Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše:
Hola, hola je tu nekdo z lonska? U nas se kouka
jsem zde, kdo se Ti líbí
Ahojte! Ze zenskych Kubarova a z chlapu asi Ruml, ten teda jede!
A bavi me Hanus. Koukalova se me taky libila.
Holky vám se libila Koukalova?? Mě teda moc ne, celkově mi ženský přišly ztuhly, uvidíme příště. Z chlapů bych ráda dlouho viděla Rumla a Hanuš(toho teda pro jeho radost z tance a vtipu). Trestikova kdyby na parkete neztuhla a pokračovala ve stejném módu tak jako na začátku, by byla fakt super.
@medunka23 me se z zenskych letos nelibi asi žádná. Nejpohyblivejsi me prisla Kubarova, navic je fakt hezka
. Trestikova me prisla jak poleno, byla uplne mimo rytmicky. Ale treba bude časem lepsi. Koukalovou mam rada, byla min mimo než Trestikova nebo Fridrichiva. Letos mi prijdou zensky slaby
A z chlapu, jak píšeš, Ruml. Hanus je super, ten me proste bavi jen tak. A prekvapil me Vagner, i kdyz nevim proc, hudbu a rytmus ma v krvi. ![]()
Tk dneska jsem koukala a hodně mi vadila ta živá hudba. Mužský zpěv se barvou hlasu ani vzdáleně nepodobal tomu Gottovu, písničky v jeho podání ztatily šmrnc. Závěrečná Srdce nahasnou - no coment ![]()
Pocta Gottovi má být autentická, měli to prostě pustit z originálních nahrávek.
@pe-terka přesně! Chapu, že si na tom ten pořad zakládá, ze se tanci na živou hudbu, ale tento díl to měli oželit, působilo by to mnohem líp… nebo se na to vykaslat. Tohle se mi vůbec nelíbilo ![]()
@pe-terka no, ono stejný nebo podobný hlas opravdu nikdo nemá, za mě se toho zhostili se ctí, je taky potřeba vzít v potaz, že ty písničky musí mít jiné aranžmá, tak aby šlo k těm tancum, ono to dělají u všech písní což si ale ne všichni všimnou. Mě se to libilo, zazpivali to pěkně a taneční aranžmá těm pisnim neublížilo.
@AvajBr Kubařová měla strašně tvrdý nohy, jako žádná ženská extra nezazářila, ten Vágner snad kdysi i měl nastoupit na konzervatoř a musel si to u tatínka sakra prosadit že nenastoupil, kdysi jsem s ním četla rozhovor, že se snad i odstěhoval aby mu dokázal, že se tím uživí ![]()
@medunka23 píše:
@pe-terka no, ono stejný nebo podobný hlas opravdu nikdo nemá, za mě se toho zhostili se ctí, je taky potřeba vzít v potaz, že ty písničky musí mít jiné aranžmá, tak aby šlo k těm tancum, ono to dělají u všech písní což si ale ne všichni všimnou. Mě se to libilo, zazpivali to pěkně a taneční aranžmá těm pisnim neublížilo.
Souhlasim. Myslim, ze to vyznelo citlive a nerusilo to. Samozrejme ale, ze na original to nemelo, ale tak to snad ani nebylo cilem a nikdo to necekal. Je fakt, ze me prislo, ze ten chlap co zpival, je nekdo uplne novy? Ujizdelo mu to celkem dost. Nepostrehla jsem, kdo tam je letos za zpevaka.
Jako ano, asi měla tvrdy nohy, ale z toho, co se nabizi, „tancila“ proste nejlip. Pac se to nejvic tanci podobalo
Doufam, ze to bylo tim prvnim vecerem a tremou, ze to bude lepsi a koukatelnejsi..
Ženský letos teda nic moc. Fridrichová a Koukalová mi přijdou jako stejné typy, nemám ráda teda ani jednu. Všechny byly dost tvrdý…Kovy mile překvapil. Tak zatím první kolo… Ale nic moc no…
@AvajBr já to teď pouštím holkam ze záznamu a tak mi teď došlo, že pocta Gottovi měla být až příští týden a je dost dobře možný, že to neměli extra natrénováno, fakt jsem zvědavá na příští týden. Teď zrovna koukám na Tonyu(nebo jak se to píše) a ta ty nohy má docela rychlý, tvrdý, ale rychlý.
Oni snad letos tu kapelu celou neukazovali a nepredstavovali mám dojem, ale je fakt, že mi taky přišlo, že tam zpívá nějaký jiný chlap. Kolár to nejspíš není ![]()