Snažení prosinec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
17.11.18 22:16

@Kata_cz88 Vítáme te tady a prejeme brzké zadareni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
17.11.18 22:23

@majdulacek Ahoj,ale Gynex jsou bylinky takže kapat na plastovou lžičku a taky nejlépe tři měsíce :) aby to mělo účinek :).Nebo levnější varianta je jeřáb ptačí a ten prý je taky dobrý :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.11.18 22:31

@dixisa Za chvili to budou 3 týdny, co beru Gynex :) v úterý jdu na gyndu, tak jsem zvědavá jestli to bude mít už treba nejaky maly efekt :mrgreen: ale je mi jasne, ze je to beh na dlouhou trať. Na druhou stranu, pořád lepší bylinky a ta přírodní cesta než to hned řešit léky.. Za tu zkoušku to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
17.11.18 23:03

@majdulacek Aha to bereš docela dlouho, protože holkyi tady radily ať ho beru od prvního dne ms do ovulace a pak už ne :D a pak znova od prvního dne ms :).Uvidíš třeba bude mít,ale moc bych na to nespoléhala :nevim:.Já už beru mírnější hormony :mrgreen:,protože bych se už asi zbláznila :lol: z toho :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.11.18 23:14

@dixisa Ptala jsem se doktora a rikal, ze je to jedno, kdy se zacne uzivat behem cyklu, ale je potreba dodrzet 21 dni a tydeni pauza.. :) Uvidime.. :nevim:

Ty mas take malo estrogenu? Co beres za leky na podporu otehotneni? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
17.11.18 23:38

@majdulacek No tak to je divný pak :nevim:.Já mám ještě jeden doma,ale teď ho prý nemám brát k těm hormonům :mrgreen:.

Nemám málo estrogenu,protože mi doktorka dělala HP i vyšetření na štítnou žlázu a vše bylo v pořádku :).Dostala jsem Femaru něco jako Clostilbegyt,ale šetrnější :palec: a nesnižuje sliznici :).Jinak piju k tomu Nosifol :).Brala jsem hodně vitamínů a střídala jsem je :).A ty bereš co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.11.18 23:42

@dixisa Z léků zatim nic.. Beru ten Gynex (3× denne po 7 kapkach), rano beru „B“ na vlasy a vecer 1/2 Gravitalu :)

Ted v úterý se jdu ukazat na gyndu, tak jsem zvedava co nameri.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
17.11.18 23:47

@majdulacek Taky jsem brala nejvyšší možnou dávku :).Ty jo na vlasy a funguje to? :lol:.Gravital ani neznám 8o to slyším poprvé 8o :mrgreen:.

Já jdu taky v úterý na gyndu :mrgreen: to je sranda :mrgreen: :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.11.18 00:06

@dixisa Beru „B“ s příměsí kyseliny listové od Livsane (znacka), moc mi vyhovuje, ze je to mala tabletka a dobre se to polyka. Hlavu mam plnou malych vlasku, dle kadernice „mechu“ :mrgreen: :mrgreen: takze ucinek to ma..

Gravital je CZ vyrobek a doktor rikal, ze s nim ma dobre zkusenosti.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
18.11.18 00:15

@majdulacek Aha tu značku znám,že tak maximálně těhotenské testy nebo o ovulační,ale nepoužívám tuto značku :).Já na vlasy zase používám šampony od značky Milva :mrgreen: a taky vodičky a po nich tak vlasy rostou :palec:.

Tak na ten se asi podívám :),ale asi někdy příště když tak zkusím :mrgreen:.A můžu se zeptat kolik ti je?Snažíš se o první? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.11.18 00:19

@dixisa Je mi 27, ale 28 uz klepe pomale na dvere :D priteli je 33.. Snazime se o prvni miminko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
18.11.18 00:26

@majdulacek Jé mě je 26 a příteli 32 :mrgreen: :hug:.Taky se snažíme o první :mrgreen: Dokonce máme i jedno IUI za sebou :nevim:,ale bohužel to dopadlo jako biochemko :nevim:.Doufám,že se nám zadaří brzo znovu 8o.Jinak mám doma i gel na podporu početí :mrgreen:.A když jsem pila Nosifol tak krabičku a půl a brala i GS mimi star a po IUI brala Utrogestan a Gynprodyl tak nevím co z toho pomohlo :nevim:,ale něco určitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
18.11.18 00:40

@dixisa ten gel mam taky :mrgreen: kamoska me bohate vybavila..Nakoupila si a zjistila, ze je tehotna.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10474
18.11.18 00:51

@majdulacek Aha tak to je dobrý :mrgreen:.A snažila se dlouho? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
588
18.11.18 02:27

Ahoj holky, ráda bych se přidala k vám :) Mě je 27 a manželovi 29, do MS mám teď asi 4-5 dní. Do teď jsme tomu nechávali volný průběh a nic neřešili, protože jsme oba byli hodně ve stresu a kvůli mojí i jeho práci jsme se dost málo viděli. Teď se vše srovnává, tak jsme si řekli, že by jsme mohli začít snažit aktivněji až mi skončí MS. Momentálně beru jen listovku a Pyridoxin na prodloužení LF. Předchozí dva cykly jsem měřila bazální teplotu, protože mě zajímalo, zda mám ovulaci a zjistila jsem, že mám luteální fázi dlouhou pouhých 10-11 dní. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí