Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1020
26.11.16 15:18

@kackarec Moc ti přeji aby to vyšlo, opatruj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
26.11.16 15:30

@kackarec :mavam: :hug: holka držím pesti a vše co mám :mrgreen: At to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
26.11.16 16:45

@Naomina @j-p holky moc dekuju :-) jeste 12 dni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.11.16 19:44

@kackarec Joooo, utroš, já jsem se ho zbavila až na konci 12 tt. Brala jsem 3-3-3 a bylo to pěkně nepříjemné. Na břichu každý 4 den lepit náplasti a obden injekce. Ale co bychom pro ty naše drobečky nevydržely co? Doufám, že poctivě odpočíváš :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.11.16 20:02

@wallace ach jo moja :hug: :hug: :hug: :hug: Tobě se teda daří, jak tak čtu. Je zvláštní, že Ty si prostě musíš vyžrat uplně všechno. Zlato, ale to musí jednou už skončit. Hele, za pár dní končí tento rok a v Novém roce už se musíš uzdravit. Se vším. :hug: Je spoustu možností jak řešit Váš problém neboj. :hug: :hug:
Zítra si pěkně zapal svíčku naděje a uvidíš, že bude líp. Myslím na Tebe :hug:

@Naomina - To mě mrzí, mrcha jedna blbá :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
26.11.16 20:19

@audiomax Jo odpocivam poctive, byt je sice vzhuru nohama, ptz manzel jaksi na uklizeni neni, v kuchyni to je jako po atomovce :-) ale co, casem az budu moc neco malo delat tak to uklidim ja…je moc dobrej kuchar, ale myti nadobi ho vuuubec nebavi :-D beru poctive utros 2-2-2,pak estradiol 1-1-1 a ted jeste injekce jednou denne na redeni krve, tak uvidime jak to dopadne, ale doufejme, ze dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.11.16 17:09

Ahoj holky :mavam:
Všem kterým dopadla dobře kontrola gratuluji, @kackarec ty těhulko odpočívej
a dalším přeji pevné nervy v pokračování snažení :hug:

tak jsem doma z nemocnice po mandlích, dneska to bylo teda takové dramatické, protože asi aby to nebylo tak fádní, tak mě chytil močák, když jsem podepsala propoustěcí papíry tak jsem si ještě před cestou došla na WC a klasika, řezání a krev. Tak to říkám sestře a ta mi prakticky řekla že už to není jejich věc (jinak už jsem si stěžovala po operaci, ale nikdo to neřešil) že mě propustili. A poslala mě o patro níž na pohotovost urologie.Tam jsem si poseděla asi 2 hodiny úplně hotová, protože zatím krk mazec a o močáku ani nemluvím, ale byl tam strašně hodný pan doktor, napsal mi antibiotika které se rozpustí ve vodě (také už nemá krční mandle tak asi věděl jaké to je :lol: ) jenže je nikde nemají. Jinak jak mi dělal UTZ tak mám zase cystu jako hrom :zed: Tak já jdu na operaci abych už konečně byla zdravá a nemusela další antibiotika a odjedu domů s dalšíma. :zed: :zed: Asi si zajdu na veterinu a nechám se utratit a bude klid :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
27.11.16 18:14

@medmenka 8o 8o No pěkně teda! Tě tam nechali nachladnout.. :( :cert: Ach jo… Tak brusinkový čajík a teploučko. :hug: A krk ať tě nebolí. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.11.16 18:37

@baluuu8 To ne, bylo tam teplo, ale vlastně den před operací se nesmí od půlnoci pít a já jsem šla na sál až 13 hod druhý den a já jsem zvyklá fakt hodně pít no a po operaci to moc nešlo to jsem vypila tak 1/2 litru a byla jsem ráda, druhý den to nebylo o moc lepší, to už mě probudilo v noci. No mám antibiotika tak doufám že opravdu na hodně dlouhou dobu naposledy. Ten doktor mi napsal ještě něco do budoucna kdybych cítila že se to zase rozjíždí tak si vzít a mělo by to dát pokoj. Jinak mě bude zase asi čekat podrobné vyšetření na urologii. Brusinkový čaj už jsem pořídila a ještě nějaké kapičky které obsahují kanadské brusinky. ;)
A ty kočko, jak se máš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
27.11.16 18:43

@medmenka To je na pytel teda, když tě takhle nechali vysušit.. Podrobné vyšetření určitě není od věci, když na to trpíš - já to taky občas mám, je to hnusná bolest. 8o
No já nic nového moc… Příští týden jedem s manželem na welness pobyt, tak se těším, že si trochu oddychnem a pak 13.12. jdu na konzultaci do nového car. Tak snad se dozvím něco milého a povzbudivého… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.11.16 18:52

@baluuu8 no jo hlavně že už jsem doma.
Tak to si s manželem krásně užijete, ono je to opravdu potřeba se občas také rozmazlovat a po tom všem čím jste si v posledních týdnech prošli je to nutnost. Pořádně se nechte rozmazlovat :hug: A změna centra to naprosto chápu, ono kolikrát jen ta změna prostředí zabere. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
27.11.16 19:02

@medmenka No je to fakt, hlavně že už jsi doma. Teď už bude dobře. A můžeš teda v pohodě pít, nebo to hodně bolí?
Já v tu změnu car dost věřím nebo doufám. (Co mi taky zbývá, že ano. :mrgreen: :zed: ) Navíc už si budeme muset platit vše sami, pokusy hrazené pojišťovnou už máme za sebou, takže je nám jedno, že budeme v soukromém car. A v našem starém car navíc nedělali preimplantační diagnostiku embryí, kterou bych fakt chtěla.. Tak uvidíme. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
27.11.16 19:27

@baluuu8 bolí to, ale piju co nejvíce to jde, s jídlem je to horší, ale co bych chtěla 4 dny po operaci.
To je moc dobře že jdete jinam, aspoň budeš vědět že jsi pro to udělala opravdu maximum a já věřím že se povede, oni třeba doplní nějaké vyšetření. :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
27.11.16 21:17

@medmenka Tyjo Ty už jsi doma, tak to je super. Já byla s mandlema (teda už pak bez nich :D ) v nemocnici 2 týdny.. Už neni tak super, že máš zánět močáku :zed: Mívala jsem je jednu dobu snad každý dva měsíce, takže vím.. ale s atb to bude brzo dobrý. Jako Ty ses rozhodla, že letos budeš mít všechny nemoci co existujou?! 8o Doufám, že už jsi skončila :D Další zdravotní situace, ve který se budeš nacházet, bude těhotenství ;) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
27.11.16 21:19

@baluuu8 Jé welness zní krásně, to si moc užijte. Já jsem loni po takovymhle pobytu za dva týdny otěhotněla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí