Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Beru byla jsem ve Frýdku Místku a pak v Novém Jičíně a byla jsem odvézt králíka k babi,jedeme v sobotu na dovču.
Jinak jsem zjistila taky před nedávnem,že mě to taky dost stresuje to měření i když jsem měla přestávky,ale furt jsem se bála,že ovu nebude atd.,tak jsem se na to vyprdla.
blbý to bude s penězi, tipuju že budu brát nějakých 7000 ale nedá se nic dělat, jsem zvyklá šetřit a ono to nějak půjde:)) musí že…
Beru já to taky psala na obě adresy,ale teď už jen na fertility…
Veru běž na neschopenku,bude to lepší pro vás oba.
Holky budu končit,musím jít vyvenčit hafáka a asi jsem dostala MS. Tak od zítřka začnám stimulku ![]()
Raduš, děkuji, jsi hodná.
Piki, ty se chystáš na dovču? A nic neřekneš? Kampak? Do teplých krajů?
Mě se taky víc líbí fertility, tam už si s tím rozumím
![]()
Veru, na penízky se teď vykašli, důležitější je klid a zdraví pro vás oba!
Tak sjem tu zůstala sama
tak se půjdu tedy kouknout na TV.
Hezký zbytek dne. Papa
ahoj holky tak vas zdravim ja jsem takove zlobidlo ze jsem tady dlouho nebyla,dnes jsem v praci tak tady budu prubezne chodit,vcera jsem byla zase nejaky smutanek
ale dnes uz je vse o.k.........v patek jedeme do rakouska tak se moooc tesim,voda uz klesa takze je to super!!!
Ahoj katy ![]()
ty zlobidlo, už sjem měla o tebe starost! Jsi v pohodě?
Já bych taky někam jela, ale pojedeme tak akorát do…omlouvám se, ale dnes jsem nějaká nasraná z práce a navíc už toho mám dost, od rána se tu všechno sere a lítám tu hadr na holi ![]()
A co ty?
dnes je kupodivu praci jakz takz dobre oproti uterku tak to tady nejak vydrzim a vecer supky dupky domu za manzou,rikal ze dnes se na me obzvlast tesi,protoze jsem si uz stezovala ze s tim jak je porad unaveny si najdu brzo milence tak pry mi to vynahradi tak jsem teda zvedava......Beru kdyz je to v praci na… to znam ,ale uz ti to konci ne??? ![]()