Prvorodičky Teplice - srpen 2016

• Fotoalbum (43)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
13.4.16 15:28

@Zupa To je hezký :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.4.16 16:07

@Zupa to je fakt krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.4.16 07:12

@Zupa @hrwjg Ahoj holky:-) Tak vám musím hlásit další princeznu :-)), včera jsme byli ze známosti ještě u dvou MUDrů a potvrzena princezna -NELINKA, takže MUDr. Žáková měla pravdu a MUDr. Helcl se pletl… No, asi se tam přimotal pupečník v ten den :oops: Tak jsme to včera oslavili - dala jsem si rychlé špunty a začínám konečně chystat aspoň nějaké první hadříky, zařekla jsem se, že větší část až po porodu, radši přece jenom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
15.4.16 09:50

@jsss jé tak super gratuluju k holčičce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
256
15.4.16 10:09

@jsss jee taky gratuluju :kytka: :srdce:

Takže kdo mimo mě čeká vlastně kluka? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.4.16 10:17

@Zupa Děkuji moc, jsem z toho od včera nějaká nadšená a v euforii, tak doufám, že už to tak zůstane :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.4.16 10:18

@modelka86 Děkuji moc :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
15.4.16 11:02

@jsss No nekeeeec :D tak tedy také gratuluji :D no to jsem zvědavá, jak to bude po porodu :D

@modelka86 Ještě len čeká chlapečka :) akorát ona sem teď moc nechodí, nestíhá… ale dneska byla na velkém ultrazvuku, tak snad napíše, že vše ok a že chlapec potvrzen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.4.16 19:11

@modelka86 My v cervnu Adamka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.4.16 11:45

@Zupa Ahojky, tak co, říkala ti doktorka dnes něco na kontrole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.4.16 12:05

@hrwjg @Zupa :think: jsem také zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
19.4.16 12:06

@jsss Jestli nejde až odpoledne třeba :) já jdu až zítra, tak jsem napnutá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.4.16 12:33

Holky byla jsem ráno a nic zásadního jsem se nedozvěděla :? Doktorka teda končí ke konci dubna a všichni budou chodit ke Schmitzovi, dokonce tam dneska i registrovali nové pacienty. Už ted bral teda Schmitz všechny ženské jako dřív ne jen ty co se jim mimčo nedaří.

Na recepci jsem se ptala sestry a ta prý o žádném novém doktorovi co by měl přijít místo Žákové zatím neví, že tu bude jen Schmitz :nevim:

Jinak se mě ptala dneska jestli chci vyplnit papíry na mateřskou (mám nastupovat 23.4.) a za 14 dní budou dělat ještě odběry krve. A pak nevím jestli půjdu ještě do Stellartu nebo už porodnice? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
19.4.16 12:49

@Zupa takže k MUDr. Schmitzovi zase…tak děkujeme za informaci! Ještě tedy znovu odběry krve? To budou zase pohlavní nemoci jako na začátku? Proč to dělají dvakrát… :think: No nedá se nic dělat… Já jsem dnes 29+0… tak už příště také na poradně požádám o ten formulář na PPM a už se také potom pojedu registrovat do té porodnice…Poradnu mám za 3 týdny, tak to tak nějak cca vyjde… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
19.4.16 14:08

@jsss no myslím že to bude na pohlavní nemoci, jsem se ani nezeptala :oops: Jsem akorát zvědavá jak to bude doktor stíhat, ale tak asi to má vymyšlené :think:
A kde jsi se nakonec rozhodla rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová