Prostřeno na Primě - sledujete?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
10.12.11 14:48

Ta diskuse na stránkách Primy je úděsná. Párkrát jsem přečetla pár příspěvků a je tam samý primitiv. Není nad maminky na mateřské, ty jediné mají mozek! :P

Jo, Vydra s Janou jsou drsní poslední dobou. Například tento týden mě dostala hláška, že se soutěžící „přežerou jako prasata“. To jsem valila oči 8o

A Kristýna to řekla dobře, něco ve smyslu, že není zvědavá, jaký bude mít Vydra kecy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.12.11 14:54

jo, ty prasata a žrát mě taky dostaly…a ještě něco docela drsnýho řekli o Kristýně-že patlala nebo co. No patlala, ale do těch komentářů mi to nějak nesedělo :D A v jejím věku-já ani nepatlala :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
10.12.11 14:58

on ale někdo ty komentáře píše ne? oni to jen čtou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.11 14:59
elanaa píše:
jo, ty prasata a žrát mě taky dostaly…a ještě něco docela drsnýho řekli o Kristýně-že patlala nebo co. No patlala, ale do těch komentářů mi to nějak nesedělo :D A v jejím věku-já ani nepatlala :jazyk:

„Přichází patlalka Kristýna.“ To mě taky dostalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.12.11 15:00

Vašek s Janou přitvrdili, ale pořád jsou snesitelnější, než Pohlreichovy hlášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.11 15:02
kometa32 píše:
Vašek s Janou přitvrdili, ale pořád jsou snesitelnější, než Pohlreichovy hlášky.

To je pravda. Pohlreich už docela přehrává a je vidět, že to je děsně vyumělkovaný, aby byl co nejsporstší. Je to nepřirozený a chvílema už trapný. Stejně jako jsem přestala sledovat Krause. To sem teda nepatří, ale jen pro příklad. Taky začal být „předrsný“, ale už není vtipný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.12.11 15:03
KPKristy píše:
elanaa píše:
jo, ty prasata a žrát mě taky dostaly…a ještě něco docela drsnýho řekli o Kristýně-že patlala nebo co. No patlala, ale do těch komentářů mi to nějak nesedělo :D A v jejím věku-já ani nepatlala :jazyk:
„Přichází patlalka Kristýna.“ To mě taky dostalo…

jojojo! patlalka Kristýna…to bylo drsný :oops:

hehe, to je nápad, až se omrzí V s B, ať tam dají Pohlreicha :pankac: , to se bude osazenstvu ofiko diskuze líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.12.11 15:04
draga píše:

taky myslím, že jen čtou-aspoň se to tak obecně soudí, ale oficiálního vyjádření jsem se nikde nedobrala, tak jistá si nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.11 15:10
elanaa píše:
draga píše:
taky myslím, že jen čtou-aspoň se to tak obecně soudí, ale oficiálního vyjádření jsem se nikde nedobrala, tak jistá si nejsem

Tak musíme mrknout v titulkách kdo dělá scénář…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.12.11 15:12

Jsem si nevšimla, že by byl Kraus drsný? :nevim: Mám ráda jeho humor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.12.11 15:18
kometa32 píše:
Jsem si nevšimla, že by byl Kraus drsný? :nevim: Mám ráda jeho humor.

Já už právě ne :nevim: . Začal se dost do lidí navážet a stírat je takovým trapným způsobem. Řekla bych od té doby, co působí na Primě. Možná to byl záměr televize :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1495
10.12.11 15:33

jsem mrkla do titulků a je tam jen komentáře četli…třeba v mama ožeň ma bylo přímo autor komentářů…ale co mě teda zaujalo že hudební režii má Vladivojna :)) to jsem netušila …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
10.12.11 16:26
kometa32 píše:
Jsem si nevšimla, že by byl Kraus drsný? :nevim: Mám ráda jeho humor.

Taky mi nepřijde, včera to byl dobrý díl s tím Rytmusem :mrgreen: Ráda koukám na Krause i Zdeňka P :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
12.12.11 06:45

Tak to mě se ty hlášky Bouškové a Vydry teda líbí, ikdyž je docela vidět, že přitvrdili, ale aspoň je to vtipný, ty lidi tam s tim jdou a bez nich by ta soutěž byla o ničem. Jinak k minulému týdnu, tak nejvíc se mi tam líbila ta Barča té jsem tu výhru přála, ikdyž ten Jirka byl taky dobrej, ale Andreu, Šárku a Kristýnu jsem teda fakt nemusela, u Andrey mi přišlo že nemám vůbec žádné sebevědomí a přišlo mi, že pořád chtěla slyšet že jim to chutnalo a tak a na druhou stranu Šárka toho sebevědomí mělo až moc a při tom se zas až tak nepředvedla, no každopádně jsem zvědavá kdo tam bude tento týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.12.11 06:59

Mě se ty hlášky taky líbí, ale teda komentáře v Mama ožeň ma! neměly konkurenci, ty byly TOP! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí