Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
18.11.16 12:14

Ahoj, jsem zpatky z kontroly, uz mame 8+2 a embryjko 16,5 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
18.11.16 12:34

@Izie gratulace k úspěšné kontrole. ;) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
18.11.16 13:19

@Ananka gratuluji k narození Tonika je krasny :srdce: hlavne ty ocenka ma neuvěřitelný :srdce: jak se hezky diva :srdce: preji vam hlavne zdravicko a same radosti. Ale teda musel dat mamince zabrat u porodu :hug:
@Terajsek všechno nejlepší k prvnimu roku života Sigouskovi at je zdravy a moc nezlobi rodiče :srdce: moc pěkný chlapecek to bude lamac divcich srdcí :mrgreen:
@Izie juuuu :srdce: :srdce: to je krása to tak uteklo hrozně. Snad uz se citis o neco lepe a nevolnosti nejsou tak krutý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
18.11.16 13:20

@Ananka 64 hodin? ty bláho. Každopádně gratuluji a přeji hlavně zdravíčko
@Terajsek všechno nejlepší, chlapáku
@Izie gratuluji k úspěšné kontrole. To jsme na stejno víceméně :) já jsem dnes 8+3. Kontrola mě čeká v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
18.11.16 13:36

@Esíčko.85 kdepak, ještě ráno jsem zase zvracela vodu. Ale po tom UZ se mi nějak ulevilo, že jsem i snědla 3 chlebíčky. Žaludek mě teda tlačí jak prase, ale konečně jsem se trochu najedla :mrgreen:
@Lentilkaaa83 budu na tebe v úterý myslet. Ten začátek těhu je asi dost bláznivý. Jenom během příštích 30 dnů mám naplánovaný celkem 4 kontroly, který zakončím screeningem. Nejdřív krev (na všechny pohlavní nemoci a další rozbory), pak UZ, pak poradna a nakonec ten screening. Snad to rychle uteče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
18.11.16 13:42

@Ananka Gratuluji, je nádhernéj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
18.11.16 13:43

@Izie Tak ses taky po tom všem dočkala a teď už půjde všechno hladce, však uvidíš! Už máš svoje vybráno a já jsem věděla, že se Ti brzy zadaří. Přeji ať vše jde, jak má a cítíš se už lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
18.11.16 13:52

@Naomina děkuju moc. Je mi až hanba, jak mě musí dlouhodobý snažilky uklidňovat. Sami toho taky máte dost za sebou. Já se snažím sice 1 rok, ale byl hodně krušný. Vždyť jen všechno co mě potkalo - revize, SP, zásnuby, svatba, a teď konečně to vytoužený miminko v bříšku. A to se fakt stalo všechno v rozmezí 12 měsíců. Až si říkám, že z toho ještě nejsem šedivá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
18.11.16 13:54

@Izie hmm chlebíčky jsem měla ve středu :mrgreen: já mám dneska dovču, tak jsem vyrazila do městě. Chtěla jsem nějaké vánoční dárky, ale nikde se mi nic nelíbilo. Na oběd jsem se stavila v KFC. Celý týden mám chuť na ty jejich kuřecí kousky :mrgreen: A už zase začínám mít hlad, tak přemýslím, co si udělám. No já jsem zvědavá, jestli už mě třeba po této kontrole nepošle ke své dr. Nebo jestli počká do screeningu. Předpokládám, že už mi dá nejspíš termín.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
18.11.16 14:06

@Lentilkaaa83 můj doktor dělá v IVF centru, tak tam budu chodit až do porodu. Líbí se mi, že skoro nikdy nečekám, má super UZ a ta péče. prostě luxus :pankac:
Já začnu dárky řešit až mi bude trochu líp, možná někdy v půlce prosince. Teď na to nemám myšlenky. My budeme stejně asi nejkrásnější vánoce i bez dárků :srdce: :*.
Screening ti určitě vyjde podobně jako mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
18.11.16 14:07

@Terajsek Všechno nej ty kluku veliká! A moc si užij oslavu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
18.11.16 14:11

@Izie Jé fotečka! Tak vidíš, všechno je v pořádku a BUDE všechno v pořádku! Jj, teď bude jedna kontrola za druhou, tak to i bude utíkat ;) Mě to i štvalo - na jednu stranu říkaj co nejvíc odpočívejte a zároveň tě honěj po všech čertech :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
18.11.16 15:14

@Izie no to můj dr v CARu je je taky super..Ale mně tam vadí právě to, že nedodržují časy. Jsem objednaná na 7 a na řadu jdu v 8. Vůbec jejich systém nepobírám. Dr ordinuje ten den odpo, ale mě tam nahání už ráno a pak akorát čekám, až bude volná ordinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
18.11.16 15:49

Ahoj holky, tak mam pred sebou posledni dva dny injekci, v nedeli vecer ovitrelle a v utery rano odber, dnes jsem byla na kontrolnim utz mam 12 foliku, tak snad se z toho vyklube aspon jeden bojovnicek, tak se mejte krasne pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
18.11.16 16:53

@Terajsek Sigoušku náš, přeji ti všechno nejlepší k 1. narozeninám, ať jsi zdraví kluk a pořád tak usměvavý ;-) pěkně si užij oslavu, určitě to bude pěkný mejdan ;)

@Izie gratuluji k úspěšné kontrole :dance: :potlesk: :palec: jen tak dál :hug:

@Ananka jsi silná a šikovná holka, moc se vám malý povedl, gratuluji a přeji hodně zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí