Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Viky, to mě mrzí, borelioza je pěkná sviňa. Vím, že je ti líto přestat kojit a jak jsi za to bojovala, ale teď se nedá nic dělat. Určitě to zvládnte, jste holky šikovný ![]()
taky jsem ji měla, ale bez klíštěte, nevím, co na mě vlezlo
Ykai u nás maj v Tescu pěkný h,,,vlastně v celým Jičíně maj pěkný prd, budu muset vyrazit na výlet.
Holky, jak se to u vás bude slavit, slavilo. Ten můj plánuje takovou party, že bych se nejraději odstěhovala, vůbec na to nemám náladu, ani nemusím mít okolo sebe moc lidí.
@Evinka164 U nás se pozvou babičky, dědek, strejda a tím to hasne. Nemám ráda birthday party v americkém stylu. ![]()
evi my delali vetsi oslavu s yvana rodinou, protoze ji ma dost velkou… ale jen ted 1. narozeniny a pristi rok uz nic velkeho delat nebudeme. puvodne jsme chteli malou, ale byli jsme pozvani na jejich oslavy, tak to jinak neslo…
janik dostal nafukovaciho skakaciho ponika, stan s micky, boticky, detsky mobil, pak slona fontanku, co fouka micky, to se detem libi, pianko, nejake obleceni, sadu na pisek a na jidlo a tatru, tu rad, ale to je spis pro kluky.
ta fontanka je tato
Vájo, taky takové party nemám ráda, ale drahý si v tom libuje, strašně rád a hodně vaří, pak se samozřejmě dme pýchou
.Já lítám jak blbec, pak ten úklid
.
@Evinka164 Mě ty zahradní mega párty s dortama, čepičkama a balónkama příjdou trapný. Ale proti gustu… znáš to.
Nikomu to neberu.
Tak co s mužem udělat kompromis a udělat takovou střední oslavičku, jen nejbližší rodina, pro ty taky může vařit. ![]()
A vůbec… jak ti je po tom zákroku?
Jak to vůbec probíhalo? Rodině ste to asi neřekli? ![]()
Vájo, fyzicky je mi dobře, psychicky hůř. Řekla jsem to jen mamce a ta nechala rozhodnutí na mě. Řekla jsem to ještě svojí kamarádce doktorce a ta mě v rozhodnutí podpořila. Šlo to tam jak na běžícím pásu, byla tam ještě jedna na interupci a tři na kyretáži, dělal mi to můj lékař, byla jsem ráda. Doma se už o tom nebavíme a doufám, že ani nikdy nebudeme. Samozřejmě, že to narušilo náš vztah, tři týdny byly jen hádky, partner musel poslouchat, že má ptáka vola, že mě podvedl, apod. Čepičky a balonky snad nebudou.to se fakt raději odstěhuju
.
Ahoj holky, jdu se s vámi podělit o náš ranní hororový zážitek. Jely jsme s Evičkou na prochajdu, koukáme po houbách a najednou řev, rychle jsem na ní koukla a z pusy ji vytáhla vosu, okamžitě jsem volala na 155,co mám dělat a oni, že ji mám dát do pusy led, že pošlou ARO. Samozřejmě nás nemohli najít, naštěstí se Evička uklidnila a přestala řvát. Přijel doktor a prohlédl ji a že máme jet s nimi, naložili nás a už jsme jeli. Naštěstí ji ta vosa nejspíš neštípla a po dvou hoďkách nás pustili domu. Zážitek na ho,,,jsem ráda, že se nic nestalo.
@Evinka164 Bude lepší, když už to doma nebudete rozebírat a vztah s partnerem se určo uklidní a ustálí, zase to bude v poho. ![]()
Ty jo… no neke - vosa a v puse?
Tak to měla velké štěstí, že ju nebodla. Uf, ještě že tak!!!
Ježiš Evi to je hrůza
to mě jednou právě taky na houbáchpoštípalata lesní voda, vlítla mik uchu pod čepici a bodala a bodala, to byla bolest, to bylo šílený, bylanormálně přikouslá pak, bodlě mě tak 4krát na jiný místa…pak mě tak strašně bolela hlava, brrr
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat