Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
702
23.10.10 18:46

Ilco, my to měli s Ondrou první noc, když malá plakala byl hysterickej dvě hodiny, tak jsme se s manžou a malou přestěhovali do obýváku odkud to neslyší, a je klid. Máme tam rozkládací gauč.
Přes den neplakal, ale byl z jejího pláče rozpačitý, ted už to celkem přechází, ale na noc zatím nemám odvahu, ještě počkám až to bude ještě o něco větší samozřejmost,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
24.10.10 19:57

Ilča:těšíme se na foto :mavam:

holky chtěla jsem se zeptat zapochybovaly jste někdy jestli 2 děti zvládnete?nemyslím třeba takle brzo po sobě ale celkově?já se třeba na prcka moc těším ale říkám si jak to vše skloubíme aby domácnost fungovala když někdy mi přijde že nic nestíhám s jedním :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
24.10.10 20:07

Pavli, já pochybuju pořád :pankac: . Někdy mě přímo napadne otázka, kdy se vlastně budu věnovat tomu druhému, jestli se ten čas nějak nafoukne?

Ale vždy jsem chtěla nejmíň dvě děti, jedno mi připadá málo a hned jak se malý narodil jsme si s manželem řekli, že mu musíme pořídit kamaráda, aby nebyl sám. Takže se nad tím snažím moc nepřemýšlet a utěšuju se: zvládly to jiné (a kdysi neměly ani automatickou pračku), už jsem zkušenější a trošku se snad děti zabaví spolu :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
24.10.10 21:04

My jsme s manžou oba věděli, že chceme víc dětí, páč jsme oba vyrostli jako jedináčci. Takže nepochybuju o tom, že to zvládnu, ale spíš, jak se srovnáme s výchovou sourozenců, se kterou ani jeden z nás nemá zkušenost. Navíc podle hvězd to budeme mít docela divoké, protože Mišák je palice Beránek a Aňulka už se přehoupla do jedůvkového Štírka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
24.10.10 21:19

ixi taky chtěla 2 ale teď když to tak vidím tak si říkám jak to bude :think: jako určo to zvládnem přesně jak píšeš zvládli to jiný tak my taky :) jen třeba nevím jestli dám vše oboum stejně prostě :think: je zo zvláštní třeba i přítel říkal že si nedokáže představit jak bude mít obě děti stejně rád :nevim:
miša štír ten je jedovatej to vím moc dobře pže já jsem štír a jsem ráda že ani jedno moje mimi nebude v tomto znamení pže když si vezmu svou pubertu :lol: tak to byl masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
24.10.10 21:27

Pavli neboj, určitě to zvládneš. Já jsem byla vždy hrozný magor na pořádek, tak teď hold každý den nevytírám, není pořád utřený prach a raději ten čas trávím s holkama. Adélka teď už vydrží s Natálkou v pokojíčku, ta jí ukazuje hračky nebo knížky nebo se zabaví sama a já si rychle udělám to co potřebuji.

Ségra má holku 3roky, kluka 5 let a říká, že má teď na sebe mnohem víc času než, když měla jen jedno pač děcka si spolu vyhrají.

Dneska nám u nás v Dubnu dávala jedna mamina odkaz na nový dvojkočár http://www.malvik.cz/…-Fortwo-2010

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
24.10.10 21:39

Pavli neboj :-) zvládneš :-) já taky nikdy nepochybovala.. všichni mě naopak děsně štvali s těmi řečmi jako že " to si teda dáte" a „tyjo, to bude děsný“ a tak.. já myslím, že je to super a už teĎ si holky občas hrajou!! Takže myslet pozitivně.. :-) ony krize byly, jsou a budou, ale to byly i u jednoho.. tak to prostě je :-)
Taky jsem jedináček a taky byly 2 děti pro mě minimum..

