Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
378
3.4.14 21:23

@Nikeyla ee nemám ;) zatím jsem čekatelka :D tož to uvidíme, kdy to vypukne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.4.14 21:26

@Joanie A snažíte se od teď, nebo delší dobu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.4.14 21:33

@Nikeyla no snažíme nesnažíme :) my jsme si neřekli, že se budem snažit ;) užíváme si a nedáváme si pozor :D Původně jsme chtěli mimi až nějak na podzim, ale přítel se asi tak nějak rozhodl, že klidně už teď, takže jsem pak akorát vždycky před ms napjatá :D a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.4.14 21:38

@Joanie No my taky neplánujeme, neřešíme. Začali jsme teprve nedávno. A když jsem si počítala jen tak ze srandy plodné dny, tak jsme je trefili přesně na den. Tak snad nám bude souzeno, když jsme se tak hezky trefili. Původně jsme miminko neřešili, ale minulý měsíc se mi opozdila MS a když dorazila, tak místo nadšení bylo zklamání, že nejsme maminka s tatínkem, tak jsme se do toho vrhli po hlavě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.4.14 21:49

@Nikeyla :palec: :dance: juhů takže očekávám, že tenhle rok nás bude hodně :D okolo mě jsou skoro všechny kámošky buď těhotný a nebo teď porodily :D takže vcelku mazec :D a teda samý kluci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.4.14 21:53

@Joanie No u mě to mají všechny kamarádky spíš za sebou a mají už batolata a já jsem zatím jen teta na hlídání a na půjčení :lol: Akorát teda u nás to zase jsou samý holčičky! Tak buď budou mít snoubence, nebo se nám zadaří také holčička. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
3.4.14 22:21

@Nikeyla jiný kraj, jiný mrav asi :D jsem na to všechno vážně zvědavá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
3.4.14 23:06

@miriskaw
@Slonice79
Ahojky :) celý den jsem měla lítačku a dostala jsem se sem až teďka :( Tak díky za povzbuzení holky :) no radši už s ničím nepočítám..vím, že je třeba na test brzo, tak uvidíme :) testovat už nebudu, počkám prostě na MS a bď dorazí nebo ne..akorát mi je pak smutno z těch bílých testů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
3.4.14 23:07

@Joanie Jooo to já takyy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
3.4.14 23:10

@Slonice79
Jinak mě koukej informovat, jestli budeš ráno testit ;) a nestresuj se, bude to dobrý uvidíš :) Budu na tebe myslet, tak dej vědět..moc moc ti přeju, aby si měla už pořádný 2 dálnice :) Tak dobrou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.4.14 08:12

Tak ms přišla 2.4 ted jen čekat a v pondělí huráááá jdu na krev horm. profil doktor semnou borok mluvil i po tel..a říkal že klidně kdybych to nestihla muůžu přijít i v úterý ale hlavně at příjdu tak já jsem ráda :)pak povím výsledky a co mi vůbec nasadí vůbec nemám ponětí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
4.4.14 11:10

Tak co děvčata, jak se tu vás vyvíjíí :?: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8660
4.4.14 11:17

Ahoj holky, můžu k vám nakouknout? :)

My se snažíme o druhé asi od prosince, teď jsem bohužel po nalezení // začala 32DC strašně krvácet a je konec. :( Dělala jsem si naděje asi dost brzy, ale my ženský jsme tvorové zvědaví holt no…teď si asi musím hlavně vyčistit hlavu a být víc v klidu, aby se příště podařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
4.4.14 11:24

@lucillee Ahoj, vítej u nás. Taky jsem to měla takhle minulý cyklus a teď mám znovu ducha na testu - a znovu testuju moc brzo, ale nemůžu si pomoct :nevim:. Tak snad nám to všem brzy klapne!

• Citovat
  • Upravit
Slonice79
4.4.14 11:27

Posílám slíbené foto dnešního dušíka na testu - naživo je vidět líp, tak nevím, jestli něco vykoukáte. Každopádně já stále krotím své nadšení, MS ještě může dorazit…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex