Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zupa @hrwjg Ahoj holky:-) Tak vám musím hlásit další princeznu
, včera jsme byli ze známosti ještě u dvou MUDrů a potvrzena princezna -NELINKA, takže MUDr. Žáková měla pravdu a MUDr. Helcl se pletl… No, asi se tam přimotal pupečník v ten den
Tak jsme to včera oslavili - dala jsem si rychlé špunty a začínám konečně chystat aspoň nějaké první hadříky, zařekla jsem se, že větší část až po porodu, radši přece jenom ![]()
@jsss jee taky gratuluju
![]()
Takže kdo mimo mě čeká vlastně kluka? ![]()
@Zupa Děkuji moc, jsem z toho od včera nějaká nadšená a v euforii, tak doufám, že už to tak zůstane ![]()
@jsss No nekeeeec
tak tedy také gratuluji
no to jsem zvědavá, jak to bude po porodu ![]()
@modelka86 Ještě len čeká chlapečka
akorát ona sem teď moc nechodí, nestíhá… ale dneska byla na velkém ultrazvuku, tak snad napíše, že vše ok a že chlapec potvrzen ![]()
@Zupa Ahojky, tak co, říkala ti doktorka dnes něco na kontrole?
@jsss Jestli nejde až odpoledne třeba
já jdu až zítra, tak jsem napnutá…
Holky byla jsem ráno a nic zásadního jsem se nedozvěděla
Doktorka teda končí ke konci dubna a všichni budou chodit ke Schmitzovi, dokonce tam dneska i registrovali nové pacienty. Už ted bral teda Schmitz všechny ženské jako dřív ne jen ty co se jim mimčo nedaří.
Na recepci jsem se ptala sestry a ta prý o žádném novém doktorovi co by měl přijít místo Žákové zatím neví, že tu bude jen Schmitz ![]()
Jinak se mě ptala dneska jestli chci vyplnit papíry na mateřskou (mám nastupovat 23.4.) a za 14 dní budou dělat ještě odběry krve. A pak nevím jestli půjdu ještě do Stellartu nebo už porodnice? ![]()
@Zupa takže k MUDr. Schmitzovi zase…tak děkujeme za informaci! Ještě tedy znovu odběry krve? To budou zase pohlavní nemoci jako na začátku? Proč to dělají dvakrát…
No nedá se nic dělat… Já jsem dnes 29+0… tak už příště také na poradně požádám o ten formulář na PPM a už se také potom pojedu registrovat do té porodnice…Poradnu mám za 3 týdny, tak to tak nějak cca vyjde… ![]()
@jsss no myslím že to bude na pohlavní nemoci, jsem se ani nezeptala
Jsem akorát zvědavá jak to bude doktor stíhat, ale tak asi to má vymyšlené ![]()
A kde jsi se nakonec rozhodla rodit?