Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4753
2.10.16 19:50

@Mišule232 určitě se podělím s výsledky, ale nejdříve se musím uzdravit, pořád to stojí za prd. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
2.10.16 21:12

@audiomax Nenene! Holka zlatá, strašně moc na Tebe myslím a věřím, že bojovníček je v pořádku, že příčina krvácení bude něco jinýho. Říjen prostě nemůže začít špatně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
2.10.16 21:18

@wallace Vítej zpět! Ráda slyším, že dovolená se vydařila. Ale moc mě mrzí, že není fotka dálnice :( Přijdou na to, proč se to děje, neboj :hug: No jo, termín porodu je smutnej, chápu Tě.. Měla jsem v prosinci depku jak prase a zpětně mi asi po týdnu došlo, že by to byl TP, kdybych nepotratila. Přitom už jsem byla těhotná s Matyáškem.. ale to tělo si to první miminko prostě pamatovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
2.10.16 21:24

@medmenka To je dobrá zpráva, že se něco našlo! Když se to tak vezme… Bude to nějaká blbost, Ty slupneš prášek a drc budeš těhu ;) Tak se koukej vyhrabat z nemoci, ať tam můžeš naklusat.

@Lentilkaaa83 Jee prodloužený víkend zní krásně. Počasí vám nemohlo vyjít líp. To by bylo aby hambatý vodák nezabral! :D Budu v úterý držet pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.10.16 23:24

Holky děkuji moc že na mě myslíte už jsem si to orvala i když krvácení ustalo, tak budu chytřejší ráno. Celou noc se budu modlit, aby to bojovnicek vydržel. Naději malinkatou mám ale fakt malou. Děkuji moc všem holky moje zlaté :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
2.10.16 23:32

@audiomax ahojky, už sem moc nepíšu, ale když mám chvilku, tak nakouknu. Držím pěsti, ať to dobře dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
3.10.16 05:21

@audiomax Myslím na tebe a držím vše co mám. :srdce: Musí to být dobré. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
3.10.16 08:56

@audiomax :hug: myslím na Tebe a čekám (doufám) v dobré zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.10.16 09:32

Holky bojovníček bojuje dál!!!
Je to teda zázrak, když si vzpomenu, co ze mě včera vyšlo, ale je tam pořád.
Doktorka říkala, že to mohlo být cokoliv, cysta ani hematom tam není, vzala mě krev a bude volat výsledky a podle krve by mi nasadila nějaký olejový injekce nebo něco jinýho. Na práci mám zapomenout, klidový režim. Tak ležím a cpu se oříškovou čokoládou.
Děkuju moc, že na nás myslíte a držíte nám palečky, moc mi to pomohlo :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
Jste moje zlatíčka :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
3.10.16 09:35

@audiomax Mám velikou radost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
3.10.16 09:37

@audiomax Supeeeer, už mám úplně umačkaný pěsti. To je super. Budu držet dál, aby to prďolka vybojoval. Věřím, že to bude dobrý :srdce: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.10.16 09:44

Děkuju holky moje!!! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
3.10.16 09:52

@audiomax :hug: super! Odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
3.10.16 09:53

@audiomax Uuuuuuuf. Konecne pises, uplne jsem se bala to otevrit.. Bojovnicek sikovnej! Lez a cpi se cokoladou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.16 10:01

@audiomax uffff..moc jsem na vás oba myslela :srdce: to jsou super zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí