Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
MUFICE píše:Kallkapa píše:Taky nemůžu pochopit to bodování, dát tak málo bodů za docela dobré jídlo, na oko se mi to líbilo. Oni jí zkritizovali to tvrdší maso a tu kaši jako přílohu, jinak jim šmakovalo. Dala bych jí tak těch 7-8 bodů. Co si tak vzpomínám, tak akorát jednou se stalo, že nějaký cikán takhle málo bodoval, ale ten říkal na kameru, že chce za každou cenu vyhrát. Tenkrát jim koupil vlašák z obchodu jako předkrm a hlavní jídlo taky stálo za prd.
Nemluvě teda o bodování![]()
dva, tři body ?? No to snad né
Já bych si ten hlavní chod dala. Jako sice se z gastronomického hlediska možná nehodí br. kaše s omáčkou ( dávám si běžně i v restauracích - akorát né smetanovou ale kaši přelitou hnědou hříbkovou omáčkou miluji) ale jestli si ten ulhaný rádoby kuchař myslí, že dát na talíř mozarelu je větší umění tak se není o čem bavit..
Jj to jsem videla to Prostreno s tim cikanem a jeho vlasakem ![]()
Taky bych ji dala tech 7-8bodu a ja miluju bramborovou kasi na jakykoliv zpusob ![]()
papavlinka33 píše:MUFICE píše:taky jsem cetla tu diskusi a celkem jsem se pobavila. Jinak s tou vodkou, to uz je alkoholismus ze nevydrzi tri hodiny u vecere bez chlastu to je jedna varianta a druha ze proste chtel ponizit hostitelku, ale ztrapnil akorat sam sebe.
Tak jsem ted pročítala diskuzi na iprima, pěkně jim to tam lidi dávajíEva s Dušanem si můžou podat ruce
Asi tak..( K tomu jsem se ani nechtěla vyjadřovat, beru pořad tak, že tam vaří amatéři…) Víš Pavínko v ČR není moc škol hotelových kde by se dalo získat úplné vysokoškolské vzdělání. Takže vsadím boty, že slečna Eva chodila na soukromou hotelovou školu v praze, kde je opravdu tučné školné = legálně zaplacený titul. Takže podle toho to asi vypadá.
bell píše:MUFICE píše:Jj to jsem videla to Prostreno s tim cikanem a jeho vlasakemKallkapa píše:Taky nemůžu pochopit to bodování, dát tak málo bodů za docela dobré jídlo, na oko se mi to líbilo. Oni jí zkritizovali to tvrdší maso a tu kaši jako přílohu, jinak jim šmakovalo. Dala bych jí tak těch 7-8 bodů. Co si tak vzpomínám, tak akorát jednou se stalo, že nějaký cikán takhle málo bodoval, ale ten říkal na kameru, že chce za každou cenu vyhrát. Tenkrát jim koupil vlašák z obchodu jako předkrm a hlavní jídlo taky stálo za prd.
Já bych si ten hlavní chod dala. Jako sice se z gastronomického hlediska možná nehodí br. kaše s omáčkou ( dávám si běžně i v restauracích - akorát né smetanovou ale kaši přelitou hnědou hříbkovou omáčkou miluji) ale jestli si ten ulhaný rádoby kuchař myslí, že dát na talíř mozarelu je větší umění tak se není o čem bavit..
Taky bych ji dala tech 7-8bodu a ja miluju bramborovou kasi na jakykoliv zpusob
K té panence bych spíš udělala amer.brambory nebo klasické, ta kaše s omáčkou bývá pak rozpatlaná.
Kallkapa píše:
Taky miluju br.kasi k jidlum s omackou treba jatra na cibulce s kasi.
Kase se hodi i k jidlum s omackou a bezne se serviruje napr. ke grilovanemu tunakovi s smetanovomaslovou omackou, i jinym masum se zahustenou omackou z vypeku(treba se zampiony). Originalni anglicky roastbeef se serviruje s gravy(zahustena stava z masa) a k tomu kase. Dela to tak i pan Pohlreich takze pani Evik je uplne mimo.
MUFICE píše:bell píše:K té panence bych spíš udělala amer.brambory nebo klasické, ta kaše s omáčkou bývá pak rozpatlaná.MUFICE píše:Jj to jsem videla to Prostreno s tim cikanem a jeho vlasakemKallkapa píše:Taky nemůžu pochopit to bodování, dát tak málo bodů za docela dobré jídlo, na oko se mi to líbilo. Oni jí zkritizovali to tvrdší maso a tu kaši jako přílohu, jinak jim šmakovalo. Dala bych jí tak těch 7-8 bodů. Co si tak vzpomínám, tak akorát jednou se stalo, že nějaký cikán takhle málo bodoval, ale ten říkal na kameru, že chce za každou cenu vyhrát. Tenkrát jim koupil vlašák z obchodu jako předkrm a hlavní jídlo taky stálo za prd.
Taky bych ji dala tech 7-8bodu a ja miluju bramborovou kasi na jakykoliv zpusob
No to asi jo,ale i tak to podle me mohlo byt dobry ![]()
Ahoj,právě jsem dokoukala poslední díl,a po pravdě,Eva s Dušanem,to je vrchol arogance.
Je pravda,že ta Tereza je patlal,nelíbilo se mi,jak kouřila u vaření,ale je to takové mladé telátko ![]()
2 a 3 body,to je jasně vidět,že taktizují
![]()
Se těšim,až ta Eva „jsem adept na výhru“ v pátek zjistí,že nevyhrála
![]()
Idealni by bylo kdyby to nevyhral ani Dusan…to si pak ty dva zajdou koupit vodku a budou pit na zal ![]()
Tak tento týden se to teda sešlo. Doufám, že vyhraje ta, co bude vařit dnes, jelikož je mi nejsympatičtější.
Musím jim dát ale za pravdu, že kaše a omáčka dohromady by mi taky vadilo, ale dva body - to bylo opravdu přehnané.
Tak si myslím, že Monika nevyhraje, prý na jídelníčku má klokaní a pštrosí maso a Tereza s Marcelou je odmítly jíst…
kometa32 píše:
Tak si myslím, že Monika nevyhraje, prý na jídelníčku má klokaní a pštrosí maso a Tereza s Marcelou je odmítly jíst…
Paneboze,proc se takovi lidi teda hlasi do takoveho poradu
skoda…
momi33 píše:
Ahoj,právě jsem dokoukala poslední díl,a po pravdě,Eva s Dušanem,to je vrchol arogance.
Je pravda,že ta Tereza je patlal,nelíbilo se mi,jak kouřila u vaření,ale je to takové mladé telátko
2 a 3 body,to je jasně vidět,že taktizují![]()
Se těšim,až ta Eva „jsem adept na výhru“ v pátek zjistí,že nevyhrála![]()
![]()
J8 se taky těším na ten její obličej až zjistí, že madam nevyhrála.Hahaha
.Vůbec se mi nelíbí arogantní,nafoukaná husa…Nevím teda na co je tak nafoukaná.Žádná krasavice to není. ![]()
bell píše:kometa32 píše:Paneboze,proc se takovi lidi teda hlasi do takoveho poradu
Tak si myslím, že Monika nevyhraje, prý na jídelníčku má klokaní a pštrosí maso a Tereza s Marcelou je odmítly jíst…skoda…
Bell já bych asi taky klokaní maso nejedla. Pštrosí mi až tak strašné nepřijde (ale chuťově neznám tak kdo ví). Stejně tak bych nejedla třeba koňské maso.. Nevím, na masa jsem dost vybíravá ![]()
Kallkapa píše:bell píše:Bell já bych asi taky klokaní maso nejedla. Pštrosí mi až tak strašné nepřijde (ale chuťově neznám tak kdo ví). Stejně tak bych nejedla třeba koňské maso.. Nevím, na masa jsem dost vybíravákometa32 píše:Paneboze,proc se takovi lidi teda hlasi do takoveho poradu
Tak si myslím, že Monika nevyhraje, prý na jídelníčku má klokaní a pštrosí maso a Tereza s Marcelou je odmítly jíst…skoda…
Já jsem taky na masa vybíravá, nejím skoro žádný
ALe ne nikomu bych kůli tomu nesnižovala body. ![]()
Kallkapa píše:bell píše:Bell já bych asi taky klokaní maso nejedla. Pštrosí mi až tak strašné nepřijde (ale chuťově neznám tak kdo ví). Stejně tak bych nejedla třeba koňské maso.. Nevím, na masa jsem dost vybíravákometa32 píše:Paneboze,proc se takovi lidi teda hlasi do takoveho poradu
Pštrosí a klokaní maso jsem už jedla a chutnalo mi, maso se dá přirovnat k hovězímu steaku ![]()