Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sissaa pokud bych neco vykoukala, tak je to dost blizko te kontrolni?
![]()
@Nana12 Ahoj Naninko
achjo tak ja nasla na toaletaku akorat cerstvou krev tak uz to asi zitra taky dostanu
nejvic me mrzi to letni mimi
nenadelam nic, meli jsme zkouset driv
Doufam, ze ty se mas uz lip a cekej teda na me az se zacnem zas snazit a zas budem nadavat na ty chlapiska
tak paa
![]()
@timberr , @Nana12 Holky u nás taky nic
snažili jsme ale mám anovulační cyklus
jsem z toho už hotová.. objednám nás na kliniku aby nám pomohli už je to rok a tři čtvrtě a už mi dochází síly.. ![]()
@Vendy 95 Teda tak to me opravdu mrzi
tak dlouho se snazit to musi byt zaprah na psychiku, ze si to neumim ani predstavit
musim si dohledat jak to je s tim anovulacnim cyklem
treba kdyz objednas, tak z tebe i opadne trochu toho stresu a nejak se to jeste podari
preju hodne sil panecku
ja to jeste teda nedostala moc tomu nerozumim, to se mi jeste takto nestalo ale bojim se si cokoliv myslet ![]()
@timberr Ahoj zlaticko. Dneska jsem akorat na tebe myslela a rikala jsem si, ze ti napisu a zeptam se te jak to s tebou vypada. Takze myslis, ze uz se to rozjela mrcha ? Ja to proste nechapu ani ted, ze jsme obe dve meli ten vytok a ono z toho prd
. Jak jsem cetla u Vendy … Snazit se tak dlouho a bez uspechu,achjo
. Nechci zazivat to stejny, jsme uplne rozladena z toho. A rikam si,jestli by nebylo pro nas lepsi vyprdnout se na emimino a nechat si energii na snazeni a ne hledani symptomu a cteni takovych pripadu
. Dneska uz me konci MS. Od pondelka se budeme zase snazit a pritel me slibil, ze na tom zapracujeme vic. Taky ho to mrzelo, ze to nevyslo zase. Ja nevim no,driv diskuze nebyli a zensky se i min stresovali,kdyz nemuseli cist kde co o neplodnosti … Maximalne si muzeme zalozit znovu snazeni leden 2019 q jet nanovo, ale mam uz fedry opet byt v nadeji se zaverem mrchy
. Napis mi jeste jak ti je. Ja jsme porad nesva a smutna a nejak se nedokazu nad to povznest
. Doprcic
. Ses obrovsky zlato a stejne simyslim, ze me to neda a budu si chtit s tebou ve snazeni vykladat
![]()
@Nana12 Naninko ja dopsala prispevek a akorat sem to dostala
takze jsem taky pelne nakrknuta, nemuzu si pomoc ale strasne me mrzi to pozdni letni mazleni s miminkem
achjoo.. Vidis vse spatne je k necemu dobre a ted do toho prastite
teda ty mas rychlou ms
to bych taky brala, ne tydenni otravovani
Verim, ze ti je naprd, jak by ne zejo
ale asi nedokazu uplne nekoulat do diskuzi..mozna kdyby jsme se snazili dyl a neslo to tak bych zkusila uplne vypustit ale ted mi to bohuzel asi neda. A jak pises, prave taky budu zvedava jak se ti dari ve snazeni a taak
takze jeste tento mesic to zkusme ![]()
@timberr ahoj timberko, to me mrzi, že vam to nevyšlo ani tobě tento měsíc
vypadalo to u vas nadejne holky… take jsem toužila po letnackovi. Ale co už
verim, že příští mesic to uz vyjde a dockame se
ja zacla delat vcera ovu testy a carka dnes uz zacina byt silnejsi. Takze ovulace opravdu bude nejspis 31.12 nebo 1.1. Tak uvidíme ![]()
@Nana12 myslela jsem na tebe, jak se ti daří ![]()
@Vendy 95 Vendy vy se snazite opravdu už dlouho, to si zatim vubec nedovedu představit
ja se svou povahou uz bych do nějakého centra zašla. Jsem netrpěliva. A to ti musi nabídnout gyndarka? Je to na jeji doporučeni?
@PetraF6 Ahojky
jj taky u nas nic, strasne me teda vytocilo to spineni, to byl cert dluzny, fakt jsem myslela ze to vyslo
ted uz mi tak nezalezi jestli to vyjdr tento mesic nebo dalsi, leto uz bude pryc ale hlavne aby to vyslo a netrvalo to dlouuuho
juu tak uz mas zas to lepsi obdobi a ano snad uz je rada ted na nas
ale ja ted ovu testy a na nic jineho nemam nervy, jen zas budu pozorovat hlen ![]()
@timberr no mam uplne stejny pocit i nazor… Ale myslim, ze uz ro brzy vyjde alespoň u jedne z nás. Ale doufam, že u všech
jj teď mame to lepsi obdobi, co se snazeni tyce
ja mam testy i gel nakoupen uz z dřívějška, tak to vyuziji kdyz uz to mam koupene. A vzhledem k tomu, že bez sexu my dlouho nevydrzime a nedavame si pozor cely mesic, tak bych to uz podle hlenu nepoznala a mohla snadno zaměnit s necim jinym ![]()
@timberr Achjooooooooo
Tak je to mozny
Me by zajimalo, proc jsme teda mely ten vytok
. Zahada stoleti
. To jsme ti taky chtela napsat, ze ted uz je jedno,ci letnatko,nebo pozdni miminecko. Hlavne at uz je mame. Ja taky chtela v zari mimi kvuli priteli, aby ho melna sve narozky,ale clovek mini, zivot meni. Ta touha po miminku je proste silnejsi nez cokoliv a chlap to asi nedokaze uplne pochopit, ale ja uz toho myho proste vidim jak bude hladit brisko a mluvit na prdolku a jak bude u porodu a jak bude dojaty az to malinky uvidi a jak to bude chovat a vozit v kocarku a bude pysnej
. Ja uz pozadala tam nahoru do Vesmiru at mame v lednu pocato a musime hlavne pozitivne myslet a verit a predstavovat si jak se ta spermijka s vajickem spojuje a zanoruje se a objevujeme na testu //
.
Ty mas celej tyden MS? Ja to mam jak kdy. Nekdy celej tyden,nekdy jen 4 dny ale ten 4 uz spinim a krvacim minimalne jen na slipovku. A myslis, ze se s chlapem doma sejdete casteji, aby jste se milovali minimalne obden ? Ja doufam, ze u nas to bude ted taky obden nebo aspon uz od zitra, kdovi totiz jak me zase poroste folikul, kdyz jsme ho mela ten prosinec velkej uz tak 22 mm a den na to prasknul. Vidis… A to jsem doufala, ze kdyz den pred ovulaci jsme meli sex, ze spermijky budousikovny a vajicko oplodni
. Mozna oplodnilo … Ale s MS odeslo
. To jsou jen domnenky
.
Tak cooo, jdeme na novou skupinu ?
. Drz se moja,mame velkou nadeji. ![]()
Ahoj holky, je mi líto, že to zase tolika nevyšlo. Já už sedm dní marně čekám ms. Akorát se oddaluje další snažení. Když nedorazi do týdne, budu muset na gyndu.
@PetraF6 Ahoj, naposledy jsem zkusila test předevčírem a ani duch, takže bude problém jinde. Nejde mi to do hlavy. Cyklus mám fakt pravidelný a HA neberu už sedm let.
@Nana12 s tim růžovým vytokem to vypadalo opravdu nadějně
o to vis si určitě zklamaná
ale jak pises, mohlo se zadarit, ale mohlo to odejit s MS. Takto plno žen ani nepozna, že byly těhotné. A kdy ted budes mit ovulaci zhruba? Ze píšeš, že zarijove mimi to nebude. Ja kdybych v tomto cyklu opravdu otěhotnela, tak jsem to počítala a termin cca by vycházel kolem 20.9. Vycházel by mi termín přesně na narozeniny moji mámy, proto jsem se na to dívala. Tobe by to případně vycházelo uz na rijen? ![]()