Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
11.5.19 00:11

@Kalielf Dobře jsi udělala určitě. Budu držet palce, dej pak info, jak jsi dopadla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
11.5.19 21:46

@audiomax jasan dám vědět. Chtela jsem poradit zda si mam koupit kapky Gynex, pry to podporuje také otehotneni. Na to mi neodpovedela a rovnou pozvala na konzultaci. Neviš, jak ta konzultace probiha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
12.5.19 21:47
@audiomax píše:
@Rachel_cz @hoppanka2 Ahoj holky a řešíte to přes nějaký car?

My zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
12.5.19 22:49

@audiomax @wallace Já jsem zůstala sama s dvěma dětma. Opět jsem začala chodit do práce, tak mám docela záhul. Ale onkologie je zatím v pořádku, snad to tak zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
13.5.19 08:49

@merlose Moc mě to s manželem mrzí, musí to být hrozně těžký. Hlavně, ať jsi zdravá, to je nejdůležitější! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.5.19 20:45

@Kalielf Tak kapkama nic nezkazíš, já byla ochotná zkusit a zaplatit všechno možný, řekla bych že je to spíš o psychice. Kdy jdeš na tu konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.5.19 20:47

@merlose Ahojky, ale to mě mrzí, co se stalo? No práce, děti, to věřím, že je to záhul, já se válím doma, mám jednu velkou na vysoké a jednu dvouletou a je to záhul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.5.19 21:54

@audiomax ja si koupila vitaminy Femibion, sice jsem kyselinu listovou brala, ale takhle doplnim vse. Jdu ať 24.6, po ms aby videla zda bude ovulace a zda roste folikul. Ted jsem 3DC, tak uvidime další mesic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
14.5.19 03:57

@Kalielf v tvém věku bych na nic nečekala. To už by dr mela řešit. Ja gynex brala, ale rozhodil mi akorát cyklus. V první řadě by měla poslat na vyšetření partnera. Aspoň moje bývalá gyndarka to tak delala. U nas se tak hned objevil problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.19 05:37
@Kalielf píše:
Ahoj snažilky, potřebovala bych vaše rady, zkušenosti :)
S přítelem se snažíme o první mimi. Mám pravidelný 25 denní cyklus, 14 den ovu ( dle testu a ověření u doktorky ) ale snažíme již 5 měsíců. Vím, že to je krátká doba, ale je mi 37 let.. Měla bych ještě vyčkat, a nebo to již začít řešit? Děkuji :lol:

Zacit resit. V tomto veku se neceka rok, ale max pul roku. Ty nic neber a jdi na hormonalni profil, muz na spermiogram a obratte se na CAR. Pred vysetrenim Tvym bych nic nebrala, at to neni zkreslene. Jinak prvni dite snazeni 8 mesicu ve 30to a 4 mesice o druhe ve 35ti

• Citovat
  • Upravit
1101
14.5.19 12:49

@Kalielf joooo Femibion jsem taky brala a pěkně dlouho a pak jsm měla čtyřkilovýho buřta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zkus ještě kontryhel, taky se dost pije. Hlavně se nenechej odbýt a na vše se zeptej, čemu nebudeš rozumět. Určitě je lepší zrovna vyšetřit chlapa, at nelítáš po doktorech jen ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.5.19 13:21

@Lentilkaaa83 No mně v loňském roce mudr řekla, že to řešit budeme po roce, a plašit až mi bude 39 let… každopádně tam jdu za měsíc a uvidím.

@audiomax Na spermiogram přítel pujde, to jsme řešili, at máme jistotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
14.5.19 14:38

@Kalielf to bych ji vyměnila. Až ti bude 39 bude pozdě. Není pravidlem že se povede hned napoprvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
14.5.19 15:09

@Lentilkaaa83 Ona je docela dobrá doktorka, ale uvidím dle přístupu po kontrole :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.19 16:19
@Kalielf píše:
@Lentilkaaa83 No mně v loňském roce mudr řekla, že to řešit budeme po roce, a plašit až mi bude 39 let… každopádně tam jdu za měsíc a uvidím.@audiomax Na spermiogram přítel pujde, to jsme řešili, at máme jistotu ;)

Je to pozde. Rekni si o zadanku driv nebo zkontaktuj CAR sama. Znam lidi, co se snazili 2 roky a nakonec zjistili, ze proste sance prirozene nikdy nebyla. A i ivf neni hned treba na prvni pokus uspesne. Cim driv tim lip a treba stihnete i dve pripadne

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex