Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42775
25.6.17 23:17

@Aksun ahoj, na miminko jsem čekala cca 5,5 roku. 4× jsem potratila. Neztrácej naději.. Uvidíš co ti život přinese :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.6.17 23:34
@Bjetuš píše:
@Hakrajta Ze zdravotních důvodů CS naprosto chápu, není důvod riskovat. Ale jinak mi přijde škoda to dítě ochudit o možnost se rozhodnout, kdy chce ven. Samo nejlíp ví.. A v dnešní době, kdy jakmile se něco „pokazí“ tak šup na sál a během chvilky je dítě venku a všichni v pořádku.. mě vlastně překvapuje, že doktoři dělají CS takhle na požádání. Ale je to jen můj názor, omlouvám se, už to nebudu pitvat a čeřit vody :)

měla jsem cs - no kvůli psychice hlavně. Prostě jsem měla strach, že se něco na poslední chvíli po… že to nezvládnu atd. Bohužel znám případ, kdy miminko umřelo těsně před porodem, protože se neudělal cs.
Neberu ti tvůj názor, prezentuješ ho normálně. Hlavní je zdravé dítě i mamina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
25.6.17 23:38

@Izie jůůůmoc a moc gratuluji to je ale fešák…

@kyticka86 jojooo ty miminka jsou tááák úžasná.. Co dr na další těhotenství? Kolik doporučuje počkat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
26.6.17 03:32

Holky běžte na diskuzi kde jsou naše holky Konečně jsme tehulky :srdce: a podpořte Anetu :srdce:!! :,( :,( :,( :,( :( :( Taková tragédie!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
26.6.17 07:08

@Ginuš Jizva vypada vyborne. Vuvec o ni nevim. Mame doporuceno rok nejmin pockat. Tak od podzimu jdem na dalsi snazeni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
26.6.17 10:10

@j-p já tu diskuzi nenašla. Co se stalo?

My po dnešní kontrole stále 2v1. Pokud se neumodri tak ve čtvrtek večer nástup a v patek bude malá s námi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.6.17 11:27
@j-p píše:
Holky běžte na diskuzi kde jsou naše holky Konečně jsme tehulky :srdce: a podpořte Anetu :srdce:!! :,( :,( :,( :,( :( :( Taková tragédie!!

chjooo je mi to tak líto :? :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
26.6.17 11:32

@Ginuš :hug: :hug: :,( :,( je to strašný. Tolik utrpení. Ja jak nemůžu mít to druhé miminko :,( pořád mackam a objimam Nelu :srdce: aspoň že ji mám!! Ta mne drží nad vodou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.6.17 11:49

@j-p chápu tě, máme kamarády gynekology a celé těhotenství jsem se bála, protože dokud není miminko venku, nic není jisté. V jedné skupince se do mě i obula holčina že nechápe proč ležím atd… No raději jsem ze skupinky odešla, proč být někde, kde to někdo bere takhle.
No já sama stojím před otázkou zda zkusit druhé a nebo ne. Strach mám fakt veliký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
26.6.17 11:50

Ahoj Holky take skupinku nemohu najit. :( :( co se Anetce stalo? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
26.6.17 11:53

@Ginuš to ti verim a taky tě chapu!! :hug: No ja mam taky strach a veliký. A když to nejde, Tak to mi moc nepřidá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.6.17 11:56

@j-p jako díky gynekoložce mám Madlenku, jinak bych jí neměla, ale ty příběhy, to je prostě hrozné co se může stát… Před těhotenstvím mám velký respekt a pokoru. Nejdůležitější je donosit zdravé dítě a být po porodu oba v pořádku. Uvidíme co nám život přinese

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
26.6.17 11:59

Ja se taky docela bojim mit druhe. Retrospektivne si myslim, ze jsem mela hodne stesti s mojim prvnim

Muze nekdo hodit link na tu diskuzi s Anetkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
26.6.17 12:04

@warita je to uzavřenka konečně jsme těhulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
26.6.17 12:12

@Ginuš no prave, Ja to rikam uz 3 roky co je Nela na světě!! :srdce: Počít zdrave dítě a donosit ho, porodit aby oba byli v poradku ;) je veliky dar a zázrak!!Aspoň pro mne!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí