obě stejné..
Taky jsem čuměla, že tam nalila tunu kečupu a kus hořčice a v tom pekla maso
Muselo to být teda pěkně sladký. Já třeba přidávám lžičku kečupu do číny a kolikrát se mi to zdá taky sladký ![]()
Babka je pěkná rejpalka, ale zatím je to ještě v rámci slušnosti. Ta dnešní hostitelka mi přijde sympatická a ta včerejší taky.
Kallkapa píše:
Jo a ještě mě dost udivilo, že nesnáší brambory a vaří bramborovou polívku a bramborový knedlík![]()
![]()
Asi si do jídel, které nesnáší uvedla jídla, které se vaří nejčastěji (brambory, svíčková) aby za ně pak mohla ztrhávat body
![]()
![]()
![]()
Třeba nemá ráda brambory jako přílohu, taky jsem je v dětství nesnášela
Knedlíky, br.kaši a v bramboračce jsem je taky jedla ![]()
MUFICE píše:Kallkapa píše:Třeba nemá ráda brambory jako přílohu, taky jsem je v dětství nesnášela
Jo a ještě mě dost udivilo, že nesnáší brambory a vaří bramborovou polívku a bramborový knedlík![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Knedlíky, br.kaši a v bramboračce jsem je taky jedla
Já brambory miluju
mohla bych se jich užrat. Kdybych měla každý den jíst jenom brambory tak by mi to nevadilo
Pro tu holku prostě nemám pochopení
![]()
Kallkapa píše:MUFICE píše:Já brambory milujuKallkapa píše:Třeba nemá ráda brambory jako přílohu, taky jsem je v dětství nesnášela
![]()
![]()
![]()
![]()
Knedlíky, br.kaši a v bramboračce jsem je taky jedla
mohla bych se jich užrat. Kdybych měla každý den jíst jenom brambory tak by mi to nevadilo
![]()
![]()
Pro tu holku prostě nemám pochopení
![]()
![]()
![]()
Posledních pár let jsem jim taky přišla na chut
Nejradši mám ty štouchané
Pro změnu zas nesnáším hranolky, všude je mají nacucané olejem a solí ![]()
Dnes jsem zvědavá na Honzův hlavní chod - lesní medailonky se šťouchaným bramborem…když napsal, že nejí zvěřinu a králíka…no, večer se to dozvím
![]()
kometa32 píše:
Dnes jsem zvědavá na Honzův hlavní chod - lesní medailonky se šťouchaným bramborem…když napsal, že nejí zvěřinu a králíka…no, večer se to dozvím![]()
Tak udělá vepřové s nějakou šípkovou omajdou ![]()
Když oni někdy tak melou, že se pak musí divit, co řekli, když to vidí zpětně.
Eva si včera taky libovala u předkrmu a nakonec ho zdrbala v autě. Ať žije pokrytectví!
![]()
takze ja reaguju hned na prvni prispevek
v nasi rodince jsme jen vegetariani (a klicky jenom teda nejime
) ale taky to proste nechap proc tam nekdo takovy leze. pokud by byla cela skupina vege tak OK ale proboha co si myslijou???? sice se daji uvarit fakt luxusni jidla i bez masa, ale tomu kdo masenko papa se tim samo ze nezavdeci a co chcou pak hodnotit? to ze jim nekdo z litosti udela šopák?
jinak je u toho rovnou vecerim pac i kdyz maso nejim tak mi kolikrat tecou grinty ![]()
a taky nesnasim ty co vsechno vychvalujou a nakonec ze to byl kentus 3 body a cau..