Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Esíčko.85 pokud nepláče a hezky spinká, tak máš mlíka určitě dost. Věř mi, že by se ozvala. Jak nedám malýmu po kojení příkrm, tak řve jak pavián.
Pokud plně kojíš, tak se na odsavačku vykašli a užívej si malou. Věř mi, že je to vopruz to každodenní vážení, já už v tom jedu měsíc a pěkně mě to štve.
A s tím díváním to plně chápu, taky na malýho koukám jak na svatej obrázek
![]()
@Esíčko.85 Mně malá takto prospinkala celé šestinedělí. Přála bych to každé mamině.
A neboj, mlíčko jí určitě stačí, když spokojeně chrní. Já to taky řešila, protože mě znervózňovalo právě to, že nevím, kolik vypije a jestli to stačí, ale evidentně stačilo.
Už plně kojím 4 měsíce a pořád stačí. Takže nebul a užívej. ![]()
Holky my dnes máme 2 měsíce ![]()
Posíláme nejkrásnější úsměv na světě ať máte pěkný den ![]()
@audiomax
krásná princezna.
Holky kdo je tu další na řadě s porodem? Nějak jsem ztratila přehled
Co se týče těhulek tak vím o Solei, destovakapka, baluuu, terajsek, žaludovka a merlose. Nevím zda jsem na někoho nezapomněla? Holky jak Vám to utíká? Co nějaké fotečky?
A pár pozdravů pro tetičky i od nás, Denísek taky oslavil 2 měsíce před pár dny. Zlaté dítě, skutečně poklad ![]()
@WmarliesW
Jé to je šohaj nádhernej a ty krásný oči ![]()
Mě by zajímalo holky kam nám zmizla Hanka s Františkem, jestli jsou spolu a jestli třeba taky nečekají?
@WmarliesW hele to je sikula jak pase koniky
Nela byla líná ještě ve 3.mesicich.Se ji to nelibilo a řvala a řvala.
@audiomax
je to kočička
ja vám ty prcky tak závidím. Ale moc přeju ![]()
@audiomax @Ginuš @medmenka
holky děkuju
@j-p koníčky pase rád, začal dost brzy a je hrozně rád na břiše. Vůbec mi přijde nějakej akční až si říkám, že najednou vstane z postele a zahuláká „mami mám hlad“ ![]()
Ahoj holky, posílám naši cacoru. Poslední týden to je hrůza. Každou chvíli hysterak
@audiomax Mařka je fakt zlaťoučká
, už se těším na úsměvy toho svýho rošťáka. Od včerejška už něco málo naznačuje, myslím, že je to na spadnutí. Zatím mi jen pořád něco povídá, nezavře tu klapačku, to má asi po mě ![]()
@WmarliesW Denísek ja boží. Hrozně se mi líbí ten komplet s čepičkou, můžu se zeptat, kde jsi sehnala? Něco podobnýho bych ráda dala na vítání občánků, bude asi až v září. S koníkama jste šikovní, Šimonek taky umí, ale jen když chce…to se vydrží rozhlížet na bříšku pěkně dlouho, ale když nemá náladu, tak jen leží a ani se nehne
, prostě salámista. Uvidíme, co se dozvíme na šestinedělní KO
@Lentilkaaa83 my měli hysterák v neděli, první od té doby co se narodil, dokonce i slazička ukápla. Chudáček si ublinkl a proletělo mu to nosem, byl z toho úplně paf. Okamžitě jsem odsála a už to bylo zase moje hodný miminko
. Včera jsme byli zařizovat občanku, a za 3 týdny hurá na první výlet za hranice
Lednice už zeje prázdnotou ![]()
@audiomax @Lentilkaaa83 @WmarliesW Krásný mimuška máte, holky… Takový andílci.
![]()
Včera večer jsem cítila první kopanečky. Zkoušela poslouchat srdíčko klasickým fonendoskopem a jak jsem zatlačila na břicho, tak hned kopaneček a pak další dva přímo do dlaně. A už se mi i břicho nadzvedlo, nešlo si to s ničím splést.. ❤️
@Izie my už na občanku čekame
byla jsem min týden a teda musím říct, že bába byla nepříjemná jak osina v zadku. kam se chystáte? Vája už se směje od předminulého týdne. Minule se smála i na dr a ta se divila, že se už směje. Ale koníci moc nejdou. Když si ji položím na sebe, tak s hlavičkou mává, ale když ji dám na podložku, tak se do zvedání moc nemá. Dneska jsme spolu byly na kyčlích. Tam jsme dopadly dobře.
@WmarliesW mně dneska psala kamarádka, že se jí zdálo o Váje, že prý už chodí a mluví na třech týdnech ![]()