Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamiŠ Hele, já mu ale fandím. Udělal ze všech těch tanečníků velký pokrok, vem si, jaké byl první den poleno ![]()
No jo, já ti to neberu
Ale když si postavíš ty dva vedle sebe, a zapomeneš na tancování, tak kdo vyhraje? U mně pořád Švehlík ![]()
Je fakt, že větší šance na výhru má chlap, když hlasují většinou ženský (vlastně se asi i hlavně ženský dívají). A taky je pravda, že tam tentokrát není tak výrazná osobnost, která by člověk fandil nejvíc, teda mě byla hodně sympatická Bára, ale ta už je pryč. Ale holt Švehlík a Procházka jsou roztomilí jistou nešikovností, proto je u nich taky víc znát pokrok, Baďurové to šlo celkem od začátku, ale asi taky sama netušila, co v ní je.
@kamiŠ píše:
No jo, já ti to neberuAle když si postavíš ty dva vedle sebe, a zapomeneš na tancování, tak kdo vyhraje? U mně pořád Švehlík
Tak já raději sportovní výkony než ty herecké ![]()
@zoubky píše:
Tak já raději sportovní výkony než ty herecké
Na pohled, musíš zapomenout kdo je kdo ![]()
@kamiŠ píše:
Na pohled, musíš zapomenout kdo je kdo
Já se Martina nevzdám. je to moje srdcová záležitost
I kdyby při tancování upadl, tak fandím ![]()
Já ti ho neberu, jen se musíš odprostit od všeho co o něm víš. Jako bys ty dva potkala na ulici ![]()
Tak já, kdybych to měla brát podle výkonu, tak jasně musí vyhrát Baďurová, ta tančí fakt krásně. A kdyby to mělo být podle sympatií, jasně vyhrává Martin. Tak teď spekulujme, kdo bude ten první.
Jinak, kdo je vám nejsympatičtější z těch profi tanečníků/ nic? Mě osobně asi ta Tereza Bufková. ![]()
Mně ti profi tanečníci přijdou sympatičtí skoro všichni- ale asi Jan Onder nejvíc ![]()
A kdybych si měla vybrat, jestli Švehlík nebo Procházka, tak nevím! Líbí se mi oba
Se Švehlíkem je pěkný rozhovor na novinkách, je zajímavý…
@Helii, taky Tereza Bufková. Je moc hezká a vypadá, že je i fajn kámoška!
@clovek musím s Tebou souhlasit… Mě se taky Katka dost líbí a tanečně je hodně nadaná, ale prostě tam chybí ta jiskra, ta radost, ta živočišnost či co… právě proto jsem si na vítězku spíš myslela na Báru, pak Katka a třetí Morávková… V každém díle SD byl nějaký dřevák a lidi je schválně trápili ale to je v pořádku… ale prostě, když už jde o první 3 místa, tak za včas skončili… Ve finále neměl Martin co dělat… obávám se že ti hokejisti Katku převálcují a on to fakt vyhraje… letošní SD je i pro mne nejslabší a to jsem se na to tak těšila…
Dívám! Oba jsou bezvadní a desítky jen lítají. Fandila jsme Baďurové, ale hned po prvním tanci je mi jedno, kdo vyhraje. Oba super!
@KPKristy naprosty souhlas! Prochazkuv waltz byl taky krasny!
Co říkáte na freestyle? Oba bezvadný co? Sranda to byla, já se nasmála ![]()