Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izie
neboj určitě je všechno v pořádku
JÁ nezvracela ani jednou.Ale jako špatně mi bylo pořád. Žaludek na vodě a ty už sis odzvracela az, až ![]()
Holky stále bojuji s náhráním fotek ale nejde mi to. Jinak po tom co jsme si s malým museli projít ho mám jako odměnu. Je moooc hodný, budíme se jen na krmení a kolikrát ani ne tak ho nechat spinkat a budím ho až dýl hlavně tedy v noci. Jen podle váhy u dr nepřibíráme, přitom doma když se vážíme tak váha jde nahoru tak nevím kde je problém. Všem posíláme pusinky
![]()
@Mišule232 to je ale spokojené miminko
Kolik Tadeášek váží? on to všechno dožene a paní doktorka bude čučet, toho bych se nebála.
@Mišule232
krásný broucek
a neboj ono to vše dozene. JÁ před 34.lety vážila 1.020 to je co a jak sem to dohnala
![]()
Tak já holky tento rok asi završím kyretáží, když do pátku nepřestanu tak hrozně krvácet tak nástup do nemocnice
mě už fakt asi trefí…tento rok je teda mazec ![]()
@medmenka
teda ty si to pěkně vybiras
a jaktoze tak moc krvacis?
@j-p měla jsem poměrně velké cysty a to co ze mě vychází
za kusy sražené krve to je tentokrát fakt mazec, dost podobné co jsem měla při potratu. Doktorka mě tam chtěla hnát už dneska, ale ukecela jsem jí že počkáme do pátku, kdyby to bylo horší tak prej hned jet a na nic nečekat. Něco mi píchla tak snad to zabere. ![]()
Ahoj holky, tak hlasim vysledky
HCG
16dpo 273
20dpo 688
zjistili me zvysenou stitku, ale neni to pry nic tragickyho, takze asi pokracujeme v pohode ![]()
[* *] Ahoj, holky mám dotaz. Co si myslet o duchu na testu po termínu? Nechala jsem použitý test na stole a nic na něm, pak jsem letěla do práce, přišla jsem domů, chci ho vyhodit a je tam malinkatá čárka (prostě dušík) jsem 10DPO. Máte s tím někdo zkušenosti? Je jasné že budu testovat i zítra ráno, ale tohle se mi nikdy nestalo..vždy bílo i po delší době! ![]()
Jsem z toho trochu nervózní ![]()
@medmenka
Co to zase máš za trápení?
Ať to samo odezní. ![]()
Příspěvek upraven 12.12.16 v 21:40
@audiomax Tyhle fotky miluju! Náš ležel naopak, ale jinak mám úplně stejnou fotku ještě pořád na lednici
A už jsi klidnější? Už si to pořádně užíváš, když už jsi tak daleko?
@Mišule232 To je skvělý, že už jste doma a Tadeášek vypadá maximálně spokojeně. Krásnej chlapeček.. hned bych si tohle minimiminko zas poňuňala
To budou krásný Vánoce viď.