Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
trumbelín píše:
hůř už snad ani být nemůže.....
Ahoj trumbelínku,
bohužel může být vždycky ještě hůř, i když si myslíš, že už to nejde, tak to jde. To mám z vlastní zkušenosti. Já se v podobných sračkách plácám už několik let a taky si říkám, že by stačilo.
Ono, když se něco se.e, tak pořádně a nejlépe vše najednou. Ale neboj, teď už snad bude jenom líp!!
Myslím na tebe a držím ti pěsti ![]()
Mám fiat brava 1.9JTD, r.v. 1999........ Nu což… hlavní je, že jsme v pořádku-až na ten krk.....
trumbelín píše:
Mám fiat brava 1.9JTD, r.v. 1999........ Nu což… hlavní je, že jsme v pořádku-až na ten krk.....
Jo to je. ![]()
etatinek píše:trumbelín píše:
hůř už snad ani být nemůže.....No vidíš, tak už může být jen a jen líp!!
![]()
Jen mě pobavilo, jak jste se tři ženské potkaly na jedný křižovatce a co z toho vzniklo, promiň…
Jen nepočítéj s tím, že ti dá pojišťovna za auto 35 000, pokud bylo hodně starý, co to bylo za značku a jak staré?? Já osobně bych teda z těch pracháčů se pokusil něco vytřískat, pohrozit soudem, třeba by z nich káplo, mimosoudní docela slušné, vyrovnání, hm??![]()
![]()
Od kdy jsou lidi s X5 pracháči? Nevím proč by z nich měla nědo dolovat,když jí nic není.
trumbelín píše:
Jo jo to je opravdu hlavní a… Už nemáš…
To auto znám dobře, tři máme v rodině a od pojišťovny tolik určo nedostaneš, promiň…
![]()
PS: Kdyžtak někdy napiš, jak jsi nakonec dopadla nebo jak to pokračuje, drž se!!
![]()
Příspěvek upraven 05.03.11 v 14:47
denca29 píše:
Od kdy jsou lidi s X5 pracháči? Nevím proč by z nich měla nědo dolovat,když jí nic není.
Jedno taky vlastníš, že??
![]()
Pokud si dcerenka vozí zadeček v autíčku za jeden a půl mega, které ji koupil papínek jezdící v autě za dva a půl mega, tak ANO, tito lidé jsou podle mě pracháči…
![]()
Něco málo k zamyšlení: Docela dost často potkávám tyto hezká autíčka (BMW X5), které řídí mladé, nádherné ženské (zlatokopky??). Podle mě docela zarážející věc, když tak velké a silné auto řídí „křehká“ žena, nevím na co ty toto auto mají, žeby na nákupy?? Nebo aby si nepolámaly nehtíky když na přechodu zmasakrujou chodce, či na křižovatce zešrotují fabku??
![]()
Ne mám stejnou třídu, ale ještě lepší. To víš leta práce a dřiny. A velká auta maj matky například proto, aby nemusely skládat kočár a podobně. To víš, když chceš něco mít a jseš na mateřské musí se starat tatínek. A ten na nákupy nechodí. Nechodí totiž domu ve 3 víš. A od kdy je zlatokopka holka, která dostala auto od rodičů??????????????????
trumbelínku - hodně štěstí!!! a hlavně zas napiš!!
Držím palce!!
Etatínek -
souhlasím!!!!
P.S. běžná matka, co má maturu, dělala v kanclu, ale díky sňatku a přestěhování na maloměsto, dělá „za pásem“ za 15tis. čistého za 12h směny s nepřetrž.provoze, tak je ráda, že kočár šel složit do staré oktávky ![]()
Navíc dělá v podniku, kde se kompletují součástky i do BMW ![]()
ivik21 píše:
trumbelínku - hodně štěstí!!! a hlavně zas napiš!!Držím palce!!
Etatínek -
P.S. běžná matka, co má maturu, dělala v kanclu, ale díky sňatku a přestěhování na maloměsto, dělá „za pásem“ za 15tis. čistého za 12h směny s nepřetrž.provoze, tak je ráda, že kočár šel složit do staré oktávkysouhlasím!!!!
Navíc dělá v podniku, kde se kompletují součástky i do BMW
Přestěhuj se k přihraničí a o patnácti tisících čistého (HM 20 000,–) u pásu si můžeš nechat jen zdát, tolik tam nedostaneš ani hrubého, vím o čem mluvím, jsem ze severní moravy, bohužel…
![]()
PS: A kolik jsi měla pak teda v kanclu ve „velkoměstě“??
![]()
Pro Dencu, tak si to užívéj, ale moc bych s tím nemachroval, a pak blbě nekecal, že nejste prachatí, když vyhodíte za „spotřební“ zboží dvě mega…
![]()
PS: Zlatokopka, dcerunka podnikatele, top manažerka, paní podnikatelka, dědička… Jedno z toho, proto tam byly ty dva otazníčky, víme??
![]()
etatinek - o velkoměstě nepadlo ani slovo ![]()
jsem taky ze Sev.Moravy
, to město taky a ta pásová výroba taky ![]()
Nehádejme se tu o autech. Mě je úplně kdo v čem jezdí - záleží na tom, kdo má jaké priority. Pravda je, že s luxusními auty vždycky nejvíc machrujou ti, kdo si na ně sami nevydělali a dostali je od někoho jiného, že ? ![]()
Jinak Trumbelínku- neboj , zase bude lépe, uvidíš, že se jednou tomuhle neš´tastnému období zasměješ ![]()
trumbelín píše:
hůř už snad ani být nemůže.....
Já ti přeju aby nebylo,ale člověk neví co je peklo dokud ho nezažije.Takovéhle problémy jsou proti tomu nic.Vždycky muže být huř
etatinek píše:denca29 píše:
![]()
Jedno taky vlastníš, že??
![]()
Pokud si dcerenka vozí zadeček v autíčku za jeden a půl mega, které ji koupil papínek jezdící v autě za dva a půl mega, tak ANO, tito lidé jsou podle mě pracháči…
Něco málo k zamyšlení: Docela dost často potkávám tyto hezká autíčka (BMW X5), které řídí mladé, nádherné ženské (zlatokopky??). Podle mě docela zarážející věc, když tak velké a silné auto řídí „křehká“ žena, nevím na co ty toto auto mají, žeby na nákupy?? Nebo aby si nepolámaly nehtíky když na přechodu zmasakrujou chodce, či na křižovatce zešrotují fabku??![]()
![]()
Jak to myslíš?Že křehká žena pak neudrží volant?Víš proč maj takové ženy taková auta?Za 1 odpis z daní ,2 bezpečnost kvuli dětem,3 aby mi lidi záviděli(to je vtip!)
To jsi zase něco vymyslel
.Sory ale jezdim už přes 10 let.V silných vozech 10 let a nikdy sem nikoho nezmasakrovala a ani nenabourala.Nemám ho na parádu a na masakrování,ale na to abych se bezpečně dopravila kam je potřeba.Když jsem měla třeba nákupní tašku káčko a nabourala do mě ženská při couvání
tak sem ani z auta nemohla vylézt jak se zmáčklo mě na nohy..
Janicko prosimte at uz je jen dobre,budu ti drzet palecky!!!!ETATINEK–ty mas asi hodne spatnou naladu soude podle tvych prispevku!:)jako proc zenska co jezdi v x5 napriklad,musi byt zlatokopka?fakt takove nazory nechapu,navic velke auta se daji dnes koupit uz pod cenou,ojete samozrejme…sakrys to jsou nazory!a rozhodne je bezpecnejsi vozit deti vx5 nez v ojete skodarne! ![]()
No vidíš, tak už může být jen a jen líp!!

Jen mě pobavilo, jak jste se tři ženské potkaly na jedný křižovatce a co z toho vzniklo, promiň…

Jen nepočítéj s tím, že ti dá pojišťovna za auto 35 000, pokud bylo hodně starý, co to bylo za značku a jak staré?? Já osobně bych teda z těch pracháčů se pokusil něco vytřískat, pohrozit soudem, třeba by z nich káplo, mimosoudní docela slušné, vyrovnání, hm??