Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
264
9.8.17 21:38

@merlose moc držím palečky ať vše dobře dopadne :hug:
@Soleil 11 moc moc gratuluju k miminku v bříšku a ať je vše v pořádku a užíváš si tenhle krásný čas. :hug:

Já jsem teď 22. týden, mimi mě už krásně kope, už ho cítím dýl a krásně spolu čím dál víc komunikujeme - včera jsem si hráli ve vaně, že zakopal a já zacákala na bříško a mluvila na něj a pak zas počkala na kopanec a kopal furt dokola, tak to bylo prostě super :mrgreen: zatím je vše v pořádku a já si užívám každý den, kdy je ten zázrak mojí součástí…a všem snažilkám tady držím palečky, ať se brzy zadaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
10.8.17 06:18

@Soleil 11 Moc gratuluju ke zdravému chlapečkovi. :hug: :dance: To jsou tak krásné zprávy… :hug: Jaké bylo oznámení v práci? ;) Aspoň tě už budou šetřit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
10.8.17 06:24

@melrose Moc moc moc držím pěsti, ať chlapeček roste, nabírá sílu a můžete být brzo už jen spolu. :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
10.8.17 06:28

@Kesssy Ahooooj :hug:, taky jsem 22.týden a malá se krásně hlásí kopanečkama několikrát za den. :srdce: :hug: Taky si moc užívám každou minutu, je to nádhera. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
10.8.17 10:52

@Soleil 11 moc gratuluju ke zdravýmu chlapečkovi :kytka:. Máš pravdu v tom, že nikdy není vyhráno, ale nenech strach, aby tě ovládl. Zkus si to opravdu užívat…věř mi, že až se malý narodí zjistíš, že ten strach během těhotenství byl úplná sranda, Alespoň já to tak vnímám…Když jsme měli Šimonka první noc doma, tak v noci párkrát zakašlal a asi pět krát kýchnul. My s manželem jsme byli úplně hotoví, zbytek noci ho bedlivě sledovali (samozřejmě si ho vzali do postele :lol: ) a už plánovali, jak poletíme k doktorovi…teď už se tomu jen usmívám, ale takhle nějak to prostě bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
10.8.17 22:47

Když hlídá taťka a jsou 3 minuty ticho. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
10.8.17 23:48

@Terajsek A co že to kluci vyváděli? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
11.8.17 00:37

@Terajsek jůůů krásná fotka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
11.8.17 08:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
11.8.17 08:55

@baluuu8 Dekuju :* v praci bylo oznameni pred 2 dny a buselo mi srdce, byla jsem strasne nervozni. Nakonec to bylo lepsi nez jsem cekala, porad same objimani a gratulace (je nas ca. 60 v kancelari) a porad se me pta nekdo jak mi je, je to mily.
Zavidim ze uz citis pohyby, ja necitim nic a jsem nervozni z kontroly do kontroly. A navic mam pocit, ze se mi po 3 tydnech opet vraci nevolnosti… 8o :roll:

@Izie Jj verim, ze ten strach roste s tim jak roste miminko - at uz v brisku nebo venku. Ja si to fakt uzivam, to jo, je to krasny cas, porad me nekdo obskakuje, manzel je v sedmem nebi - byla bych blahova kdybych si to neuzila. Ale strach tam je porad, mam nacteno, bylo tady par nestastnych pribehu - asi neuverim az do porodu… :think: a nebo mozna bude lip az budu mimco citit, zatim je clovek odsouzeny na ultrazvuky jednou za 4 tydny coz je fakt brutal. :roll:

@Terajsek :mrgreen: :mrgreen: myslim ze se mam na co tesit az budou kluci sami doma. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
11.8.17 09:02

@Soleil 11 60 v kanceláři? Tak to muselo být hotové davové šílenství. :P :palec: No jen si to užívej, v práci i doma. :hug: :palec: Já mám taky strach, úplně ti rozumím. Člověk se bojí se nějak moc radovat. Ale bude to lepší a lepší, to mi věř. Já mívám poradny po třech týdnech, tak se to líp zvládá. Mám i angelsounds, poslouchala jsem miminko než jsem začala cítit pohyby a moc mě to uklidňovalo. Je to moc krásný zvuk to srdíčko malé, jak když cválá koník. :) Ale teď už jsem dlouho neposlouchala, když už cítím pohyby. Neboj, dočkáš se taky za pár týdnů. Je to nádhera, uvidíš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
11.8.17 09:02

@Soleil 11 Naprosto tě chápu, mně se pořádně ulevilo, až když malou vytáhli, ukázali mi ji a řekli, že je úplně v pořádku. Ale i tak v rámci možností si to prostě užívej. :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
11.8.17 09:03

@Terajsek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Andílek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
11.8.17 12:51

@Soleil 11 takze chlapecek? to bude maminky milacek. :hug: Mam velkou radost a jen tak dal at hezky roste a za chvíli bude mezi vámi :srdce: A jak to zvládá manžel? Musí být také moc šťastný. Hezky se opatrujte a bastete dobroty :*

Holky jinak moc vas všechny zdravim. :kytka:
Malé je dnes měsíc a moc si ji uzivam teda kdyz nerve..ty vedra nám nekdy ničí romantickou idylku :D je to laska stale na ni cumim a pozoruji jeji pokroky treba kdyz kojim v leze a mala da nozicku mě na bricho, ruku na prso a pohoda leharko, cecek v puse a je spokojena :srdce:
Kojeni uz neni tak bolave jak ze zacatku to byl teror :pocitac: koupila sem na bradavky purelan a je lepe takze kojim hurá. Přestala sem resit kolik toho ma vypit a i cas kojeni a je nam lepe obema.
Krásně roste, ale zlobi nas ocicko hnisa ji. :? Byly sme u ocni, delali ji stery..to byl rev a kapem kapky, jak se to nezlepší, tak půjde na pruplach ocnich kanalku :roll:
Jinak mam stale 10kg nahore 10kg nechany v porodce..muj mi rika burtiku :cert:
Doma bordel nestiham nic jen kojim, prebaluji hongam, uspavam chodim s kocarkem jen aby se mela mala fajn. :srdce:
Holky co ste byly na cs jak dlouho ste po nem spinily nebo krvacely? :think:
Jak se dari vam?
Posilam jednu fotku na cumendu :hug:
Jo a zalozila se nakonec nejaka ta fcb stranka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
11.8.17 13:09

@Esíčko.85 No to je princezna nádherná. :hug: :srdce: :srdce: :srdce: Držím pěsti, ať se očko hezky zpraví. ;) Kila půjdou dolů, neboj. :palec: Já tomu věřím, že to kojením pak půjde dolů samo. :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí