StarDance – máte rádi?

• Fotoalbum (31)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4615
27.10.18 23:14

@tiny_girl já taky ne jen přirovnáno k Mišíkovi ,měl aspoň co nabídnout ,ale myslela m si že star dance sleduje více" dospělých lidí a ty na ten svůj rádoby sladký ksichtik nedostane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 12:09
@Ennny píše:
@tiny_girl já taky ne jen přirovnáno k Mišíkovi ,měl aspoň co nabídnout ,ale myslela m si že star dance sleduje více" dospělých lidí a ty na ten svůj rádoby sladký ksichtik nedostane ;)

To jsem si myslela taky ,ale třeba poletí příště… hlavně aby neskončil Dvořák nebo Tomicová to bych byla nasr… :cert:

• Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 13:58
@tiny_girl píše:
Ted se rozhodne ale nevěřim že by vypadla Šinkorová… tak čumím… 8o neměla jsem ji ráda ale tančila krásněPříspěvek upraven 27.10.18 v 21:56

Ale o to přeci právě jde. Je hodně lidem nesympatická, neslaná, nemastná, bez emocí, jak umělá.
Tahle soutěž fakt není o tanci.

@tiny_girl píše:
Genzer Tomicová Dvořák TOP favoriti :oops: :oops: :jazyk:

Taky mojí. Plus ještě Gondík.

Ostatní podle mne postupně odplují pryč. Možná Mišík, jestli se dívá dost náctiletých :think:
Písařovicová-neznámá, neslaná
Svoboda-hrůza, prkenný, nesympatický
Arichteva-nesympatická, bez emocí, jak ukazují ty tréninky, tak působí hodně nepříjemně alespoň na mne

Tohle jsem četla: https://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…
A je fakt, že ta Stodůlková působí dost studeně a nadšená teda z toho nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 14:33
@jenny.fields píše:
Taky mojí. Plus ještě Gondík.

Ostatní podle mne postupně odplují pryč. Možná Mišík, jestli se dívá dost náctiletých :think:
Písařovicová-neznámá, neslaná
Svoboda-hrůza, prkenný, nesympatický
Arichteva-nesympatická, bez emocí, jak ukazují ty tréninky, tak působí hodně nepříjemně alespoň na mne

Tohle jsem četla: https://www.expres.cz/…lebrity.aspx?…
A je fakt, že ta Stodůlková působí dost studeně a nadšená teda z toho nebyla.

Já se spíš bojím aby postupně nepovypadávali ti nejlepší a nevyhrála nakonec Arichteva nebo Mišík… když si vzpomenu na Pavláska tak si moc dobře vybavuju jak jsem se u TV chytala za hlavu a nadávala že opět ten ňouma postoupil :D

• Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 14:34
@tiny_girl píše:
Já se spíš bojím aby postupně nepovypadávali ti nejlepší a nevyhrála nakonec Arichteva nebo Mišík… když si vzpomenu na Pavláska tak si moc dobře vybavuju jak jsem sem u TV chytala za hlavu a nadávala že opět ten ňouma postoupil :D

Ale to bylo logické. Většina lidí se ztotožní s Pavláskem spíš než s někým, kdo je sterilně dokonalý. A když se pak zvedla taková vlna kritiky a hejtování proti němu, tak mu lidi prostě posílali hlasy na just.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 19:22
@jenny.fields píše:
Ale to bylo logické. Většina lidí se ztotožní s Pavláskem spíš než s někým, kdo je sterilně dokonalý. A když se pak zvedla taková vlna kritiky a hejtování proti němu, tak mu lidi prostě posílali hlasy na just.

Doufám že ty ne :D :D

• Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 20:18
@tiny_girl píše:
Doufám že ty ne :D :D

Já nikdy neposílám hlasy :mrgreen: Ale rozhodně jsem mu fandila :mrgreen: :hug: , i když mi není extra sympatický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
28.10.18 20:45

@jenny.fields taky sem.mu fandila už jen za tu odvahu ;) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 20:46
@jenny.fields píše:
Já nikdy neposílám hlasy :mrgreen: Ale rozhodně jsem mu fandila :mrgreen: :hug: , i když mi není extra sympatický.

Tak teď jsem zahořklá :lol: takovýmu trouboj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 20:47
@tiny_girl píše:
Tak teď jsem zahořklá :lol: takovýmu trouboj :mrgreen:

Je, ale bylo hnusný, jak se do něj pouštěli. A on se snažil.
Hele dostala jsem jeho knížku a nic moc. Ale prostě do slabých se nekope :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 20:52
@jenny.fields píše:
Je, ale bylo hnusný, jak se do něj pouštěli. A on se snažil.
Hele dostala jsem jeho knížku a nic moc. Ale prostě do slabých se nekope :mrgreen:

Dobráá :mrgreen: tak mlčím ale aspoň semnou souhlasíš že je to trouba :mrgreen: Já myslím že nesnažil nebo to nebylo vidět :cert: :D

• Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 20:54
@tiny_girl píše:
Dobráá :mrgreen: tak mlčím ale aspoň semnou souhlasíš že je to trouba :mrgreen:

Podle mne je, příšernej, vtipnej mi nepřijde, ale bylo to poprvé, kdy jsem se občas dívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
28.10.18 20:55
@tiny_girl píše:
Dobráá :mrgreen: tak mlčím ale aspoň semnou souhlasíš že je to trouba :mrgreen: Já myslím že nesnažil nebo to nebylo vidět :cert: :D

Já myslím, že on prostě nemá kde brát na ten tanec, chudák. Jsou takoví:) Skáče jak opička na nitce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tiny_girl
28.10.18 21:00
@jenny.fields píše:
Já myslím, že on prostě nemá kde brát na ten tanec, chudák. Jsou takoví:) Skáče jak opička na nitce.

Ty jsi můj klon - příšerný, nevtipný šeredný .. :D taky jsem se hrozně bavila ale jakmile vyřadil i Leoše tak jsem se fakt už modlila aby nevyhrál :cert:

• Citovat
  • Upravit
26574
28.10.18 21:01
@tiny_girl píše:
Ty jsi můj klon - příšerný, nevtipný šeredný .. :D taky jsem se hrozně bavila ale jakmile vyřadil i Leoše tak jsem se fakt už modlila aby nevyhrál :cert:
:lol: :lol: :lol: Nakonec byl třetí nebo druhý? Myslím třetí, ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová