Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Z rohlíku, který žužlá malé miminko a event. drobí maximálně do svého kočárku bych opravdu nedělala vědu. Přepravní řád má spíše na mysli situace, kdy pojídané jídlo může ušpinit interiér nebo sedadla.
@Tereza1986 píše:
Proč si každá matka myslí, že je něco extra a kdo jí neleze do zadku je blb a hurá stížnost na něj? Já se zase setkala se spoustou matek, co ignorují ostatní.
Nemyslím, že takhle uvažuje každá matka. To by se asi nejspíš týkalo i tebe, co?
![]()
Myslím, že tenhle tón příspěvku je v téhle konkrétní diskuzi trošku „mimo mísu“.
Já jsem nějak nezaregistrovala, že by zakladatelka byla nepříjemná a prudící matka, kterou popisuješ ty. Tedy typ, ze kterého si musí nutně všichni sednout na pérdel, protože ona má dítě
.
Situace popsaná zakladatelkou je o tom, že narazila na nepříjemného člověka, který nepomohl druhému člověku i když byl slušně požádán. A je úplně fuk(!), kdo o tu pomoc žádal.
Na stížnost to nejspíš není. Je to jen další z životních lekcí, kdy to má člověka naučit, že mezi lidmi se slušnost a lidskost vytrácí bleskovou rychlostí. Ukázkou jsou třeba i rýpavé komentáře zcela zcestné, například. ![]()
@radúna
Děkuji.
Lépe jsi to nemohla napsat.
Jen mě to překvapilo. Opravdu nic víc. Naopak uutobusákovi přeji krásný a dlouhý život. ![]()
@Lively píše:A ještě jedna věc, dítě v MHD má zakázáno jíst stejně jako dospělý a upřímně, ty děti, když ještě neumí pořádně jíst, tak nadělaj daleko víc škody než dopsělý, tak proč to omlouvat stylem - vždyť je to dítě, tak může porušovat pravdila (nebo já ho nechám porušovat pravdila), některé matky si fakt myslí, že s mimískem mohou všechno. I kdyby dítě nadrobilo jen do kočáru, jednou je napsané pravidlo, že se jít nesmí a hotovo. Když to porušuju, tak se pak nevztekám kvůli pokutě.
Ještě že jízda MHD je pro mě už minulost.
Co se jídla týče, když už o tom mluvíme. V tom případě by se toto mělo týkat i jakékoliv osoby (i plnoleté), která zrovna žvýká žvýkačku, co? Taky by měla být taková osoba vyzvána, aby ji vyplivla na zastávce do koše a v autobuse nežvýkala.
To je teprv lahůdka, když ji někdo „upustí“ na sedačku třeba.
To se drobky od rohlíku nedají srovnat s něčím takovým…
![]()
@radúna píše:
Co se jídla týče, když už o tom mluvíme. V tom případě by se toto mělo týkat i jakékoliv osoby (i plnoleté), která zrovna žvýká žvýkačku, co? Taky by měla být taková osoba vyzvána, aby ji vyplivla na zastávce do koše a v autobuse nežvýkala.To je teprv lahůdka, když ji někdo „upustí“ na sedačku třeba.
To se drobky od rohlíku nedají srovnat s něčím takovým…
Notabene nadrobené do kočárku.
Jo, to řikali chlapi vždycky - zabít výrobce žvýkaček a papírových kapesníků… ![]()
@Burj Chalifa,
. No jo, ale ten pohled na krmící se děcko evidentně uvádí některé jedince do stavu, kdy mají sami nejspíš hlad…
![]()
@radúna píše:žužlající mimino s rohlíkem je to nejmenší, co by mi v autobuse vadilo.Jo smraďoši, to je jiná káva a sprostý puberťáci se slovníkem kanálu totéž
@Burj Chalifa,. No jo, ale ten pohled na krmící se děcko evidentně uvádí některé jedince do stavu, kdy mají sami nejspíš hlad…
![]()
![]()
![]()
@Burj Chalifa, to souhlasím. To jsou zážitky, k nezaplacení
.
@Burj Chalifa píše: žužlající mimino s rohlíkem je to nejmenší, co by mi v autobuse vadilo.Jo smraďoši, to je jiná káva a sprostý puberťáci se slovníkem kanálu totéž
presne, takovej pekne zaparenej teenager je mnohem horsi ![]()
@radúna píše:
Nemyslím, že takhle uvažuje každá matka. To by se asi nejspíš týkalo i tebe, co?![]()
![]()
Myslím, že tenhle tón příspěvku je v téhle konkrétní diskuzi trošku „mimo mísu“.
Já jsem nějak nezaregistrovala, že by zakladatelka byla nepříjemná a prudící matka, kterou popisuješ ty. Tedy typ, ze kterého si musí nutně všichni sednout na pérdel, protože ona má dítě![]()
.
Situace popsaná zakladatelkou je o tom, že narazila na nepříjemného člověka, který nepomohl druhému člověku i když byl slušně požádán. A je úplně fuk(!), kdo o tu pomoc žádal.
Na stížnost to nejspíš není. Je to jen další z životních lekcí, kdy to má člověka naučit, že mezi lidmi se slušnost a lidskost vytrácí bleskovou rychlostí. Ukázkou jsou třeba i rýpavé komentáře zcela zcestné, například.
Presne! ![]()
Ta rada s rozložením kočáru je dobrá, ale je fakt, že stát se to mně, že bych slušně poprosila řidiče, jestli by mi nepomohl a on by mi řekl, že nouvej, že si mám počkat na další spoj, tak bych asi taky zůstala stát s pusou dokořán a zírala za odjíždějícím autobusem…a že jsem mohla kočár rozložit by mi došlo až by byl bus dávno v trapu.
Hlídat si nízkopodlažní spoje, je rada dobrá, ovšem předpokládá to, že si je možno vybírat, kterým spojem člověk pojede, a že jsou nízkopodlažní spoje nějak značené. V prdelákovicích, kde jezdí bus 2× dopoledne a 2× odpoledne, si člověk moc vybírat nemůže.
Matku- rekordmanku, co si nacpe sama kočár s hlubokou korbou do staré karosy, co má jen jedno křídlo dveří a ta úzká ulička neumožní si stoupnout vedle kočárku, bych chtěla vidět. I ty nejlehčí golfky je tam s dítětem obtížné dostat, když stojíte na ulici a kočárek musíte tlačit po příkrých schodech před sebou. Tolik jen ke komentářům- koupila jsem si takový kočárek, abych byla samoobslužná, protože jsem chytrá holka.
A psát provozovateli mi nepřijde zbytečné, já tuhle napsala pochvalu na jednoho řidiče (dopravní podnik v Praze na to má dokonce formuláře na netu) a přišla mi odpověď, že si ho dohledali a dostal prémie za vzorné reprezentování podniku.
Jedna věc je, že kvůli tvé stížnosti nebudou měnit podmínky přepravy, ale druhá věc je, že si myslím, že by provozovatel měl vědět, pokud jsou s některým jeho zaměstnancem zákazníci výrazně spokojeni, či nespokojeni. Jak s touto informací pak naloží, je už na něm. Mě v tomto ohledu dopravní podnik města Prahy příjemně překvapil.
@me2dova píše:
A psát provozovateli mi nepřijde zbytečné, já tuhle napsala pochvalu na jednoho řidiče (dopravní podnik v Praze na to má dokonce formuláře na netu) a přišla mi odpověď, že si ho dohledali a dostal prémie za vzorné reprezentování podniku.
tak by to mělo být. Tleskám.