Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
16.12.16 09:12

@Bjetuš no nevim co mi napise jestli neco napise ;)

@kackarec :mrgreen: panejo tak to budu drzet palce a hned pak napis ;) to by bylo zuzo kdyby tam byli 2 bobici :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
16.12.16 10:25

@j-p Tadeášek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.12.16 10:46

@Monsim Ty jo, tak zkušenosti s clostikem moc nemám, takže v tomto neporadím, možná jiné holky. Ale třeba se zadaří bez clostiku :hug: Držím palečky :hug:

@medmenka - Ale bože beru moja, to mě mrzí, takové trápení. Tak hlavně že už to máš za sebou. Prosím Tě už máš vybráno až do smrti :cert: :cert: myslím na Tebe :hug: :hug: :hug: :hug:

@Ginuš - Pane jo to letí, pár měsíců a babulka bude mít rok co? Nechceš nám sem dát nějakou fotečku, ať se pokocháme? No první vánoce to bude nádhera, pokud vše dobře dopadne, já budu mít na další vánoce půlročního prcka :*

@kackarec - Držím palečky na pondělí :hug: Já jdu taky 22.12. na kontrolu, tak na Tebe budu myslet, kolik vás teda vlastně bude. Ty to máš napínavý :lol:

@Mišule232 - Nádhernej miláček :* :* :* Jen jedno? To si časem určitě rozmyslíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
16.12.16 12:58

@audiomax hrozně moc držím palce, ať je vše v pořádku. Fotku teď u sebe žádnou nemám, večer budu na jiném počítači, tak snad najdu nějakou pěknou a hlavně snad mi sem půjde dát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
16.12.16 15:34

@Mišule232 :mavam: :mavam: :hug: :hug: :srdce: děkuji ten je krásnej. Hned bych se s nim pomazlila.Jo určitě budeš chtít druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
16.12.16 15:37

@Mišule232 nevím proč mi to napíše jen něco zbytek neee. :zed: :pocitac: JÁ si prožila horor z Neli a řekla sem druhý uz nikdy. A teď to nejde! JÁ byla celý život sama bez segry nebo brachy a bylo mi moc smutno. Teď už segru mám ale není to ono. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
16.12.16 17:31

@audiomax já původně chtěla dvě a ještě do nedávna tomu tak bylo ale dr mi řekl že druhé těhotenství by bylo pro mě dost rizikový nejlepe celou dobu v nemocnici takže nevím :(

@j-p je úžasnej a jak má dlouhé řasy :) úplná mrkačka :mrgreen:. Já nevím jestli do druhého půjdu, ještě stále se vzpamatovávám z tohodle těhu a když vím jaký rizika mě můžou potkat tak se bojím :(. Já segru mám a jsem za to ráda :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
16.12.16 17:35

@Mišule232 :hug: jo hlavně ze máš prcka a jste v pořádku. Třeba se to povede mít druhé a nebudou takové problémy! Co ti bylo? Skleroza neboli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
16.12.16 20:52

Ahoj holky, ja dneska zas testovala ale nemela jsem cas to vyfotit, az kdyz jsem prijela vecir dom z prace jsem to vyfotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
17.12.16 08:17

@destovakapka ja ti nevim, me se ty testy moc nelibi. Uplne vidim ty svoje v cervnu :(.Carka by mela silit daleko vic, kolik dpo jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
17.12.16 08:22

@audiomax ahoj moja, tak zjistuju, ze mam v deloze peknyho obrika. Vcera jsem mela byt 12+3 a doktor nameril 13+1, uz ma 65 mm :*.A zase sebou hezky mrskal. Zato ja dostala peknej vylagos za ty kila dole.Pry mam okamzite nasadit cipky a do pristi kontroly pribrat alespon 1-2 kg.
V pondeli uz frcime na screening :srdce:,kez by to dobre dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
17.12.16 10:33
@Izie píše:
@destovakapka ja ti nevim, me se ty testy moc nelibi. Uplne vidim ty svoje v cervnu :(.Carka by mela silit daleko vic, kolik dpo jsi?

Neni to foceno hned jak jsem to delala ale 9hod.po udelani.25.listopadu mi byl pichnuty pregnyl.Kdy byla ovulka presne nevim jenom vim ze do 36hod.ma byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
17.12.16 10:42

@destovakapka ahojky,pokud si chces byt uplne jista, tak ja osobne bych si zasla na krev jak uz tady nekdo psal, z toho jedine poznas jestli je to na dobry ceste :-) vim, je to hrozne stresujici, ale to na zacatku je vzdycky, ja mam ted tyden mezi krevnima testama a taky me to hloda v hlave jestli je vsechno v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
17.12.16 10:45

@destovakapka to uz mas alespon 20 dpo a ta carka je hrozne slaba.Je uplne jedno, kdy je to foceno.Mam jeste test z rijna a vypada porad stejne.
Asi bych se objednala k doktorovi a resila to s nim.Je mi to lito, ale tohle neni prosperujici tehotenstvi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
17.12.16 13:08
@Izie píše:
@destovakapka to uz mas alespon 20 dpo a ta carka je hrozne slaba.Je uplne jedno, kdy je to foceno.Mam jeste test z rijna a vypada porad stejne.
Asi bych se objednala k doktorovi a resila to s nim.Je mi to lito, ale tohle neni prosperujici tehotenstvi :hug:

Já bych to ještě neházela do žita, sama jsem ještě 13 DPO neměla na testu vůbec nic, pak několik dní slabý duch a teď jsem 25tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí