Snažilky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
9.2.13 18:40

@Reinka

Mě hnedka po 12 hodinách od operace přišly sestřičky zvednout, abych se prošla k umyvadlu, umýt jsem se zvládla, ale vyčistit zuby ne, nezvládala jsem se nahnout nad umyvadlo, plivala jsem si do dlaně a pak to smyla pod proudem :D :D A druhej den ráno už jsem musela jít na procházku přes celou chodbu a zpátky, vyndali mi cévku, tak jsem musela kamsi jinam na záchod. No a pak už se mě jenom zeptali „chodila jste? chodila, tak tady máte dítě“ :pankac: :cert: :D
Absolutně chápu, že ti malej nechyběl, měla jsem to stejně. Kdyby mi ji nepřinesli, tak ani nevím, že je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 18:48

@rajada to mě přišly taky zvednout, 6× a nic, tak přišla vrchní, sprdla mě, že ona má za sebou dva CS a že prostě musím vstát, dvě sestry mě násilím čaply, zvedly a odtáhly do koupelny, tam mě posadily na židli a omyly, já si vyčistila zuby a zase mě odvedly zpátky a asi za hodinu už mě vezli na šestinedělky, protože potřebovali uvolnit jipku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
9.2.13 18:52

@Reinka
to je hnus, mi fakt připadá, že tady ti lidi vůbec nemají nějaké pochopení, empatii… jenom musíš musíš, dělej a žádné pořádné pomáhání, když něco potřebuješ. Já naštěstí omdlela u toho vstávání jenom jednou a na vteřinu, pak už jsem to zvládla, ale kdyby mě do toho nutili, tak bych se just sekla a nešla bych. Já asi chytla dobré sestřičky ten den, nenutily mě, dokonce se zeptaly, jestli chci pokračovat nebo to necháme na ráno.
No, tak snad druhé dítě už bude lepší v tom, že si budeme moct hodně věcí vydupat, nebudeme takové zaprděné mladé maminy, co neví, o co si mohou říct a o co ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
9.2.13 20:05

@rajada jo, přesně, jak říkáš…ono ženská neví, co a jak, tak prostě dělá to, co ji tam řeknou, co taky jinýho, že? :nevim: Teď už na to koukáme jinak, už jedno děcko máme a máme na to jinej pohled, takže už vím, že jakmile se mi něco nebude líbit, tak nebudu držet pusu a pěkně si vydupu to, co chci já :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.2.13 12:10

Ahoj holky, můj dnešní úlovek - 36DC (jako u prvního)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
10.2.13 13:14

@rajada Vítej mezi námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
10.2.13 13:22

@rajada Teda jak tak čtu ten tvůj příspěvek.. tak je mi z toho uplně do pláče protože si dokážu představit jak si se cítila. Musím tedy souhlasit že Kokrdová je nechutně vysazená na mladé maminky a je opravdu velice nepříjemná. Moje babička vždy když slyšela její jméno tak jediné co dokázala říct je : KRÁÁVA!!
a jelikoš tam několik let dělala tak asi ví o čem mluví. Držím palečky aby to co nejdříve klaplo.. já se modlím že mi to snad tento měsíc taky vyjde s manžou :)

@Reinka co nám to sem pouštíš za duchy!! teď budu až do MS nafučená že je další těhu a já furt nic :D NÉÉÉ samozřejmě ti to přeju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
10.2.13 13:24
@Reinka píše:
@PusinkaMartinka termín máme 23.2. :pankac:

sakryš to už se vám to krátí :DD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.2.13 13:54

@Michaela99 já tě chápu, taky jsem všechny těhule obrečela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
10.2.13 14:05

@Reinka Nebopj sice tiše závidím ale přeju ti to :oops: třeba se potkáme a budeme obě s pupkem.. uvidíme zda se tento měsíc zadaří, fakt se snažíme jak o život a manža se sám hlásí že je čas :D Koukala jsem na něj jak vyoraná myš. te´d si ještě zaběhnu koupit ovuláky jelikoš se mi to blíží tak ať to mám vychytané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
10.2.13 14:10

@Michaela99 no a já tomu tentokrát vůbec nevěřila, myslela jsem, že jsem měla anovulák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
10.2.13 14:13

@Reinka no já měřím zatím a taky to nevypadá nikterak slavně ako by anoovulák ale to uvidím.. myslím že mě jen klame teplota… mrcha jedna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
10.2.13 15:24

@Reinka

No nekecej, gratuluju! Zatím teda tiše, ať to nezakřiknem, ale je to super :) Přeju ti to. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
10.2.13 15:53

@Michaela99

Neskutečný, co se tady v těch Pcích děje s doktorama :) Ale už to nebudeme řešit, jsou tu lepší věci na rozebírání, že?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 13:45

@Reinka tak to moc gratuluji zatím jen tiše :potlesk: No takže na svatbě žádný alkohol :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí