Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Říkejte si co chcete, ale aby vypadl Leoš před Radkem Bangou je, dle mého, jen a díky tanečnici.
@KPKristy píše:
Taky myslim, tyhle konspirace uz jsou prehnane
no jo, ale podívej se kolik z nás to už napadlo… takže tak přehnaný to zase nebude.
@MUFICE píše:
Ne, budou tam 3 páry, příští neděli je prý předposlední díl.
Tak pořád to může být bez Jitky. Ale to už snad ne… ![]()
@WaIl píše: Říkejte si co chcete, ale aby vypadl Leoš před Radkem Bangou je, dle mého, jen a díky tanečnici.
Dle meho je to jen a diky zvracene zabave poloviny naroda
, viz me predchozi prispevky..
@medun píše:
no jo, ale podívej se kolik z nás to už napadlo… takže tak přehnaný to zase nebude.
Co?
My jsme komentovaly to, že Pavlásek údajně objíždí školy a žadoní o hlasy.
@radkka píše:
Neposlal, ani nemůže z firemního mobiluProstě mu to přijde vtipné a jako tanečnímu negramotovi je mu fuk, že je to taneční soutěž. Za co jsem se to vdala
Jo, vo tohle mi šlo. Fakt to myšlení chlapů někdy nechápu (bez urážky Tvého muže).
@medun píše:
Ja reagovala na to objizdeni skol a skemrani o hlasy, a to by me teda nenapadlo ani ve snu..
@Meha píše:
Můj manžel to samé, chlapi to asi berou jinak.
Můj ne, má rád Mareše.
@Žirafa 69 píše:
Jo, vo tohle mi šlo. Fakt to myšlení chlapů někdy nechápu (bez urážky Tvého muže).
To klidně i s urážkou, protože mě tímhle postojem trochu zklamal, nemyslela jsem si, že mám doma tupého čecháčka.
@WaIl píše: Říkejte si co chcete, ale aby vypadl Leoš před Radkem Bangou je, dle mého, jen a díky tanečnici.
Souhlasím, Tereza Bufková je nejlepší
, Leošova partnerka působí jako studená namyšlená primadona.
@Meha píše:
Co?
My jsme komentovaly to, že Pavlásek údajně objíždí školy a žadoní o hlasy.
jo ahá
se v tom ztrácim už.
@MUFICE píše:
Můj ne, má rád Mareše.
Můj má rád taky Mareše a přišlo mu líto, že vypadl. Zároveň je ale rád, že postoupil Pavlásek
.
@WaIl píše:
Tak pořád to může být bez Jitky. Ale to už snad ne…
To je možné, já komentovala spíš to, že ve finále nebudou jenom 2 páry, ale 3. V téhle řadě je možné všechno ![]()
@medun píše:
jo aháse v tom ztrácim už.
V pohodě, je to tady živější
.
@KPKristy jo já se v tom zamotala. Reagovala jsem na ty tanečnice.