Stěhování od manžela k rodičům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1610
6.3.11 23:25
etatinek píše:
denca29 píše:
Ještě že tě znám od včera to byla také na seznamu, viď se samým píííííííííííííííííííííp :palec:
A to nějak vadí, že bys na tom seznamu být nemohla?? :think: :lol:

no moc :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.3.11 23:26
denca29 píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Byla smazána brzo.Asi hodinu po založení.Nebylo tam řečeno nic extra až na ten seznam :lol:
8-o 8-o Já tu ženskou zastřelím!! 8-o 8-o
ta zná moc dobře ta by ti mohla najít paní tak bu hodný :lol:

Počkéj, co tím myslíš?? :think: :roll:

A je pravda, že jsem si do wordu hodil pár jmen (4), který proti mě byly obzvláště agresivné a nechápavé, to jo… Ale nadávky u nich nemám… Jen jsou to prostě „Kávy na Emiminu“, no… :oops: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
48576
6.3.11 23:29
denca29 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Byla smazána brzo.Asi hodinu po založení.Nebylo tam řečeno nic extra až na ten seznam :lol:
to aby si si pořídil samopal.Bylo jich cca 12 :lol:

13, nezapomínéj připočíst ještě sebe!! :lol: :-D

Ale chápéj, nějak jsem se musel dostat z tý uzavřený skupiny od Kacerval, té jsem samozřéjmě pohrozil, že si ji tam taky přihodím, jestli mi ještě kdy napíše!! :mrgreen: :-P

No vidíš a kacerval zrovna tam v tvé diskuzi o tobě špatně nemluvila.Asi se bála že bude pak na seznamu :lol:

U nás se tomu říká jednou básničkou,ale ta je sprostá,to tady asi nesmim :lol: :lol:
Můžeš stejně nás odsud vahoděj :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
Kamča.dalmatinka píše:
No vidíš a kacerval zrovna tam v tvé diskuzi o tobě špatně nemluvila.Asi se bála že bude pak na seznamu :lol:U nás se tomu říká jednou básničkou,ale ta je sprostá,to tady asi nesmim :lol: :lol:

Pravda, nesmíš, ale MUSÍŠ!! Tak přednášej!! :jazyk: :-P

PS: Nj, Kaci je Kaci… :oops: :twisted:

denca29 píše:
etatinek píše:
denca29 píše:
Ještě že tě znám od včera to byla také na seznamu, viď se samým píííííííííííííííííííííp :palec:

Hele kočko!! Jak to vlastně myslíš!! Piš trošku srozumitelněji, nezapomínéj, že jsem chlap, a že mi dělá problém, když ve větě chybí více jak jedno písmeno, natož celý slova!! :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
48576
etatinek píše:
denca29 píše:
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
ta zná moc dobře ta by ti mohla najít paní tak bu hodný :lol:

Počkéj, co tím myslíš?? :think: :roll:

A je pravda, že jsem si do wordu hodil pár jmen (4), který proti mě byly obzvláště agresivné a nechápavé, to jo… Ale nadávky u nich nemám… Jen jsou to prostě „Kávy na Emiminu“, no… :oops: :twisted:

a já až na jednu s tebou nesouhlasim :lol: .Možná by bylo taky fajn občas hledat chybu v sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.11 23:31

já nevim jestli by si to pochopil,ale u nás se takovim lidem říká
v kolektivu oblíbenej říkají mu čurá. . :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.3.11 23:32
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
No vidíš a kacerval zrovna tam v tvé diskuzi o tobě špatně nemluvila.Asi se bála že bude pak na seznamu :lol:U nás se tomu říká jednou básničkou,ale ta je sprostá,to tady asi nesmim :lol: :lol:

Pravda, nesmíš, ale MUSÍŠ!! Tak přednášej!! :jazyk: :-P

PS: Nj, Kaci je Kaci… :oops: :twisted:

denca29 píše:
etatinek píše:
denca29 píše:
Hele kočko!! Jak to vlastně myslíš!! Piš trošku srozumitelněji, nezapomínéj, že jsem chlap, a že mi dělá problém, když ve větě chybí více jak jedno písmeno, natož celý slova!! :lol: :-D

JO JO JO sorry, vadí protože bych se pěkně dozveděla co si o mě někdo myslí. To je celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.3.11 23:32
Kamča.dalmatinka píše:a já až na jednu s tebou nesouhlasim :lol: .Možná by bylo taky fajn občas hledat chybu v sobě.

8-o 8-o NEMOŽNÉ!! NEREÁLNÉ!! CHYBA!! ERROR!! KONEC SYSTÉMU!! PROSÍM RESTARTUJTE POČÍTAČ!! ERROR!! KONEC SVĚTA!! 8-o 8-o

• Citovat
  • Upravit
marra
6.3.11 23:33

etatinku mas ty to nejake mladi??fakt,kdyby si byl pnoletej bych te aj pozvala na stamprlu,.ale radej ne jeste by me zavreli,a ja bych nevydrzela a podivala se teda do tech trenek na tu tvou cark,a pak by me narkli z pedofilie :lol: :lol: nojj drz se ses jak kohoutek mezi slepickama:) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
etatinek
6.3.11 23:33
Kamča.dalmatinka píše:
v kolektivu oblíbenej říkají mu čurá.. :lol:

Ehm, tak díky no… :cry: :-(

• Citovat
  • Upravit
etatinek
6.3.11 23:35
denca29 píše:JO JO JO sorry, vadí protože bych se pěkně dozveděla co si o mě někdo myslí. To je celé

No jo, to je mi jasný, ale proč bys na tom seznamu nemohla být, vždyť tě znám UŽ od včera přece… :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
48576
6.3.11 23:36
etatinek píše:
Kamča.dalmatinka píše:
v kolektivu oblíbenej říkají mu čurá.. :lol:
Ehm, tak díky no… :cry: :-(
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
6.3.11 23:37
marra píše:
etatinku mas ty to nejake mladi??fakt,kdyby si byl pnoletej bych te aj pozvala na stamprlu,.ale radej ne jeste by me zavreli,a ja bych nevydrzela a podivala se teda do tech trenek na tu tvou cark,a pak by me narkli z pedofilie :lol: :lol: nojj drz se ses jak kohoutek mezi slepickama:) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Hele ty ťlepičko!! Pošli taxíka a já budu plnoletéj kohoutek a pro mě za mě s čárkou i bez čárky, prostě jak si má paní přeje a žádá!! :lol: :-D

• Citovat
  • Upravit
48576
6.3.11 23:37

denco mám pár tipu jak se na seznam dostat :lol:
Stačí nesouhlasit s tím co řekne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.3.11 23:38
etatinek píše:
marra píše:
etatinku mas ty to nejake mladi??fakt,kdyby si byl pnoletej bych te aj pozvala na stamprlu,.ale radej ne jeste by me zavreli,a ja bych nevydrzela a podivala se teda do tech trenek na tu tvou cark,a pak by me narkli z pedofilie :lol: :lol: nojj drz se ses jak kohoutek mezi slepickama:) :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Hele ty ťlepičko!! Pošli taxíka a já budu plnoletéj kohoutek a pro mě za mě s čárkou i bez čárky, prostě jak si má paní přeje a žádá!! :lol: :-D
:lol: tak si to užijte děti. :lol:
Dobrou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí