Rybaříte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
8.2.14 14:07

:mrgreen: já mám, protože u nás ty 2 přehrady hodně kontrolují.. a my chodíme celkem dost, navíc i já sama s dítětem - kluk chytá na mne ;) Jinak jo, ty soukromé rybníky jsou business jak sviňa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.14 14:18

@martina.se Ale jinak, hrozně ti závidím to, že nechytáte kapry. Já sice kapra jím a mám ho i ráda, ale… raději bych nějakou štiku, candáta… :jazyk: Já si dokonce myslím, že ti naši kapraři ani jiný ryby chytat neumi :mrgreen:

Jé a já bych taky šla sama, ale právě že taky někam takhle na klídeček, kde to co si chytim, to si taky snim.. :P Akorát se docela obávám, že mě by chlap ten jeho prut nepůjčil(kdybych měla jít sama), a asi by se o něj bál :lol: Možná letos dostanu vlastní prut :mrgreen:
 K-H

• Citovat
  • Upravit
72725
8.2.14 14:20

:mrgreen: tak snad ten prut dostaneš.. my dřív chodili spolu - chytal jen chlap a brblal, že mu do toho moc kecat a pod.. a navíc hlídat, jestli, když šáhnu na prut, není někde nějaká kontrola.. tohle je jednodužší. Máme každý svoje a šupa… každý si chytáme to svoje, triumfujem se ve velikost - např jeden týden třeba okouny, takže závodíme, kdo chytí většího atd.. a pod.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
9.2.14 21:29

@Regina Hero Píšu se zpožděním (máme synka u babičky, tak na emimino není čas :mrgreen: ). Tak chlap o teflonovým vlasci prý neslyšel… :nevim: :nevim: Ještě se zkusím poptat po okolí a kamaráda co má tu prodejnu. A ty pletenky se prý dělají i 0,11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
9.2.14 21:32
@martina.se píše:
néé, soutěže mi zase tak moc neberou. Rybařím odmala, bo táta rybář, děda rybář. Jinak s chlapem chodíme i spolu, i každý sám - dle nálady a času. Někdy vyráží on např brzy ráno, mi se nechce vstávat, tak jdu na noc a pod :mrgreen: ale delší výpravy jezdíme spolu.. Stan atd.. a je to super.. teď jsem zvědavá, jak to půjde s bříškem :lol:

Já nevím proč, ale já bych sama na ryby asi nešla… Já jsem hroznej posera, bych se bála různých ouchylů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.2.14 16:36
@orionk píše:
Já nevím proč, ale já bych sama na ryby asi nešla… Já jsem hroznej posera, bych se bála různých ouchylů :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

u nás je hned vedle přehrady cyklostezka, po které jezdí moře lidí. Takže se nebojím.. Jako jo, chodím na místa, odkud vidím všude a kde je vidět mě. Protože jsem v místním spolku jediná mladá baba, tak mi chlapi hlídají :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.2.14 17:05
@orionk píše:
@Regina Hero Píšu se zpožděním (máme synka u babičky, tak na emimino není čas :mrgreen: ). Tak chlap o teflonovým vlasci prý neslyšel… :nevim: :nevim: Ještě se zkusím poptat po okolí a kamaráda co má tu prodejnu. A ty pletenky se prý dělají i 0,11.

díky… zeptej se kámoše a kdyby to šlo, tak by mi stačil tak metr - metr a půl na vyzkoušení, jestli by to šlo nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.2.14 18:47
@martina.se píše:
u nás je hned vedle přehrady cyklostezka, po které jezdí moře lidí. Takže se nebojím.. Jako jo, chodím na místa, odkud vidím všude a kde je vidět mě. Protože jsem v místním spolku jediná mladá baba, tak mi chlapi hlídají :lol:

Tak to já mám v plánutaké chodit na taková místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
10.2.14 18:52
@LadyLada píše:
@orionk Je úžasný, jak vás to chytlo a baví vás to oba.
No jsem na sebe také zvědavá, protože jsem začínala na prutu Lipno a navijáku Rex :) Snad si s těmi moderními věcmi poradím. Muškaření v terénu jsem nikdy nezkusila, jen jako sportovní disciplínu a obávám se, že se to od reálu bude sakra lišit. S muškařením ale nechvátám, to už je přeci jenom pro pokročilé. Jen bych si někdy chtěla zkusit, jaké to je, mít záběr na mušku.
No a co považuješ za svůj kapitální úlovek? teda kromě mužského :D

REX nejlepší naviják všech dob.Pro děti jako stvořený. Taky jsem s ním začínal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.2.14 19:25

@Regina Hero jestli chceš teflonový vlasec, tak dobrý mají u Braunstaru… jinak jsou celkem fajn, protože se to nemotá, jak pletenky, ale unese to fakt hodně :think:

@LadyLada píše:
Tak to já mám v plánutaké chodit na taková místa.

to je nejlepší. jako jasné, není tam taký klid, ale když chci klid, tak jdu s chlapem, zalezem někde k lesu a pod.. ale sama chodím tak, ať je mi vidět a jsem viděna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
10.2.14 19:32

@martina.se chci nějaký, který se nebude sukovat, motat, trhat a nebude klouzat… vím, že některé holky šijí teflonovým, ale ještě jsem ho u nás nesehnala, abych si ho osahala…
Potřebuji něco jako je Fireline exceed … tahle se údajně už nebude vyrábět a já jsem z ní nadšená, akorát u nás ji taky nemají a co jsem našla na ebayi, tak neposílají do ČR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
10.2.14 19:36

Nerybařím, ale doma mám rybáře z povolání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.2.14 19:37

@Regina Hero :think: tak tohle je nesehnatelné, to vím.. chlap na tom ujížděl.. nedávno právě objednával nějaký tefloňák od Braunstaru, ale detaily fakt nevím :think: zkusím se poptat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
10.2.14 19:38

Rybařím. Každé jaro jezdíme na deset dní na ryby do Norska v cca šesti nebo sedmi lidech, máme tam pronajatý dům a loď – ostatní vybavení je naše, to vozíme s sebou, chytáme většinou tresky, záleží tam na lokalitě a počasí.

Příspěvek upraven 10.02.14 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
10.2.14 19:43

Já jezdím na ryby s přítelem, dělá sportovní kaprařinu a jak jsem na začátku vztahu tvrdila, že na žádný ryby jezdit nebudu, tak ted se nemůžu dočkat každé letní výpravy ba Labe :mrgreen: jezdíme i na několik dní do Itálie, už 4roky, přítel vloni chytit kapra skoro 30 kg :think: Musí říct, že tím hodně žije, v rybařině máme malý jmění :mrgreen: Teď máme čtyřměsíčního kluka a hádejte, co dostal od strejdy k Vánocům? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová