Rozhýčkaná doba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21406
23.7.19 09:30

@inkakřivák presne to jsem tim myslela, ze nesmis pracovat - ted jsi na to kapla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
23.7.19 09:33

Tak to nejsem já. Dioptrie mám, na dálku. Ale ne tak, že bych nesměla nic dělat, naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
28.7.19 11:39

Tak jasně, že to máme jednodušší, díky Bohu. Na mě třeba dost lidí kouká přes prsty, že si nechávám vozit nákupy. Prostě si to večer na netu naťukám a ráno mi to vynesou do bytu. Malá má potravinový alergie, bez informací od maminek z netu, bych měla uplakaný, nepřibírající miminko na Sunaru. Díky netu mám šťastné plně kojené mimčo. Když se mi nechce pro manžela vařit, mám v lednici pár balíčků jídla, které jsem si objednala na netu. Když je mi zima, prostě zmáčknu knoflík a naskočí kotel. Když nestíhám žehlit manželovi košile, odvezu to paní, která mi to vyžehlí. Generace našich matek to měla těžký, generace jejich matek to měla ještě těžší a ti před nimi? Ani nechci pomýšlet. ALE byla bych debil, kdybych možnosti své doby nevyužila…třeba ať si každý o mé říká, že jsem líná…no a co. Radši si pohraju s malou o tu chvilku víc. Každý máme jiné priority a beztak mám pocit, že ty co to kritizují, jen závidí, že to za nich nebylo a i je jim to třeba líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová