Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Izie hele spodek mě taky bolí, když sedím a pak mám vstát je to peklo. Když jdu připadám si jak invalida.Co se spánku týče tak mě to taky baví jak všichni říkají ať si ještě pospisily. Taky chci nadstandard, ale u nás jde jen když je volno, dopředu zamluvit nejde.
@Lentilkaaa83 no jo, těhotenství je opravdu nejkrásnější období v životě, co? ![]()
U nás v nemocnici jsou 3 pokoje nadstandard. A tím, že tam pracuje mamka, tak se o všechno postarala a já přijdu k hotovýmu
Nevím, jestli to normálně jde zamluvit dopředu
Snad budeš mít štěstí a bude volno ![]()
Co se týče spánku tak najednou zjišťuju, že úplně bohatě stačí spát 3-4 hodiny denně a člověk přesto funguje. A to jsem dřív spala klidně 10 hodin a byla přesvědčena, že to je naprostý základ
![]()
@Soleil 11 To je nádherná zpráva
Andílek si dal na čas, ale hlavně, že je v bříšku
![]()
@Soleil 11 Nemám slov. Mám příšernej den, depku jak prase.. a pak si tady přečtu Tvoji zprávu a bulim dojetim a štěstim. Všechno bude v pořádku, budeš máma! Smíš se trochu bát, ale fakt jen přiměřeně
Tenhle trpaslík to prostě dá! Kulička hrášku, který tluče srdíčko velikosti zrnka máku.. na to nikdy nezapomenu..
@Soleil 11 Moc to gratuluju a držím pěsti, aby bylo všechno v pořádku.
Je to nádhera.
Rok 2017 je prostě kouzelný. ![]()
@Soleil 11 To je uplne filmovej scenar! Nechtela jsem se vyptavat, takze diky, zes napsala jak to bylo. Jakoze po vsech tech pokusech to vyslo prirozene?! Zazrak, fakt ze jo. Tohle je to pravy miminko, to je tutovka ![]()
@Soleil 11 jeziiis, moc moc gratuluji!! Moc jsem ti to prala. Verim, ze vse dopadne dobre ![]()
@Soleil 11
to je ta nejkrásnější zpráva
nemám slov!!!Úžasný sluníčko naše
sem z tebe hotová
Moc gratuluji a moc vám to přeju
![]()
@Soleil 11 Zlatíčko, to je ta nejúžasnější zpráva
Moc ti to přeju! Dávej na sebe moc pozor. Držím moc moc pěstičky
![]()
@Izie beru takže v uterý příjem a ve středu ráno cisař? Já to měla uplně stejně.
To už je za chvilinku, my budeme mít zrovna ve středu 3 týdny, bože to letí.
Těším se na Šimonka
Máš strach nebo se jen strašně těšíš?
@destovakapka,
@Žaludovka - holky moc moc moc gratuluju. Užívejte začátků, strašně rychle to uteče hlavně na sebe dávejte pozor a co nejvíc naspěte do zásoby. Já už 14 dní nespím s tím naším bojovníčkem satánkem
![]()
@Soleil 11 Já brečím jako želva. Zlatíčko moje, to je tak nádherná zprávička, že hezčí už tady být ani nemůže. Opatrně, potichounku gratuluji a držím pěstičky, ať je všechno tak jak má být.
![]()
Kojím Marunku a v ruce mobil, listuju v emiminu a čtu příspěvky a čtu ten od Tebe a začla jsem uplně hystericky brečet ( i hormony jsou v šestinedělí brutus
) a můj dolítl co se stalo, že Maruška nedýchá a takový scénáře a já mezi vzlykama, že jsi těhotná a tak prej proč řvu
že je to super zpráva. No chlap no.
Je Ti jasný, že chceme podrobnosti co Tvůj, kdy jsi mu to řekla a hlášení po každé kontrole ![]()
Bože já jsem tak ráda. ![]()
@WmarliesW S tím spánkem to máme nastejno
Maruška musí všechno vidět a slyšet takže přes den spíme minimálně a v noci od 9 do 2, pak už taky moc ne, takže jsem jak chodící zombie.
Včera jsem dala poprvé příkrm, protože kojím a malá po půl hodiny na koze řve a hledá a hledá. Dávám jí snad každý dvě hodiny ale přijde že má furt hlad. Ani se mi nestačí nalít prsa
![]()
@Soleil 11 Ahoj beru, jsem tu po delší době a hned čtu tak krásnou zprávu.
Moc, moc, moc Ti to se Sigouškem prejeme a věř, že kdyz se to podařilo přirozeně, tak to vyjde. Musí.
My s Bertičkou jsme v 16-tydnu a zatim je vse jak má. Ale nějak nemám čas se kontrolovat a hlídat, jako zo bylo u Sigiho.
Ten je náš expert a raubíř a zaměstnává mě až až.
Tak se moc opatruj. ![]()
Všem novopečeným maminkám gratuluji k miminkům, těhulkám ať to do porodu rychle utíká a vám holky co jste na samém začátku hlavně ať je všechno v naprostém pořádku a s tebe @Soleil 11 mám obrovskou radost
jsi důkaz, je psychika je prostě mrcha ale ty jsi jí vytřela zrak a důkaz nosíš u sebe
moc ti fandím
![]()
@audiomax co ti mám povídat. Mísí se ve mě milion emocí - strach, obavy, těšení, nadšení… Vím, že se nám tou středou změní naprosto celý život. Doteď jsme byli jen my dva, nic jiného neznáme a teď?
Ale strach z císaře nemám, naopak už si říkám, že jen 3 noci. V nemocnici už mám všechno posychrovaný, bonding si holt užije manžel a já až mě sešijou. Ale nevadí…
Jen ty poslední hodiny utíkají tak nějak moc pomalu…určitě to znáš ![]()
Neuvěřitelný, tak Marušce už jsou 3 týdny, roste ti před očima, co?