Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@inkakřivák presne to jsem tim myslela, ze nesmis pracovat - ted jsi na to kapla ![]()
Tak to nejsem já. Dioptrie mám, na dálku. Ale ne tak, že bych nesměla nic dělat, naštěstí.
Tak jasně, že to máme jednodušší, díky Bohu. Na mě třeba dost lidí kouká přes prsty, že si nechávám vozit nákupy. Prostě si to večer na netu naťukám a ráno mi to vynesou do bytu. Malá má potravinový alergie, bez informací od maminek z netu, bych měla uplakaný, nepřibírající miminko na Sunaru. Díky netu mám šťastné plně kojené mimčo. Když se mi nechce pro manžela vařit, mám v lednici pár balíčků jídla, které jsem si objednala na netu. Když je mi zima, prostě zmáčknu knoflík a naskočí kotel. Když nestíhám žehlit manželovi košile, odvezu to paní, která mi to vyžehlí. Generace našich matek to měla těžký, generace jejich matek to měla ještě těžší a ti před nimi? Ani nechci pomýšlet. ALE byla bych debil, kdybych možnosti své doby nevyužila…třeba ať si každý o mé říká, že jsem líná…no a co. Radši si pohraju s malou o tu chvilku víc. Každý máme jiné priority a beztak mám pocit, že ty co to kritizují, jen závidí, že to za nich nebylo a i je jim to třeba líto.