Sobotní ráno s hádkou, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1934
8.9.19 10:24
@Anonymní píše:
@kyticka86 ano, baví se, jakoby se nic nestalo, ale přitom tam řval na celou bytovku. No, jeho rodiče odjeli na dovolenou a já jsem byla pověřena, že tam mám zalít květiny, takže jsem toho hned využila…šla jsem se psem ráno a jela tam. Psa mám s sebou. Čekám, co napíše…vyhodil mě? Vyhodil, tak to má…ale stejně se budu muset odpoledne nebo max. vecer vrátit

Počkej, jakože děláš silácké gesto, že ráno odejdeš na procházku se psem a už se nevrátíš? To je velmi dospělé. A co teď čekáš, že se stane? Chlap se bude shánět, kde jsi. Zavolá ti. Ty mu řekneš, žes odešla, protože tě včera vyhodil. A budeš čekat, že on se strašně vyděsí, že se od něj chceš vážně odstěhovat. Jenže ten chlap není blbej. Ví, že máš doma všechny věci i dítě. Takže prostě jen počká, až přijdeš odpoledne zase domů. Je to svým způsobem trochu trapné gesto. Není lepší za ním přijít a říct, že včera překročil určitou hranici a tobě to vážně ublížilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
8.9.19 10:27
@Tomkins píše:
Abych předešel dalším spekulacím, tak já vím, v čem dělám chybu. V tom, že i když po prvním rande cítím, že to zřejmě nepůjde, ale jinak je ta holka fajn, tak tomu dám tomu ještě šanci. A pak druhou. A pak třetí… Protože ta holka je třeba hezká, vtipná, sympatická… Jenom jí několikrát zavolal bývalej přítel, no… Uvidíme, možná to má logický vysvětlení… A pak už jsme najednou spolu měsíc. Ale to, co mi na ní vadilo už na prvním rande, nikdy nezmizí. Takže je to čistě výběrem.

Tak už víš pro příště ;) Pokud tam jsou větší rozdíly na začátku tak to dobré není :? Pokud by šlo o nepodstatné věci tak proč ne, ale pokud jsou tam zásadní věci a vůbec uvažovat o poradně to nemá budoucnost :? Já si zase říkala že není možné aby jsme byli tak stejní, fakt jak dvojče :lol: Lidi se prostě nemění ;) Zase čím víc špatných zkušeností tím je člověk opatrnější. Ale pokud už na začátku vidíš že je tam dost zásadních negativ pro tebe tak nemá cenu pokračovat a lepší ukončit vše hned než doufat ve změnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 10:30

@Tomkins ne, tak naivní nejsem, to se neboj…to je jasné, že ví, že se vrátím. Však to ani nebylo primárním účelem. Já si aspoň uziju den volna a on si užije syna a nebudu se muset koukat na jeho ksicht ;). Mluvit s ním zatím nechci, fakt mě to vytocilo. Tak ať se snaží!

• Citovat
  • Upravit
39930
@Markéta80 píše:
Tak už víš pro příště ;) Pokud tam jsou větší rozdíly na začátku tak to dobré není :? Pokud by šlo o nepodstatné věci tak proč ne, ale pokud jsou tam zásadní věci a vůbec uvažovat o poradně to nemá budoucnost :? Já si zase říkala že není možné aby jsme byli tak stejní, fakt jak dvojče :lol: Lidi se prostě nemění ;) Zase čím víc špatných zkušeností tím je člověk opatrnější. Ale pokud už na začátku vidíš že je tam dost zásadních negativ pro tebe tak nemá cenu pokračovat a lepší ukončit vše hned než doufat ve změnu.

No to jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
@Anonymní píše:
@kyticka86 ano, baví se, jakoby se nic nestalo, ale přitom tam řval na celou bytovku. No, jeho rodiče odjeli na dovolenou a já jsem byla pověřena, že tam mám zalít květiny, takže jsem toho hned využila…šla jsem se psem ráno a jela tam. Psa mám s sebou. Čekám, co napíše…vyhodil mě? Vyhodil, tak to má…ale stejně se budu muset odpoledne nebo max. vecer vrátit

a čekáš přesně co? On vybouchnul a už je dávno v klidu a jo asi volat bude, manžel by volala jestli jsem ok a jestli má začít vařit aby byl oběd :lol: Píšeš že se stejně odpoledne max večer vrátíš tak hlavně neříkej nic co nemůžeš ani nechceš splnit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
8.9.19 10:34

@Žirafa 69 prostě to tak je. Lidi se nemění a manžel říká že jsme furt stejná i po tolika letech. I kdyby se někdo chtěl změnit kvůli druhému tak na jak dlouho :? Každý asi v sobě má co už by u druhého nechtěl a každý tam má něco jiného a co jednomu nevadí pro druhého bude nepřekonatelný odpor. Ale nemůžu pak očekávat že ten člověk se změní, k horšímu to asi ano :mrgreen: Proč hned v začátku tolik kompromisů, se znám a vadilo by mne to čím dál víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 10:39

@Markéta80 spíš se bude zajímat, kvůli tomu, že jsou sami, tak jak dlouho a hlavně večer chodí cvičit…tak já neřekla, že odcházím napořád, což mu je asi taky jasný. Ale co budu dělat pak, to nevim…asi dokud se neomluví, tak nic. Zatím se nezajímá…ani mu to není divný, že tak dlouho nejdeme

• Citovat
  • Upravit
5940
8.9.19 10:42

@Tomkins Promluvil psycholog :zed:,stejně nechápu proč tady řešíte takovou kravinu, holt dva se pohádali, tak se zase usmíří, my se taky s manželem porafali a co už o tom nevíme. Taky si mě dovolil říct že nic nedělám a já mu na oplátku sdělila že pokud má takový pocit, tak si může sbalit kufry a vypadnout. Dokud nedojde na facky a chlap nechodí nalitej a nechová se jako dement, tak bych vůbec takovou diskuzi nezakládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 10:45

@mamule42 tak přece si nenechám s*at na hlavu…takhle ať se baví s někým jiným. No, kdyby byl být můj, už by měl sbaleno, tohle je bohužel nevýhoda

• Citovat
  • Upravit
5940
8.9.19 10:54
@Anonymní píše:
@mamule42 tak přece si nenechám s*at na hlavu…takhle ať se baví s někým jiným. No, kdyby byl být můj, už by měl sbaleno, tohle je bohužel nevýhoda

Chápu že to chování člověka naštve, ale věř tomu že může být i hůř. Potlač emoce, a v klidu přemýšlej, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34330
8.9.19 11:20
@Anonymní píše:
@Tomkins ne, tak naivní nejsem, to se neboj…to je jasné, že ví, že se vrátím. Však to ani nebylo primárním účelem. Já si aspoň uziju den volna a on si užije syna a nebudu se muset koukat na jeho ksicht ;). Mluvit s ním zatím nechci, fakt mě to vytocilo. Tak ať se snaží!

No, mluvit by to asi chtělo :think: Je fajn, že si uděláš volný den a chlap se postará o dítě. To je v pořádku, jenže to nic neřeší. Stejně přijdeš domů naštvaná, že se ještě neomluvil. Když se včera vrátil a dělal, že se jako nic nestalo, měla jsi mu říct že se teda stalo. Uštěpačné odpovědi, když se tě na něco zeptá nic nevyřeší. Takhle budete okolo sebe chodit a nakonec se opět pohádáte. Pokud na tebe není takový pořád, tak si s ním normálně sedni a vyříkejte si to. Takhle budete mít doma dusno ještě hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 11:32

@arinecka no jo…nejvíc se mě asi dotklo to, že na mě byl sprostý před synem, který všemu rozumí a ještě se mě zastával…to je prostě hrozný, že se toho musí účastnit 2 a půl lety brouček. Přes to se nějak nemůžu přenést…
Jinak byl fakt dlouho klid a když něco, tak jsme to vždycky řešili sami a relativně v klidu. Zas neříkám, že se takhle zachoval poprvé, to zas taky ne.

• Citovat
  • Upravit
34330
8.9.19 11:39
@Anonymní píše:
@arinecka no jo…nejvíc se mě asi dotklo to, že na mě byl sprostý před synem, který všemu rozumí a ještě se mě zastával…to je prostě hrozný, že se toho musí účastnit 2 a půl lety brouček. Přes to se nějak nemůžu přenést…
Jinak byl fakt dlouho klid a když něco, tak jsme to vždycky řešili sami a relativně v klidu. Zas neříkám, že se takhle zachoval poprvé, to zas taky ne.

Jasný, to chápu. Chlap to přehnal hodně o tom žádná. Děti by takovéhle věci slyšet neměly. Tak si s ním promluv, tohle všechno mu řekni a pokud by se to ještě opakovalo, tak zvaž, jestli má ten vztah cenu. Ve vzteku řekne člověk kolikrát spoustu ošklivých věcí, které by normálně neřekl, bohužel, zpět to vzít ale nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.19 16:21

@arinecka zatím ticha domácnost a jak jsi psala, asi dlouho bude…ale když jsem byla pryč, tak psal a napsala jsem mu to, což není sice ono, ale aspoň se zas nehadame před malým… Takže budu dál naivně čekat na omluvu. No, tohle už jsem říkala, když se něco podobného stalo poprvé no a jsem s ním pořád 🙄. Takže se obávám, že si je docela jistý, což je pěkně na prd

• Citovat
  • Upravit
39930
8.9.19 16:27
@Anonymní píše:
@arinecka zatím ticha domácnost a jak jsi psala, asi dlouho bude…ale když jsem byla pryč, tak psal a napsala jsem mu to, což není sice ono, ale aspoň se zas nehadame před malým… Takže budu dál naivně čekat na omluvu. No, tohle už jsem říkala, když se něco podobného stalo poprvé no a jsem s ním pořád 🙄. Takže se obávám, že si je docela jistý, což je pěkně na prd

Tak mu řekni, že když příště to a to, nastane to a to, ale JEN když to jsi schopna a rozhodnutá dodržet, jinak to nemá smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí