Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
19.12.16 12:43

@destovakapka No a na výsledky z krve si budeš volat nebo Ti to řeknou nebo jak?

@Izie - Beru, no gratuluju :dance: Tak to bude Eminka příště :mrgreen: Bylas sama nebo s mužem? Tak vidíš že je všechno v pořádku, ted už užívej a cpi se vším možným ať ty kila rychle doženeš zpátky. :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
19.12.16 12:44

@Izie Gratuluji k 1.screeningu a hlavne ze je vse tak jak ma a je v poradku :srdce: tak nakonec chlapecek? Jak si tam hezky leží to je krásná fotka :hug:

Příspěvek upraven 19.12.16 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
19.12.16 12:45

@Izie juu gratuluji. Já už se nemůžu dočkat středy :) termínove jsme tak nějak má stejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.12.16 12:45

@Terajsek @Izie - já jsem byla 12+5 a bojovník měl 6 cm. Takže taky obřík jako u Izie. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
19.12.16 12:55

@Terajsek vsak mu doktor rika obrik :lol:
@audiomax @Lentilkaaa83 @Esíčko.85 holku dekuji.Fakt jsem verila, ze to bude holka a vlastne jeste muze byt, I kdyz I ja tam neco videla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
19.12.16 14:45

@Izie mooc gratuluji :srdce: třeba to ještě holka může být :) u nás to bylo taky tak asi holka a pak kluk a pak že nevědí a byl to kluk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
19.12.16 16:56

@Izie Já jsem tupec - čumim tady na to minutu, než mi došlo, jak je to focený :lol: Krásně si tam hoví. Tak moc gratuluju, že je všechno pořádku a s pohlavím ještě uvidíte..se tam může připlést šňůra a hned se to tváří jako kluk :D Hele já byla dost přesvědčená, že to bude holka, vlastně jsme si ji o nějaký to procento přáli víc a pak to byl kluk a samozřejmě super a nevyměnila bych ho za žádnou holčičku (většinou :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
19.12.16 17:03

@destovakapka Ahoj. Já ti samozřejmě přeju miminko a chápu netrpělivost…ale to co ti řekli v car a u doktorky ti psaly už holky tady - netestuj každý den, počkej obden a na utz ještě nebude nic vidět. Tohle je holt ta fáze, kdy musíš čekat a kdy s tim nic neuděláš, buď se chytne, nebo odejde…Pokud ti dr brala krev, tak z tý bude znát, jestli hcg roste a jestli je to prosperující těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
19.12.16 18:08

@Izie :mavam: :hug: :hug: úžasná fotka :hug: to se vidi málo. Takovou vidim poprvé :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
19.12.16 18:29

Ahoj holky, tak mam za sebou posledni hcg, dnesni hodnota hcg 4648 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
19.12.16 18:35

@kackarec Jupí jupí :dance: A kolik jich tam teda je?? :D Hlavně že takhle krásně roste, to budou ty nejšťastnější Vánoce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
19.12.16 18:38

@Bjetuš zatim nevime, ti nejblizsi co to vedi, uz uzaviraji sazky kolik jich tam bude :mrgreen: muj instinkt je, ze 1 ale zbytek si mysli ze 2…i doktori se priklaneji k tomu, ze se chytly obe embryjka..na utz jdu ve ctvtek, tak musim jeste 3 dny pockat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.12.16 18:41

@kackarec No to je krásný číslo, beru, taky bych se přikláněla ke dvoum. Mooooooooc držím palečky. :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Krásně to poskočilo po týdnu. Jupíííííí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
19.12.16 18:45

@audiomax ve ctvrtek dam vedet, hlavne aby bylo vsechno v poradku, nic jinyho si nepreju :-) jen me mrzi, ze manzela nepusti z prace, tak na tom prvnim utz nebude, ale daji mi cedecko a fotky, tak to bude mit aspon ze zaznamu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.12.16 18:52

@kackarec To je škoda, tyto okamžiky jsou vždycky strašně dojemný, ale až půjdeš později, uvidí toho víc, to pak bude lepší. Tak jasně, aŤ je tam klidně jen jeden bojovníček, hlavně ať je zdravej a všechno v pořádku viď. Já jdu taky ve čtvrtek v deset, tak už se taky těším, až prcka uvidím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí