StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
24.11.15 11:31
@wittis píše:
Mě jsou nápadní už od 7.11. :-D né že by mě to zajímalo ale přijde mi, že tam něco navíc mezi nimi je :mrgreen:

Je to jasny, ona ho chce a on ji ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
24.11.15 11:40

Je tu rozhovor s Leonou v Sama doma. CCa před 30-tou minutou: http://www.ceskatelevize.cz/…47-sama-doma

Podle mne v pořadu vypadá o 100 procent lépe. Asi jí dost ublížily vizážistky ze StarDance. Ale jinak mi moc nesedělo to, co říkala. Zase to bylo trochu takové afektované a zvláštní :think: Nějak mi u ní chybí normální srdeční chování a komunikace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.11.15 12:04

Všimly jste si, jak Jitka valila oči na Dědíka, když se ho ptali, jakým způsobem jí burcuje k pořádnému výkonu? :lol: Co to teda asi dělaj :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
24.11.15 12:30

@Tom-Jerry
a co třeba právě proto si drží odstup? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.15 12:32
@Eveelin píše:
Je tu rozhovor s Leonou v Sama doma. CCa před 30-tou minutou: http://www.ceskatelevize.cz/…47-sama-domaPodle mne v pořadu vypadá o 100 procent lépe. Asi jí dost ublížily vizážistky ze StarDance. Ale jinak mi moc nesedělo to, co říkala. Zase to bylo trochu takové afektované a zvláštní :think: Nějak mi u ní chybí normální srdeční chování a komunikace…

Vypadá tam o hodně líp, ale nemůžu se zbavit pocitu, že spolu prostě „nesouzněli“, nebo jak to vyjádřit. I v tom výstupu, kdy on nejprve sedí rozkročený a Leona se k němu po pár minutách nakloní, tak se od ní odtáhne, dá si nohu přes nohu. Je toho tam víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
24.11.15 12:34

Děvčátka, mohu Vás poprosit o hlásek do soutěže stardance pro holčinu jménem Eliška Baková? :-).. Děkuji :kytka:
 https://www.facebook.com/…15886277387/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.11.15 12:47
@wittis píše:
@Tom-Jerry
a co třeba právě proto si drží odstup? :mrgreen:

teď jsem mimo :think:,pro co si má držet odstup? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
24.11.15 13:04

@Tom-Jerry
drží si odstup aby nebyli nápadní, že jsou v blízkém tělesném kontaktu ;) a tím jsou právě nápadní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
24.11.15 13:11
@wittis píše:
@Tom-Jerry
drží si odstup aby nebyli nápadní, že jsou v blízkém tělesném kontaktu ;) a tím jsou právě nápadní

jo jo :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6638
24.11.15 18:00
@wittis píše:
@Tom-Jerry

jinými slovy, ať udělají cokoliv, lze to vyložit jako že zakrývají/mají poměr…a mezitím si užívá Maruna a Zelinář :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
24.11.15 20:28

Tady se to rozjelo :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
24.11.15 20:35
@MUFICE píše:
To je pro mě furt Ing. Krátký :P :mrgreen:

Jojo, Pouta, to jsem žrala :D Já zase kouknu na Révaie a vidím jeho loupežné přepadení benzínky. 8o Jednou to někde vyprávěl a od té doby mi to nejde z hlavy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
24.11.15 20:43
@Tereza1986 píše:
Jojo, Pouta, to jsem žrala :D Já zase kouknu na Révaie a vidím jeho loupežné přepadení benzínky. 8o Jednou to někde vyprávěl a od té doby mi to nejde z hlavy :oops:

Zato snad sedel, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
24.11.15 20:53

Mně se Révai líbil jen v Rebelech. Pak už hrůza, včetně porotování SD :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
25.11.15 08:54

Holky vy tu splétáte úplné konspirační teorie! :mrgreen: Já si myslím, že nikdo s nikým nic nemá. Maximálně sympatie-nesympatie, třeba s Machálkovou bych tančit nechtěla ani za zlatý prasátko. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová