Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
299
29.12.18 19:48

@sissaa omlouvám se, ale nic na fotce nevidim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
29.12.18 21:15

@sissaa pokud bych neco vykoukala, tak je to dost blizko te kontrolni? :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
30.12.18 00:25

@Nana12 Ahoj Naninko :hug: achjo tak ja nasla na toaletaku akorat cerstvou krev tak uz to asi zitra taky dostanu :( nejvic me mrzi to letni mimi :roll: nenadelam nic, meli jsme zkouset driv :zed: Doufam, ze ty se mas uz lip a cekej teda na me az se zacnem zas snazit a zas budem nadavat na ty chlapiska :mrgreen: :mrgreen: tak paa :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.12.18 10:05

@timberr , @Nana12 Holky u nás taky nic :( snažili jsme ale mám anovulační cyklus :( :( jsem z toho už hotová.. objednám nás na kliniku aby nám pomohli už je to rok a tři čtvrtě a už mi dochází síly.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
30.12.18 11:23

@Vendy 95 Teda tak to me opravdu mrzi 8o :( tak dlouho se snazit to musi byt zaprah na psychiku, ze si to neumim ani predstavit :( musim si dohledat jak to je s tim anovulacnim cyklem 8o treba kdyz objednas, tak z tebe i opadne trochu toho stresu a nejak se to jeste podari :think: :hug: preju hodne sil panecku :srdce: ja to jeste teda nedostala moc tomu nerozumim, to se mi jeste takto nestalo ale bojim se si cokoliv myslet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
30.12.18 11:34

@timberr Ahoj zlaticko. Dneska jsem akorat na tebe myslela a rikala jsem si, ze ti napisu a zeptam se te jak to s tebou vypada. Takze myslis, ze uz se to rozjela mrcha ? Ja to proste nechapu ani ted, ze jsme obe dve meli ten vytok a ono z toho prd :roll: . Jak jsem cetla u Vendy … Snazit se tak dlouho a bez uspechu,achjo :( . Nechci zazivat to stejny, jsme uplne rozladena z toho. A rikam si,jestli by nebylo pro nas lepsi vyprdnout se na emimino a nechat si energii na snazeni a ne hledani symptomu a cteni takovych pripadu :( . Dneska uz me konci MS. Od pondelka se budeme zase snazit a pritel me slibil, ze na tom zapracujeme vic. Taky ho to mrzelo, ze to nevyslo zase. Ja nevim no,driv diskuze nebyli a zensky se i min stresovali,kdyz nemuseli cist kde co o neplodnosti … Maximalne si muzeme zalozit znovu snazeni leden 2019 q jet nanovo, ale mam uz fedry opet byt v nadeji se zaverem mrchy :roll: . Napis mi jeste jak ti je. Ja jsme porad nesva a smutna a nejak se nedokazu nad to povznest :nevim: . Doprcic :zed: . Ses obrovsky zlato a stejne simyslim, ze me to neda a budu si chtit s tebou ve snazeni vykladat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
30.12.18 11:48

@Nana12 Naninko ja dopsala prispevek a akorat sem to dostala :,( takze jsem taky pelne nakrknuta, nemuzu si pomoc ale strasne me mrzi to pozdni letni mazleni s miminkem :,( achjoo.. Vidis vse spatne je k necemu dobre a ted do toho prastite :hug: teda ty mas rychlou ms 8o to bych taky brala, ne tydenni otravovani :mrgreen: Verim, ze ti je naprd, jak by ne zejo :roll: ale asi nedokazu uplne nekoulat do diskuzi..mozna kdyby jsme se snazili dyl a neslo to tak bych zkusila uplne vypustit ale ted mi to bohuzel asi neda. A jak pises, prave taky budu zvedava jak se ti dari ve snazeni a taak :* :hug: takze jeste tento mesic to zkusme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.12.18 13:19

@timberr ahoj timberko, to me mrzi, že vam to nevyšlo ani tobě tento měsíc 8o vypadalo to u vas nadejne holky… take jsem toužila po letnackovi. Ale co už :think: verim, že příští mesic to uz vyjde a dockame se :dance: ja zacla delat vcera ovu testy a carka dnes uz zacina byt silnejsi. Takze ovulace opravdu bude nejspis 31.12 nebo 1.1. Tak uvidíme :lol:
@Nana12 myslela jsem na tebe, jak se ti daří :hug:
@Vendy 95 Vendy vy se snazite opravdu už dlouho, to si zatim vubec nedovedu představit :,( :zed: ja se svou povahou uz bych do nějakého centra zašla. Jsem netrpěliva. A to ti musi nabídnout gyndarka? Je to na jeji doporučeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
30.12.18 13:36

@PetraF6 Ahojky :oops: ;) jj taky u nas nic, strasne me teda vytocilo to spineni, to byl cert dluzny, fakt jsem myslela ze to vyslo :roll: ted uz mi tak nezalezi jestli to vyjdr tento mesic nebo dalsi, leto uz bude pryc ale hlavne aby to vyslo a netrvalo to dlouuuho :roll: juu tak uz mas zas to lepsi obdobi a ano snad uz je rada ted na nas :lol: ale ja ted ovu testy a na nic jineho nemam nervy, jen zas budu pozorovat hlen ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.12.18 13:53

@timberr no mam uplne stejny pocit i nazor… Ale myslim, ze uz ro brzy vyjde alespoň u jedne z nás. Ale doufam, že u všech :srdce: jj teď mame to lepsi obdobi, co se snazeni tyce :andel: ja mam testy i gel nakoupen uz z dřívějška, tak to vyuziji kdyz uz to mam koupene. A vzhledem k tomu, že bez sexu my dlouho nevydrzime a nedavame si pozor cely mesic, tak bych to uz podle hlenu nepoznala a mohla snadno zaměnit s necim jinym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
30.12.18 14:19

@timberr Achjooooooooo 8o Tak je to mozny :roll: Me by zajimalo, proc jsme teda mely ten vytok :zed: . Zahada stoleti :roll: . To jsme ti taky chtela napsat, ze ted uz je jedno,ci letnatko,nebo pozdni miminecko. Hlavne at uz je mame. Ja taky chtela v zari mimi kvuli priteli, aby ho melna sve narozky,ale clovek mini, zivot meni. Ta touha po miminku je proste silnejsi nez cokoliv a chlap to asi nedokaze uplne pochopit, ale ja uz toho myho proste vidim jak bude hladit brisko a mluvit na prdolku a jak bude u porodu a jak bude dojaty az to malinky uvidi a jak to bude chovat a vozit v kocarku a bude pysnej :srdce: :andel: . Ja uz pozadala tam nahoru do Vesmiru at mame v lednu pocato a musime hlavne pozitivne myslet a verit a predstavovat si jak se ta spermijka s vajickem spojuje a zanoruje se a objevujeme na testu // :lol: .
Ty mas celej tyden MS? Ja to mam jak kdy. Nekdy celej tyden,nekdy jen 4 dny ale ten 4 uz spinim a krvacim minimalne jen na slipovku. A myslis, ze se s chlapem doma sejdete casteji, aby jste se milovali minimalne obden ? Ja doufam, ze u nas to bude ted taky obden nebo aspon uz od zitra, kdovi totiz jak me zase poroste folikul, kdyz jsme ho mela ten prosinec velkej uz tak 22 mm a den na to prasknul. Vidis… A to jsem doufala, ze kdyz den pred ovulaci jsme meli sex, ze spermijky budousikovny a vajicko oplodni :roll: . Mozna oplodnilo … Ale s MS odeslo :think: . To jsou jen domnenky :roll: .
Tak cooo, jdeme na novou skupinu ? :lol: :mrgreen: . Drz se moja,mame velkou nadeji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.12.18 15:03

Ahoj holky, je mi líto, že to zase tolika nevyšlo. Já už sedm dní marně čekám ms. Akorát se oddaluje další snažení. Když nedorazi do týdne, budu muset na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.12.18 15:20

@Lenis87 ahoj a test porad nic? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
30.12.18 15:24

@PetraF6 Ahoj, naposledy jsem zkusila test předevčírem a ani duch, takže bude problém jinde. Nejde mi to do hlavy. Cyklus mám fakt pravidelný a HA neberu už sedm let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
30.12.18 15:26

@Nana12 s tim růžovým vytokem to vypadalo opravdu nadějně :zed: o to vis si určitě zklamaná 8o ale jak pises, mohlo se zadarit, ale mohlo to odejit s MS. Takto plno žen ani nepozna, že byly těhotné. A kdy ted budes mit ovulaci zhruba? Ze píšeš, že zarijove mimi to nebude. Ja kdybych v tomto cyklu opravdu otěhotnela, tak jsem to počítala a termin cca by vycházel kolem 20.9. Vycházel by mi termín přesně na narozeniny moji mámy, proto jsem se na to dívala. Tobe by to případně vycházelo uz na rijen? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí