Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.8.16 21:05

Dekuju holky :hug: ted jen aby silil :think: @Terka24 Terko ono je to nazivo videt lip, fotka je taky naprd, jeste foceno mobilem. Taky mas dusika? :hug: a kolikaty jsi dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.16 21:08

Jo uz vidiiim :) 12 dpo jsem mela uplne pidi stinek co taky nesel vubec vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:10

@Marketticka346 tak určitě pro začátek aspoň 3 měsíce..pak se uvidí..jsou to vitamíny, ty ničemu nevadí, i kdyby je užíval rok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:13
@mishule9 píše:
@Jany-S jeee to jsem rada ze ma nekdo podobny nazor :palec: ja si spis rikam, zda spis doktor to nemysli sexujte ALESPON ob den ob dva a ty, co to nebavi si to takhle prevedou.. :lol: protoze mi s necim z lekarny prisel i letacek na nosifol a na nem pisi:sexujte alespon jednou denne.. Tak mi pak tyto zarucene info nejdou do hlavy..

tak víš co..100 lidí, 100 názorů, ale nikde to podložené není, takže je to na každém co mu vyhovuje..ale co si budeme povídat, páry co jsou spolu více jak 5 let mají ty sexuální touhy už za sebou, takže pro nás ob den je to už masakr..léta jsou na nás znát a každý máme své starosti a problémy a néé vždy a denně je chuť na sex, takže asi tak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:14
@Mia1990 píše:
@mishule9 stres je součást mého života. V mé práci je momentálně stres na denním pořádku.
@Jany-S začala jsem užívat kontryhelový čaj a uvažuji o koupi Jeřábu ptačím.

určitě..jsou to bylinky, tím nic nezkazíš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:16
@Kajule21 píše:
@Jany-S Tak teplota je čtvrtý den 36,8 a jsem 5DPO :) Jen mě tak slabounce pobolívá, už asi 3den, v levém vaječníku. Takový lehký tlak :nevim: Co nového u Vás? :)

no může jít o nidaci..občas je to provázené i lehkým výtokem nebo špiněním, ale né vždy tomu tak je..každopádně teplota super, tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:19
@Terka24 píše:
Tak holky tenhle test je dnešní, pořád nejde moc fotit, spíš vůbec, ale na foto je vidět stín, duch, slabý. Dle rozházeného cyklu a osobího pocitu z ovulace je to asi 12DPO, vidíte tam taky? Nebo ještě nee? ono je jiné mít to denně v ruce a sledovat vedle starých testů že je lépe vidět. hlavně než udělám fotku hezky se zaostří a pak to vypadá takhle

je pravda, že kvalita fotky nic moc..ale nic nevidím :think: ale pokud ty vidíš, tak ještě vydrž s testováním a zkus ještě za 2 dny a uvidíš, jestli čárky zesílí.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:20
@mrkvikva píše:
Holky tak HCG je 2000 :D

jupííííí :dance: ty hele..ale to je nějak moc ne?? nečekáš dvojčata :hug:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:21
@Anonym 11434 píše:
Holky prosim co myslite? Delano v 1. Den meskani ms.

ahoj kočko..to je mamatest co?? jako ducha tam vidím a to nemusím fotku ani přibližovat, ale neumím říct, jestli to je pozitivní, jelikož o mamatestu je známo, že dělá falešné duchy..spíš zkus test od Dr. Maxe..nebo jakýkoliv jiný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
24.8.16 21:23

@Jany-S moc? no když jsem byla pro výsledky tak říkali že je to průměrná hodnota, měla bych být 5tt, tak já nevím :nevim: myslíš že je to moc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.16 21:26

@Jany-S ahojky, jj mamatest. Uz mam objednany jiny, nevim kde se ten balicek flaka :) k nam do lekarny uz mi je blby chodit, uz me tam znaji :) nicmene mama testuju uz pul roku a nikdy ani naznak. Tak doufam ze tentokrat taky nelze :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478

@mrkvikva jo tak ty už jsi v 5tt, tak to joo, to pak sedí, já myslela, že jsi už více jak 10DPO a už máš hladinu hcg na 2tis..tak mi to přišlo hodně..ale v pohodě, hladina je OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88

@Jany-S zítra doktor, kontrola, ten to rozlouskne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
24.8.16 21:27

@Anonym 11434 tak držím palce, jako duch vypadá důvěryhodně, ale zkušenosti s ním má většina holek špatné, tak než se upínat k této značce, raději bych to otestovala ještě na jiném ;) ale je možné, že ve tvém případě se může jednat o pravé těhu, tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
24.8.16 21:28

@mrkvikva moc moc moc gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie