Půjčování miminka tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2613
15.2.20 19:15

@emimi_zuzka to je perfektne napsane. Presne takove vysvetleni na meho muze zabralo. A to je tchyne mistr emocnich vylevu. Takze na nektere chlapy to urcite funguje, snad to pomuze i zakladatelce. Jako ne ze by teda tchyni vylozene zvladnul vyklidnit, ale mne staci ze on me chape ze nedelam zadne naschvaly a mame klid u nas doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
15.2.20 19:43
@Anna766 píše:
Tak zase to jsem nechtěla tvrdit, že je megera.Jen by neměla tak tlačit, to je často kontraproduktivní.

myslim, ze se chova tak, ze tlaci snachu do opozice…ono se to neda slovy popsat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
15.2.20 22:06

Taky mě ovládaly ochranitelské pudy, miminko jsem nikomu nechtěla dávat bez mé přítomnosti, naštěstí mě do toho nikdo netlačil. Proč má někdo touhu mít malinké, dvouměsíční miminko, v kočárku osamotě nebo si jej vzít do svého bytu, ale opět jedině bez matky? Proboha PROČ? Pokud tchyně nechce být pod drobnohledem, tak by se v přítomnosti matky měla aspoň snažit dát na rady, třeba jak miminko držet, snažit se pochopit, že nyní se nekojí jen po třech hodinách, ale klidně co půlhodinu… Získá si důvěru a časem je snacha klidně pustí z očí. Chlubit se venku s vnoučetem, to se přece dá, když babička poveze kočárek a vedle půjde i matka. Takže mně by taky vrtalo hlavou, o co tchyni jde. Nechápu ani matky, které chtějí dávat miminka pryč, i když odpočinek nepotřebují. Proč? Já bych se cítila jak bez ruky s pukajícím srdcem.
Zakladatelko, stůj si za svým. Stejně bys byla celou dobu ve velkých nervech a nemyslela na nic jiného, než kde zrovma jsou, jestli miminko nepláče,… Sem tam nabídni, jestli by se dnes nechtěla projít s vámi, jestli se nechce stavit k vám /ty k ní na kafe, že by si mohla prcka pochovat. Nebude chtít, tak má smůlu. :nevim: Manželovi vysvětli, že to jsou pudy, být neustále u malého miminka. A jestli jsi postavená do pozice té zlé, ukaž mu svůj úhel pohledu, že proč bys u toho vození kočárku nebo ňuhňání nemohla být taky? Proč je to problém? Drž se!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
15.2.20 22:16

@Petule030 Souhlas! Jsem ráda, že to pukajici srdce, že jsem to neměla sama… Přesně tak jsem se cítila někdy taky… Já teda byla ráda, že mi maminka pohlidala, když jsem jela nakoupit jídlo, ale rychlejší nákupy jidla jsem v životě nedělala! I když mamince na 100% věřím, tak jsem vždycky prolitla obchody, nacházela jídlo do koše a tryskem zase k malý… Takze já zakladatelce radim už podruhy, nechce miminko půjčovat, ať nepujcuj. Bude ji to tryznit a nic dobrého to nepřinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová