Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já mám, protože u nás ty 2 přehrady hodně kontrolují.. a my chodíme celkem dost, navíc i já sama s dítětem - kluk chytá na mne
Jinak jo, ty soukromé rybníky jsou business jak sviňa..
@martina.se Ale jinak, hrozně ti závidím to, že nechytáte kapry. Já sice kapra jím a mám ho i ráda, ale… raději bych nějakou štiku, candáta…
Já si dokonce myslím, že ti naši kapraři ani jiný ryby chytat neumi ![]()
Jé a já bych taky šla sama, ale právě že taky někam takhle na klídeček, kde to co si chytim, to si taky snim..
Akorát se docela obávám, že mě by chlap ten jeho prut nepůjčil(kdybych měla jít sama), a asi by se o něj bál
Možná letos dostanu vlastní prut ![]()
K-H
tak snad ten prut dostaneš.. my dřív chodili spolu - chytal jen chlap a brblal, že mu do toho moc kecat a pod.. a navíc hlídat, jestli, když šáhnu na prut, není někde nějaká kontrola.. tohle je jednodužší. Máme každý svoje a šupa… každý si chytáme to svoje, triumfujem se ve velikost - např jeden týden třeba okouny, takže závodíme, kdo chytí většího atd.. a pod.. ![]()
@Regina Hero Píšu se zpožděním (máme synka u babičky, tak na emimino není čas
). Tak chlap o teflonovým vlasci prý neslyšel…
Ještě se zkusím poptat po okolí a kamaráda co má tu prodejnu. A ty pletenky se prý dělají i 0,11.
@martina.se píše:
néé, soutěže mi zase tak moc neberou. Rybařím odmala, bo táta rybář, děda rybář. Jinak s chlapem chodíme i spolu, i každý sám - dle nálady a času. Někdy vyráží on např brzy ráno, mi se nechce vstávat, tak jdu na noc a podale delší výpravy jezdíme spolu.. Stan atd.. a je to super.. teď jsem zvědavá, jak to půjde s bříškem
Já nevím proč, ale já bych sama na ryby asi nešla… Já jsem hroznej posera, bych se bála různých ouchylů
![]()
@orionk píše:
Já nevím proč, ale já bych sama na ryby asi nešla… Já jsem hroznej posera, bych se bála různých ouchylů![]()
![]()
u nás je hned vedle přehrady cyklostezka, po které jezdí moře lidí. Takže se nebojím.. Jako jo, chodím na místa, odkud vidím všude a kde je vidět mě. Protože jsem v místním spolku jediná mladá baba, tak mi chlapi hlídají ![]()
@orionk píše:
@Regina Hero Píšu se zpožděním (máme synka u babičky, tak na emimino není čas). Tak chlap o teflonovým vlasci prý neslyšel…
![]()
Ještě se zkusím poptat po okolí a kamaráda co má tu prodejnu. A ty pletenky se prý dělají i 0,11.
díky… zeptej se kámoše a kdyby to šlo, tak by mi stačil tak metr - metr a půl na vyzkoušení, jestli by to šlo nebo ne…
@martina.se píše:
u nás je hned vedle přehrady cyklostezka, po které jezdí moře lidí. Takže se nebojím.. Jako jo, chodím na místa, odkud vidím všude a kde je vidět mě. Protože jsem v místním spolku jediná mladá baba, tak mi chlapi hlídají
Tak to já mám v plánutaké chodit na taková místa.
@LadyLada píše:
@orionk Je úžasný, jak vás to chytlo a baví vás to oba.
No jsem na sebe také zvědavá, protože jsem začínala na prutu Lipno a navijáku RexSnad si s těmi moderními věcmi poradím. Muškaření v terénu jsem nikdy nezkusila, jen jako sportovní disciplínu a obávám se, že se to od reálu bude sakra lišit. S muškařením ale nechvátám, to už je přeci jenom pro pokročilé. Jen bych si někdy chtěla zkusit, jaké to je, mít záběr na mušku.
No a co považuješ za svůj kapitální úlovek? teda kromě mužského
REX nejlepší naviják všech dob.Pro děti jako stvořený. Taky jsem s ním začínal.
@Regina Hero jestli chceš teflonový vlasec, tak dobrý mají u Braunstaru… jinak jsou celkem fajn, protože se to nemotá, jak pletenky, ale unese to fakt hodně ![]()
@LadyLada píše:
Tak to já mám v plánutaké chodit na taková místa.
to je nejlepší. jako jasné, není tam taký klid, ale když chci klid, tak jdu s chlapem, zalezem někde k lesu a pod.. ale sama chodím tak, ať je mi vidět a jsem viděna ![]()
@martina.se chci nějaký, který se nebude sukovat, motat, trhat a nebude klouzat… vím, že některé holky šijí teflonovým, ale ještě jsem ho u nás nesehnala, abych si ho osahala…
Potřebuji něco jako je Fireline exceed … tahle se údajně už nebude vyrábět a já jsem z ní nadšená, akorát u nás ji taky nemají a co jsem našla na ebayi, tak neposílají do ČR…
@Regina Hero
tak tohle je nesehnatelné, to vím.. chlap na tom ujížděl.. nedávno právě objednával nějaký tefloňák od Braunstaru, ale detaily fakt nevím
zkusím se poptat..
Rybařím. Každé jaro jezdíme na deset dní na ryby do Norska v cca šesti nebo sedmi lidech, máme tam pronajatý dům a loď – ostatní vybavení je naše, to vozíme s sebou, chytáme většinou tresky, záleží tam na lokalitě a počasí.
Příspěvek upraven 10.02.14 v 19:46
Já jezdím na ryby s přítelem, dělá sportovní kaprařinu a jak jsem na začátku vztahu tvrdila, že na žádný ryby jezdit nebudu, tak ted se nemůžu dočkat každé letní výpravy ba Labe
jezdíme i na několik dní do Itálie, už 4roky, přítel vloni chytit kapra skoro 30 kg
Musí říct, že tím hodně žije, v rybařině máme malý jmění
Teď máme čtyřměsíčního kluka a hádejte, co dostal od strejdy k Vánocům? ![]()