Jitul hmm, kočárek by vypadal nádherně, ale vypadá to taky, že ta zadní sedačka je fakt jen pro mimi.. že jinak je tam dítko ouplně schovaný v košíku.. a já už v PT vozím Madlenku hezky normálně nahoře ve sporťáku a dole v té sedačce Barču, když je potřeba, což je čím dál tím míč.. A u PT je ta sedačka víc vystrčená a je tam víc místa pro nohy.. nebo se mi to jen zdá?? :-) jinak by byl kráásnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
24.10.10 21:49

Sylvii u té zadní sedačky je psáno, že je až od 6 měsíců :nevim: ale jinak nevím jaký je. Jen mě dnes zaujal, když to ta mamina posílala.Ale kdybych vybírala dvojkočár, tak by asi vyhrál Phil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
25.10.10 07:37

Jitul, jj :-) já nemyslela pro „mimi“, ale pro „mladší a menší“. Pro mimi tenhle kočár nejni vůbec.. No koukala jsem na youtube a fakt bych do toho pro dvě děti nešla.. to dolní teda fakt nic moc.. jinak ale kočár pěknej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
25.10.10 07:49

Holky zdravim.

No tady se to rozjelo. 8-o 8-o 8-o

Holky nove prichozici vitam jsem rada ze to tady zase zije vic.

Ilco no neboj zvladnete to holt chce to pro kazdeho jinou misnustku mame je doted od sebe bo sara v noci nekdy jeste zajeci planujeme ale dat dohromady ale jeste chvili pockam.Sarik je vetci mazlik nez byla elinka. :-D :-D :-D

Jo a to zvladani myslim ze nejhorsi je 1rok a domacnost ani mi nemluvte snazim se udrzovat zakladni poradek.O zehleni atd ani nemluvim ale to se casem srovna.A to varime skoro kazdy den jeste k tomu kvuli detem. :roll: :roll: :roll:

Tak se mejte a uzivejte si ditka at jiz narozene nebo jeste briskove. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.10.10 09:48

jitule:díky za podporu:) čoveče na tendle jsem taky koukala líbil se mi jen jsem nějak nepochopila jak je to vyřešený pro miminko? :nevim:
sylvi:no tak určo to zmákneme viď:) mám skvělýho chlapa kt. se o maxe postará od A po Z takže na nové miminko už bude mít zkušenosti tak to snad bude v poho.To mi teď taky každý říká ikdyž jsme to teď tak nějak oznamovali tak spíš jsem od každého (krom kamarádek) slyšela „už zaseeee těhotná“?tak já nevím jestli to je nějaká nemoc nebo co :(.mě se ten kočárek taky líbí ale jak píšeš pro malý mimi vzadu asi nic moc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
25.10.10 11:05

Ahojky
tak jen v rychlosti, Mikin stále brečí když malá začne moc řvát, no a když mu někdo něco vyloženě zakazuje tak se vsteká jinak je bezva.

o zvládání pochybuju stále a těším se až budem v novým a tam bude mít každej svůj pokojík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.10.10 14:13

Holky, tak jsem zpět od doktorky a prý jsme od minulého týdne postoupili z CS3 na CS6. Tak teď nevím, jak tomu ještě dopomoct, abysme už šupajdili do porodnice :lol:

Ilca: malá je fakt super uzlíček :potlesk: a s Mikinem to máte úplně stejné jako my s Mišákem, stačí dát před něco slovíčko ne a už je hysterák :lol:

Pavla23: já vím :lol: jsem taky štír, tak budeme doma dvě :lol: a chlapy máme doma v těch ohňových znameních, takže se to aspoň srovná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.10.10 14:20

Ahoj! Omlouvám se, že vám sem lezu (Sylvii, zdravím :mavam: ), ale já měla možnost ten Per perego s Philem porovnat a to je nebe a dudy. I manžel uznal, že Phil je lepší. Perego je s prominutím těžkej jak kráva a strašně robustní. Porovnat se dají ve Vysočanech v Dětském Ráji, či jak se ten obr krám jmenuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
25.10.10 15:06

miša:jee tak to víš o čem to znamení je :lol: no koukám že už by ses měla „vylodit“ tak ať je to brzy a netrápí tě pak v nemocnici :palec:
ama:díky za srovnání to je odbře že to měl někdo v ruce…my tu bohužel nemáme prodejnu ve kt. bych si to mohla okouknout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová