Snažilky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
906
26.8.16 10:30

@Mia1990 zkus ho, třeba bude něco vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.8.16 10:41

@mishule9 To je zajímavé s tou vyvolávačkou. Já 1.9. odlétám na týden k moři. Počkám tedy do té doby a pak si pro ní zkusím jít.
@mrkvikva No já myslela, že už je to ztracené, když jsem neviděla ve středu nic na testu =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 10:49
@Mia1990 píše:
Ahojky, tak já dnes 47 DC a stále žádný náznak menstruace. Myslíte, že mám zkusit znovu těhu test i když mi vyšel ve středu negativně?

Za zkoušku nic nedáš, aspoň budeš vědět na če jsi a kdyby byl nedej bože negativní, šla bych si k mudr.na vyvolávačku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
26.8.16 10:55

@Mia1990 já bych to ještě nevzdávala, zkus ho a uvidíš, třeba bude duch :-) a dej vedet jak jsi dopadla :-) pokud bude zase negativní tak bych být tebou už zašla za doktorkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.8.16 10:55

@Kajule21 u me doktor podle utz poznal, ze ms prijde
takze jsem vyvolavacku nemusela
a do tydne ms fakt prisla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 11:12

@Jany-S tak dneska teplota seskočila na 36,7°C - faktem je, že každý den testuju cca v 7 ráno +/- pár minutek a dneska jsem testovala 6:20hod (hned, jak jsem se probudila), tak nevím, jestli je to OK a jestli může mít i brzké probuzení na tole vliv :nevim: Necháme se překvapit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 11:13
@wwwinky píše:
@Kajule21 u me doktor podle utz poznal, ze ms prijde
takze jsem vyvolavacku nemusela
a do tydne ms fakt prisla

Tak to jo..Na druhou stranu je to lepší, než si nechat vyvolávačku píchnout. Jen škoda, že človek nemá UTZ doma, aby se mohl mrknout, jestli to dostane nebo ne nebo jestli je nebo není těhu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
26.8.16 11:21

Ahojky devcata, tak pracovni tyden pomalu za nama… a hura viiiikend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.8.16 11:23

Snažení ..

Ahojky potřebovala bych poradit jestli někdo nemá zkušenosti s karkulačkou ovulační koukala jsem všude po netu každá to má jinak jsem s toho jelen :-) moje co mam na tabletu mi ukazuje nějakou blbost dostala jsem menstruaci 17.8.2016 a konec 21 srpna a začatek plodných dnu mi to ukazuje 28 do 3 září :nevim: zda se mi to nějaký divný. Snažíme se už třetím měsícem opět jelikoš jsem před tim měla zamkle těhotenství ale začatek menstruace po tom všem nebyli problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.8.16 11:27
@Dajunka44 píše:
Ahojky potřebovala bych poradit jestli někdo nemá zkušenosti s karkulačkou ovulační koukala jsem všude po netu každá to má jinak jsem s toho jelen :-) moje co mam na tabletu mi ukazuje nějakou blbost dostala jsem menstruaci 17.8.2016 a konec 21 srpna a začatek plodných dnu mi to ukazuje 28 do 3 září :nevim: zda se mi to nějaký divný. Snažíme se už třetím měsícem opět jelikoš jsem před tim měla zamkle těhotenství ale začatek menstruace po tom všem nebyli problémy.

Spíš bych ti doporučila místo ovulační kalkulačky appku, kterou tady má už spousta z nás. Na začátku vyplníš pár údajů a pak si tam krásně značíš od kdy do kdy jsi měla MS, jak často byl sex, bazální telotu (tyto 3 věci zaznamenávám já). Dál si tam můžeš značit hlen, výtok atd. a appka ti sama vypočítá datum příští MS, ukáže ti kdy bude ovulace atd. Mám ji teprve první měsíc a to né celý a hledím, jak přesná je 8o Dokonce jsem poprvé poznala a pocítila, že mám ovulaci, mrkla jsem do appky a žasla, jak to všechno krásně sedí :dance: :potlesk: Hned je to sledování snažší :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
26.8.16 12:03

Tak ja dnes potvrzuji test pozitivní slabe :dance: :dance: :dance:

jsem dnes 25Dc 11dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.8.16 12:22

@Nikinka Gratuluji =) Super :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
26.8.16 12:25

@mrkvikva a @Kajule21 No dobře, zkusím tedy ráno test. Horší je, že během noci chodím několikrát na záchod… nevím tedy z které první ranní moče to mám zkusit :think: :lol:
Dám zítra vědět =) Moc šancí tomu ale už nedávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
26.8.16 12:26
@Mia1990 píše:
@Nikinka Gratuluji =) Super :kytka: :potlesk:

nevim zda se mi to slabe ale jsem 10dpo nebo 11dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15