Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hanka1120 píše:
@Monsim podle 6dc je pozde
Bylo by to jen o jeden den. To je fakt pozdě když jsem dnes 5dc
![]()
@Monsim snažte si i bez clostíku…třeba se tělo minulý cyklus nastartovalo a teď to půjde i bez něj ![]()
@medmenka coze hrozi kyretaz
.?To uz neni mozny co se ti deje
snad se to krvaceni umoudri a nebudes to muset v pátek podstupovat
letošní rok sis nemile uzila moc ti přeji brzké daní dohromady
at se citis dobře a si zdravá ![]()
@kackarec 23.12. To je dobrej datum a o to budou krásnější vanoce s dvema bublinkama v brisku moc ti to přeji a myslim na tebe ![]()
@Izie teda klobouk dolů dobre si se vdala!! Co vse zvladne tvuj muz, muj zdaleka ne
sem se tak zasnila a představila si mojeho jak umyva okna
. Ten je dost vycuranej nato aby něco takového dělal ![]()
Ahoj holky, tak dneska jsem si ranno delala 2 tehotenske testy.
@Izie Myslím, že ten strach budeš mít tak jak já až do porodu
Já se kontroluju pořád, při každé návštěvě záchodu kontroluju jestli náhodou nešpiním nebo tak něco. Ne, že bych vyšilovala, ale už je to taková automatika. Prsa bolí pořád a rostou tak to je dobrý znamení
Počkám na screening v lednu a vrhnu se do nakupování, hurááááá
![]()
@kackarec - Jo citlivý prsa, to si ještě užiješ, já je mám jak balony a běda se jich dotknout
Tak to je dobrá návštěva u doktora, to je fakt pod stromeček, dvojitý dáreček
Moc budu držet palečky, ať tam jsou bobíšci dva
![]()
@Monsim - Beru jak si to vyřešila?
@destovakapka Ahojky, krásnej dušík, potichouku gratuluji
Jak pokračuješ s mrchou? Prý je běžný i přes těhu, že máš slabou mrchu, nebo špinění. Neboj. ![]()
@destovakapka píše:
Ahoj holky, tak dneska jsem si ranno delala 2 tehotenske testy.
vidím tam //
![]()
@audiomax V pondělí jsem špinila a od včerejška už nic, žádné krvácení ani špinení.
@audiomax Ja mam obavi kdyz jsem v rijnu mela biochemicke tehu aby to zas nebylo to stejne.
@destovakapka Tak to chápu, musíš doufat a věřit že tentokrát to vyjde. Držím palečky. ![]()
@audiomax Ja jsem ve ctvrtek vecer zacla slabe krvacet, nic jsem nepotrebovala ze to bylo jenom na papire po wc, v patek jsem mela 1 intimku na cely den, v sobotu a v nedeli jsem mela 1 vlozku na cely den pokazde a v pondeli jsem uz spinila. Termin MS byl vcera,predevcirem.Ja to mam 26-28 ty cykli ale pocitala jsem 27 a 28.